Lilla reményt hoz

Lilla King az ország egyik legnépszerűbb látóasszonya. Számos híresség is megfordul nála, de ő éppen úgy együttérzéssel és szeretettel fogadja vendégét, bárki legyen is az, és aki segítséget kér, az meg is kapja tőle. Sok múlik persze azon, hogy a kapott információkat ki hogyan használja fel. Aki hallgat az égiekre – mert Lilla szerint minden tőlük érkezik, ő csak közvetít -, az jól jár, még ha nem is látja át azonnal, miért kapta az adott tanácsot. Aki pedig a hallottak ellenére másként cselekszik, ne lepődjön meg, amikor csalatkozik.


- Gyakran szerepel címlapokon Molnár Anikó, aki már régóta keresi a boldogságot, és eljár hozzám, de sajnos nem mindig fogadja meg a tanácsomat – meséli Lilla. - Figyelmeztettem, hogy a férfi, aki udvarol neki, más nővel is együtt él, nem szabad vele járnia. Sajnos igazam lett, címlapon írták meg, hogy csalódás és szakítás lett a vége. Megspórolhatott volna Anikó egy szomorú tapasztalatot, ha mindjárt rám hallgat.


Néha sikerül mágiával beavatkozni a dolgokba. Mint annak az asszonynak az esetében, aki vidékről kereste fel Lillát. Rákényszerültek, hogy bankhitelt vegyenek fel, és azt a nagymama nyugdíjából törlesztették. Lilla kérte az égieket, engedjék meg, hogy a mama még sokáig családja körében maradhasson és segíthesse őket. Amikor az asszony hazament, akkor tudta meg, hogy a nagymama a távollétében rosszul lett, komolyan aggódtak az életéért, de aztán csodák csodája rendbe jött.


- Az égiek megengedték, ők akarták így – mosolyog Lilla. Közbenjárása eredményes volt.


Nem először. Lilla gyakran avatkozik be emberi kapcsolatokba mágiával, de csakis annak érdekében, hogy rendbe hozza azt, ami elromlott. Akaratán kívül senkit nem kényszerít szerelembe, és rosszat sem kíván senkinek, mert ezek ártalmas dolgok. De gyakran előfordul, hogy az emberekben ott van az egymás iránti szeretet és jóindulat, csak nem jól mutatják ki, félreértik egymást, és néha már maguk sem emlékeznek pozitív érzelmeikre, pedig azok ott vannak legbelül, és mágiával előhívhatók. Mint annál a leánynál, aki megharagudott a szüleire és nem beszélt a testvérével, mert azok a másik gyermeküket támogatták jelentős összeggel.


- A hibák jóvátehetők – vallja Lilla. - Ebben az esetben is sikerült rendbe hozni a családi kapcsolatokat.


A másik gyakori ok, amiért Lillát felkeresik, az egészség. Ő maga nem gyógyít, de mint látó, gyakran pontosan meg tudja mondani, hol kell keresni a titokzatos fájdalom, kór okát. A többi már a gyógyítók dolga.


- Egy férfi sok helyen járt már kivizsgáláson, de nem tudták megmondani, miért csíp a vizelete, a vizeletvizsgálat semmit nem mutatott – emlékszik Lilla. - Látomást kértem, és tisztán láttam a beleket, az epét, majd a vesét. Tudtam, hogy a kiválasztás szerveivel van gond, és biztattam a férfit: ebbe az irányba vizsgáltassa ki magát. Kiderült: genny volt a veséjében.


Egy asszony azzal kereste fel Lillát, hogy hullik a haja. Lilla rögtön azt mondta: ásványi anyagok hiánya okozhatja a bajt, de sugallata is támadt: a nyirokrendszer beteg. Az asszony állította: megnézték a vérsüllyedését, és az jó volt, de Lilla azt tanácsolta, ellenőriztesse magát újra. Kiderült: elcserélték a leleteket, másét diktálták be, sajnos ott volt a baj, ahol Lilla látta. De legalább kiderült!


- Én sosem mondok diagnózist, és nem ijesztem meg a hozzám fordulót, még akkor sem, ha úgy látom, nagy a baj, hiszen a pontos diagnózis felállítása és közlése az orvos feladata – mondja Lilla. - De ha azt mondom, ezt vagy azt sürgősen meg kell nézetni, kivizsgálást kell kérni, akkor ezt a tanácsot érdemes megfogadni, mert nagyobb bajok kerülhetők el. Az egészségünket óvni kell, amíg van!
Máskor eltűnt személyek megkeresésében működik közre Lilla. Egyik érdekes esete volt, amikor egy anyuka azzal hívta fel kétségbeesetten, hogy eltűnt a hároméves kisfia. Már mindenütt keresték, egyszerűen kámforrá vált a lakásban. Lilla szeme előtt megjelent a gyermek: a nagyszekrény mögött aludt mélyen. Az anyuka pontosan ott találta.


Legyen szó családi vagy anyagi gondokról, egészségügyi problémáról vagy eltűnt személyekről, netán bűncselekményről, Lilla hathatósan kér segítséget a szellemvilágtól, közvetítésével számtalan ügy megoldást nyer. Akik hozzá fordulnak, nem csalódnak.


Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra