Lilla látja a bajok okát

Nehéz időket élünk, amiken csak akkor leszünk túl, ha az emberek képesek a spirituális fejlődésre – vélekedik Lilla King. A látó már rengeteg embernek segített ebben, közvetítve számukra a szellemvilág üzeneteit, segítve döntéseiket, előrevetítve jövőjüket.

– Az egyik legnagyobb öröm számomra, amikor egy családban sikerül békességet teremtenünk – meséli Lilla. – Járt nálam nemrég egy asszony, aki csúnyán összeszólalkozott a 30 éves fiával egy lány miatt, akibe a fia szerelmes lett. A fia annyira megharagudott rá, hogy az adóhatóságnál vagyonosodási vizsgálatot kért a saját édesanyja ellen. De az anyát nem is ez bántotta a legjobban, hanem gyermeke eltávolodása. Van egy speciális mágiaceremónia rózsaszín gyertyákkal, ami nagyon hatásos: az ő esetében ezt választottam. Tegnap telefonált, hogy isteni csoda, ami történt: szent a béke a családban.


Sokan jönnek hozzá tanácsért, és amit mond, azt érdemes megszívlelni. Egy építési vállalkozónak abban kellett döntenie, szerződik-e alvállalkozóként egy munkához. Lilla a szellemvilág segítségével azt látta, hogy ezt a munkát nem szabad elvállalni, mert nem lesz kifizetve, a megbízó el van adósodva. A vállalkozó utánanézett, és kiderült: valóban, a fővállalkozót nagy összegű adótartozás terheli. Egy másik esetben viszont éppen türelemre intette az elkeseredettet: egy nőnek megígérte a szerelme, hogy fölépíti a házát, majd a 17 millió forintjával eltűnt. Lilla azonban megvigasztalta: a szerelme elő fog kerülni, és a ház is meglesz. Bármilyen hihetetlen, valóban így lett!
Aztán Lilla megint egy örömteli példát mesél. Valakinek megjósolta, hogy másfél év múlva jön el életében a nagy szerelem, s az illető a napokban hívta fel boldogan: a szerelem hajszálpontosan megérkezett! Egy másik nőnek a férjével való kapcsolatában volt szüksége segítségre, ő is örömmel újságolta: a férje napról napra kedvesebb hozzá.


– A legtöbb gondot a rontás okozza – vélekedik Lilla. – Fogalmuk sincs az embereknek, miért nem sikerül semmi, miért éri őket egyik csapás a másik után, és a legtöbb esetben kiderül: átok ül rajtuk, szó szerint. Vagy a másik eset, amikor valaki mást átkoz meg, de az visszaszáll rá.
Egy 52 éves ember úgy járt munkahelyről munkahelyre, mintha a kisördög űzné. Lilla intette: ha nem állapodik meg, hamarosan az utcán találja magát. Kiderült, hogy örökös vándorlását egy rontás okozta, amióta Lilla levette azt róla, megnyugodott. Egy másik asszony meg éppenséggel megbízást nem kapott egyet sem, amíg a rontás rajta volt.


– Még betegséget is okozhat – figyelmeztet Lilla. – Egy lány nagyon rosszul lett, vért hányt, de hiába járt orvostól orvosig, nem tudták kideríteni, mi a baja. Miután levettük róla a rontást és védelmet tettünk rá, egyik napról a másikra meggyógyult.
Az egészséget illetően szintén telitalálatnak bizonyulnak Lilla szavai. Bár hangsúlyozza: ő nem gyógyít, sokan köszönhetik neki az egészségüket. Állandó arcüreggyulladástól szenvedett Mária – nevezzük őt így –, és már ki volt írva műtétre, amikor Lillánál járt, aki azt tanácsolta neki, hogy műtét előtt keressen fel egy bizonyos doktornőt.


– Nem én mondtam, az égiek – szabadkozik Lilla. – Így aztán természetesen be is vált a tanács. Mária elment a doktornőhöz, aki másfajta kezeléssel megelőzte a műtétet, így arra már nem volt szükség.


Egy másik hölgy azzal érkezett, hogy senki nem tudja kideríteni, mi a baja. Lilla megmondta: helikobaktérium okozza kínjait. Miután ez irányú kivizsgálásokat kért a hölgy, kiderült: valóban ez volt a baj.


– Segíteni mindenkin lehet, aki akarja és igényli – vélekedik Lilla.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra