Lilla King az élet minden területén támogatást ad

Mindaz, amit gondnak, bajnak érzünk, egyetlen dologra vezethető vissza: nincsen elég energia. A tettvágy, a pénz, a harmónia is energia, ezek hiányát gyakran érezzük. A legtöbb gond, amivel a neves látót, Lilla Kinget megkeresik, ebből ered. Lilla King azzal lett híres, hogy jóslatai mindig beválnak, tisztán lát múltat, jelent s jövőt, számos különleges esetéről a média is beszámolt. Sok sztár megfordul nála, ám az ő számára az a sztár, aki éppen ott van, a teljes figyelmét neki szenteli. Nem csoda, hogy sokan felkeresik, és szívesen be is számolnak lapunknak a tapasztalataikról.
Botond nem találta az iratait, ezért hívta fel Lilla Kinget.
? Azt mondta, nézzem meg még egyszer az autóban, ott vannak. Erre alaposabban körülnéztem, és tényleg ott voltak, becsúsztak az ülés alá. Ha nem segít, minden iratomat megcsináltatom, mire erre rájövök – meséli a férfi. Editke jóslatért kereste fel a látót, aki azt mondta neki: azonnal forduljon nőgyógyászhoz, mert műtétre van szüksége.
? Olyan határozottan mondta, hogy tényleg elmentem, pedig nem éreztem magam rosszul – emlékszik a középkorú asszony. ? Az orvos azonnal kórházba utalt, két nap múlva megműtöttek. Ha nem megyek a jósnőhöz, lehet, hogy túl késő lett volna, mire kiderül a betegségem.
? Lilla King azt tanácsolta nekem – számol be Roland –, hogy bátran álljak a főnököm elé, kérjek fizetésemelést és albérleti támogatást, ne tartsak semmitől, ő mágiával segít. Nem sok esélyt adtam a sikerre, de a főnök meglepő módon megértő volt, és megkaptam mindkettőt.
Zoltán egy pályázatot nyert meg Lilla King mágiájának a segítségével, Tünde a férjét köszönheti neki, Zsófi pedig azt, hogy rátalált a szerelem.
? Doktornő létemre nem nagyon hiszek a földöntúli erőkben, de amikor nyugdíjba kerültem, és a lányomat elhagyta a párja, olvastam Lilla Kingről. Gondoltam, egy próbát megér, és felkerestem – kezd történetébe Éva. ? Most már tudom, hogy amit írnak róla, annál is többre képes. Miután mágiával beavatkozott, váratlanul visszavettek a munkahelyemre. Védelmet tett a lányomra, hogy ne zaklassa a volt párja, azóta van nyugalmunk. Nekem mindegy, hogyan s miért, de működik a mágia, ez biztos!
? Az égiek mindig tudják, mi a legjobb megoldás és mi a helyénvaló, az én érdemem csak annyi, hogy „veszem az adást” ? mondja szerényen Lilla King. ? Örülök, hogy segíthetek az embereknek az életük minden területén. Bevonzzuk a legjobb megoldást és a lehetőségeket mágiával, kérjük, hogy derüljön ki az igazság. Tudunk üzenetet küldeni telepátiával. A legtöbben azt kérik tőlem, segítsek, hogy legyen kedvesebb a párjuk vagy más hozzátartozójuk, kapják vissza az önbizalmukat, találjam meg elveszített szerettüket vagy kedves tárgyukat, keljen el az ingatlanuk, legyenek életerősebbek, vidámabbak, találjanak megfelelő munkahelyet, rendeződjenek anyagi gondjaik. Azt is látom, ha valakin rontás, átok van, és meg is tudom szabadítani tőle. Egyetlen esetben nem tudok segíteni: ha valaki nem hallgat rám, nem hisz nekem. Ilyenkor szomorú vagyok, mert pontosan látom, hogy a vesztébe rohan. Mert amit mondok, nem én mondom, hanem az égiek, akik jól látják a múltat, jelent s jövőt. Általuk én is bepillantást nyerek a Sors útvesztőjébe, és akkor vagyok boldog, ha segíthetek valakinek kitalálni belőle.
De csak annak segíthetek, aki eljön és megkérdez.

Lilla a mágiával ki tudja tisztítani a blokádokat, amik akadályozzák a pénz áramlását.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra