Pénzmágia

Életerőbe bele lehet tenni a gondolatot , ez a pénz sok pénzt vonz. Ezt az inmaginált életerő jobb kezemen keresztül belepréselem a papírpénzbe. Ez sok pénz, sok pénzt vonz majd.


Elárulom, nem ingyen fog hullani a manna az égből, hanem sokkal több lehetőség jön majd. Működik a mágia. Önök is észrevették, a pénz is oda megy ahol sok van belőle. Az egyik pénz vonzza a másikat, rásegítünk a mágiával. Lehet áldást adni a pénzre, emberre, a munkájára. Működik az áldás is. A kenyeret megáldottam, elvitték a boltba. Mit gondol, melyik kenyeret vitték jobban? Azt amin az áldás van.

Einstein mondta: "A képzelet a jövőbeli mutatványok színpada". A képzelet teszi lehetővé, hogy megálmodhassuk az elérhetetlen álmot, és valósággá változtassuk.

Minden gondolat megvalósulhat: Erős vagyok, sikeres vagyok!

Este mielőtt elalszunk, békés gondolataink legyenek : Egészség, siker, stb. A gondolatot belevisszük az álomba, jobb agyféltekével elképzeljük. A bal agyfélteke átveszi és megvalósítja. Érdekes, a bal agyfélteke nem tesz különbséget a képzelet és a valóság közt.