A szellemvilág tudása

A látnokság velem született képesség. Ez a tudás a szellemvilág tudása. Információ érkezett, képek, hangok, gondolatok útján telepatikusan, álomban és érzésben. Vannak látomásaim is. A látnokság fokozható mágia gyakorlatokkal. Több éve végzem ezeket a gyakorlatokat. A tisztán hallást és a tisztán érzést is kifejlesztettem vele.

Gyermekkoromban is jöttek képek, hangok, nem igazán tudtam mit kezdeni velük. Láttam meg előre dolgokat, később ez mindig beigazolódott. Képes vagyok előre jelezni a bekövetkező eseményeket. A látó látja az akadályokat és így előre fel tud készülni rájuk. Régen ösztönösen használtam ezt a tudást, ma már tudatosan.

Nagy hibát követ el, aki az összes médiumot hitványnak, csalónak könyveli el. Mindig voltak kiválasztottak, akik transzba esve vették fel a kapcsolatot a szellemvilággal. A vallások a misztikus embert soha nem tűrték el. Elégették, keresztre feszítették. Kilencmillió ember esett áldozatul a boszorkánypereknek. A látnokság arra kötelez, hogy segítsek az embereknek, ezért foglalkozom jóslással. 28 évig ápolónő voltam. Tudatalattimra nagy hatással voltak tapasztalataim a halálról. A szellemvilággal való kapcsolatom felébresztette bennem a tudatosságot. Ez ösztönzően hat életemben. Miért nem próbálom megmagyarázni képességeimet materialista módon? Talán azért, mert a lélekkel kézzel foghatóbb kapcsolatban vagyok.

Az emberek egy része nem hiszi ezeket a dolgokat, mosolyognak a tények felett. Ez semmit nem von le a tények igazából.

Az embereket minden korban érdekelte, hogy mit hoz a számukra a jövő. Szeretnék megtudni, a jó és a rossz eseményeket, és elkerülni a veszélyeket. Ősi időkben ezeket a feladatokat a sámánok és a varázslók látták el. Betegségeket gyógyítottak, megjósolták a jövőt, oltalmaztak az ellenség gonosz varázslatai ellen. Ezeket az erőket és technikákat uralni és kontrollálni tudták.

Sorsunk van, sorsunkból kilépni nem lehet. A látható világ a láthatatlanból ered. A jövendőmondó összekapcsolja az anyagi világot a szellemvilággal. Azt mondja meg, mi lesz Önnel, a jóslat pedig azt, hogy mit tegyen, hogy ami lesz, jó legyen. Megmondja, hogy melyik úton induljon el, és hogy hogyan járjon rajta, hogy az a javára váljon.

A parapszichológia az a terület, amely a telepátia, a tisztán látás és az érzéken túli tapasztalások kutatásával foglalkozik. A parapszichológusok szerint az ESP létezése már bebizonyított tény. Ezek a jelenségek valóban léteznek, még akkor is, ha nem hiszünk bennük. Az ESP nem emberfeletti képesség. Az emberi személyiség korlátlan, Hamarosan belső világunk kutatása lesz az egyik legfontosabb kutatási terület. Ha valaki a szellem - világban lát, az egyben előre is lát. Csira állapotunkban látja meg az eseményeket. Születés előtt még dönteni lehet, világra hozzuk-e . Csodagyerekek médiumok, zsenik, intő jelek arra, hogy az emberek rendkívüli képességeire felfigyeljünk. Bele lehet látni emberekbe, helyzetekbe, szituációkba, üzletekbe. Még mielőtt döntöttünk volna.