Lillánál a biztos tudás

Egészségügyi gondok, anyagi problémák, párkapcsolati bizonytalanságok, eltűnt hozzátartozók és munkahelyi nehézségek – ezek a leggyakoribb esetek, amikor Lilla King látóhoz fordulnak az emberek.


– Amit mondok, nem magamtól tudom, hanem a szellemvilág üzenetei révén – hárítja el a dicsőséget Lilla. – Éppen ezért, amit mondok, az úgy van: nem én vagyok tévedhetetlen, hanem azok, akiktől az információkat kapom.


Kétségbe volt esve az a férfi, akinél hepatitis-C fertőzést állapítottak meg, és el sem akarta hinni, amit Lilla mondott neki: nincs fertőzése, ismételtesse meg a vizsgálatot! Kiderült, hogy összecserélték a leleteket. Egy hölgy baját viszont hosszan keresték az orvosok: vért köpött. Lilla irányította a hörgőkre a figyelmet. Egy húszéves fiatalembernél pedig olyan emésztési gondok jelentkeztek, amik a kora révén eléggé szokatlanok voltak. Lilla azt tanácsolta, hagyjon fel a roborálószerek mértéktelen szedésével, és valóban megszűnt a panasza.


– Én mindenkit orvoshoz küldök – szögezi le Lilla –, de sokkal könnyebb megtalálni a bajt, ha meg tudom mondani, hol keressék, és a gyógyulást is elősegíti a mágia, a szellemvilág és a gyógyulásba vetett hit – persze nem az előírt gyógyszerek helyett, ezt mindig hangsúlyozom.


Lilla saját hozzátartozóját gyógyította meg a mágiával, amikor az psoriasisban szenvedett. Ez a rendkívül kellemetlen és makacs betegség három nap alatt elmúlt.
Mostanában egyre többen érkeznek pénzügyi kérdésekkel.


– A legtöbben a válságra hivatkoznak, de saját rossz döntéseik áldozatai – vélekedik Lilla. – Egy kedves ismerősöm rengeteg pénzt fektetett fotótechnikai üzletbe, holott az elején szóltam neki, hogy ez nem kecsegtet haszonnal. Hiába tanácsoltam neki, hogy kezdjen másba, nem hallgatott rám. Most, amikor tönkrement és depresszióba esett, már elfogadta a segítségemet: eldöntötte, hogy nem akar belehalni, és talpra fog állni. Így is lesz, segítek neki.


A pénzügyi helyzet még helyrehozható, de aki meghalt, az örökre eltávozott – gondoljuk, de Lilla nem így tartja.


– Lehet kapcsolatot teremteni az elhunyt hozzátartozóval, vannak erre technikák – állítja. Egy asszonyt például megtanított arra, hogyan hívhatja meg álmában mélyen gyászolt rokonát. Az asszony másnap örömmel számolt be arról, hogy álmodott a hozzátartozójával, aki azt kérte tőle, imádkozzanak érte, mert neki úgy könnyebb lesz odaát. Ettől a gyászoló megnyugodott, és örült, hogy tehet valamit az elhunytért.
Egy másik asszony két héttel előre megálmodta fia halálát, akit aztán neki kellett levágnia a kötélről: öngyilkos lett. Nem tudott az anya megnyugodni abban, miért választotta ezt az utat a fia, ekkor kereste fel Lillát.


– A fiú tudta, hogy gyógyíthatatlan beteg, és amikor ezt elmondtam az édesanyjának, végre felhagyott az önváddal és az őrlődéssel, és bármilyen nehéz is, elfogadta fia döntését.


Sokan eltűnt hozzátartozóikat keresik. Több eset bizonyítja, hogy Lilla tud támpontokkal szolgálni.


– Egy asszony a lányát kereste, aki Londonba ment, és egy idő után nem jelentkezett – meséli Lilla. – Láttam, hogy a hatóságokkal került konfliktusba. Az édesanya felkereste a nagykövetséget, ahol ezt az információt megerősítették. Egy fővárosi család a 14 éves lánya miatt aggódott, aki pénteken "elfelejtett" hazamenni. Mondtam nekik, hogy a lány életben van, nemsokára előkerül, ne aggódjanak. Így is lett: vasárnap hazaállított az eltűnt gyermek. Más kérdés, hogy aztán érdemes őszintén elbeszélgetni arról, mi vezetett a családban idáig.


Lilla vendégei többnyire felzaklatva érkeznek, és megnyugodva, lehiggadva távoznak. Amikor elbúcsúznak, ők is tudják, hogy még vannak teendőik, de a látó segít nekik a további út kijelölésében és aggodalmaik, kétségeik eloszlatásában.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra