Vagyont ér egy jó döntés

Azok keresik fel Lilla Kinget, a neves látnokot, akik bajban vannak vagy valamilyen döntés előtt állnak. Rendre bebizonyosodik, hogy azok járnak jól, akik hallgatnak rá, akik pedig nem, azok később már sajnálják, hogy nem fogadták meg tanácsát. Ám Lilla csak elmondja, amit lát a hozzá forduló sorsában, a döntés kinek-kinek a saját felelőssége.


– Ha az emberek tudnák, mi jön, sosem döntenének rosszul, de csak keveseknek adatik meg a látnoki képesség – magyarázza Lilla. – Én az enyémet, amit az égiektől kaptam, csakis jó cél érdekében használom.
Egy fiatal férfi például az egészségét köszönheti Lillának. Számos orvosi vizsgálaton volt már túl, de nem tudták megállapítani, miért érez a hasában szörnyű fájdalmat minden alkalommal szex közben. Akkor kereste fel Lillát, amikor az orvosok műtétet javasoltak.


– Megkérdeztem az égieket, és azt a választ kaptam, hogy a fiúnak izomgörcstől vannak fájdalmai. Azt tanácsoltam neki, alkalmazzon izomlazítót, és meglátja, mi történik. Miután elmúlt a panasza, már az orvosok sem szorgalmaztak műtétet.
Lilla saját magán is látnoki képességeivel segített, amikor egy influenzás megbetegedés után sehogy sem múlt el a náthája. Azt az üzenetet kapta, hogy arcüreggyulladás okozza a tüneteket, és az orvosi vizsgálat ezt igazolta is. Megkérdeztük őt, hogy a most annyira rettegett sertésinfluenza hogyan érinti majd Magyarországot. A jósnő úgy látja, nincs ok pánikra, kisebb lesz a járvány, mint ahogyan attól első pillanatban tartottak, ésidőben lesz védőoltás is, de az óvatosság és az immunrendszer erősítése indokolt.


Egyre többen anyagi ügyekben fordulnak Lillához. Egy asszony azt kérdezte tőle, vajon hová lett elhunyt édesapja vaskazettában gyűjtött pénze, ki vihette el. Lilla megnevezte, kik jártak az idős emberhez, megmondta azt is, melyik hölgy vitte magával a kazettát, s azt is, hogy másfél millió forint volt benne.


Pénz dolgában az emberek hajlamosak a rossz döntésekre, kivált, ha az érzelmeikre hallgatnak, véli Lilla. Évike azonban megfogadta a tanácsát: azt kérdezte Lillától, érdemes-e az élettársának fölvennie hitelt a vállalkozására. Egy kocsmát nyitott, azt akarta felújítani.


– Óvtam őket, mert úgy láttam, ez a hitel nem lesz visszafizetve – meséli Lilla. – Szerencsére hallgattak rám. Elég baj, hogy a vállalkozás nem sikerült, de ha a hitelt is ráköltik, akkor most az otthonukat is elveszítették volna.


Egy vidéki asszony azonban nem hallgatott a jósnőre: egy üzlettársával szerződött, 2,3 millió forintot fizetett neki előlegként, pedig Lilla azt javasolta, hogy ne menjen bele abba az üzletbe. A pénzét el is bukta az utolsó fillérig.


– Én pénzt csinálni nem tudok, sikermágiát sem szabad alkalmaznom, de rúnamágiát igen. A jóisten támogatását kérjük, rúnaírással leírjuk, mit kérünk, és el tudjuk érni, hogy ügyeink pozitív támogatást kapjunk az égiektől.


Néha egészen hétköznapi dolgokban is jól jön Lilla segítsége. Egy hölgy például azzal kereste fel, hogy a falból víz jön, és a szerelő sem tudja megmondani, hol a hiba. Végül Lilla segítségével megtalálták a szivárgás okát.


– Mágiagyakorlattal már a gyerekeket meg lehetne tanítani arra, hogy tisztán lássanak, de ezt kevesen tudják – magyarázza Lilla. – Aki eljön hozzám, azt arra tanítom, hogy lásson a kanyaron túlra is, és hallgasson az égiekre, mert ha így tesz, sokkal egyszerűbbé, könnyebbé válik az élete, megússza a sok rossz döntést, és nem megy rá az élete fölösleges dolgokra.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra