Lilla King a gyakorlatban bizonyít

Jós, vagy olyan, aki annak mondja magát, sok van, valódi látó azonban kevés. A gyakorlat dönti el, ki az, aki az áldott képesség birtokában van. Lilla King minden kétséget kizáróan köztük van.
– Nagyon sokat köszönhetek neki – árulja el a Való Világ és a Nagy Ő egykori sztárja, Molnár Anikó. – A magánéletemben és állatvédői munkám során is gyakran kérem, hogy segítsen. Mint legutóbb: többen jelezték, hogy egy kóbor kutyamama kölyköket hozott a világra, de mire értük mentünk, eltűntek. Lilla King megmondta, hol keressük őket, és mágiával segített, hogy időben rájuk bukkanjunk.
Nagyon sokan kérik a látó segítségét pénzügyeik rendbe hozásához, ingatlanjuk értékesítéséhez vagy a megfelelő ingatlan megtalálásához.
– Hónapok óta árultam a nyaralót – meséli Szilvia. – Valaki egy órával a szerződéskötés előtt lépett vissza, pedig sokat engedtem az árból. Ekkor fordultam Lilla Kinghez, aki azt javasolta, hirdessem csak újra az eredeti áron, és ő sámánizmussal beavatkozik. A hirdetés megjelenésének másnapján jött egy vevő, aki alku nélkül azonnal megvette. Így keresett nekem mágiával 300 ezer forintot!
Klárika szívfájdalma az volt, hogy a férje már nem kedves hozzá.
– Miután Lilla Kingnél jártam, a férjem egészen más hangulatban jött haza a horgászásból: megpuszilgatott, megsimogatott, visszatért az én régi gyöngéd párom. El nem tudom mondani, milyen hálás vagyok ezért!
Zoltán egy nagyvállalatot vezet, és az utóbbi időben nagyon peches volt: adóvizsgálatot kapott és munkaügyi ellenőrzést, nem fizetett a legjobb partnere.
– Úgy éreztem, átok ül rajtam. A feleségem küldött Lilla Kinghez, neki már sokszor segített. A látó véget vetett a pechsorozatomnak egy ceremóniával. Magam is csodálkozom, mennyire hatékony.
Nem csoda hát, hogy Lilla Kinget is hamisítják: valaki visszaél a nevével. Aki biztosra akar menni, az a lapunkban található telefonszámon keresse a híres látót. Gyakran kérdik tőle, honnan tud ennyi mindent.
– Sugallatban jön, néha egészen egyszerű gondolat formájában, máskor telepatikusan és látomásban, de egy biztos: az égiek sohasem tévednek – válaszol a jósnő.
– Én nem járok jósokhoz, de buta lennék, ha nem élnék a lehetőséggel, amit a jóisten ad Lilla King által. Nála keresem a megoldást, mert ott van, csak el kell érte menni – mosolyog Éva, aki a jó állását köszönheti a látónak. Meg sem volt lepve, hogy amikor elvitte hozzá két és fél éves unokáját, a gyermek nem akart hazamenni.
– Olyan boldog vagyok itt – magyarázta a kislány, aki megérezte, hogy a hely tele van pozitív energiákkal.
Lilla Kinget, aki számos autentikus beavatást kapott, nemrég gyógyító lámává avatták. Így most még jobban tud segíteni azoknak is, akiknek egészségügyi gondjai vannak, de párkapcsolati, anyagi, munkahelyi gondokkal, eltűnt személyek és tárgyak megtalálása érdekében, szenvedélybetegségekről való leszokás megkönnyítésére és döntést igénylő helyzetekben is érdemes őt felkeresni. Ha van megoldás, miért ne venné igénybe?

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra