Lilla King beavatásai révén hathatós segítséget nyújt

Nyilatkozott lapunknak az a férfi, akinek a feleségét nemrégen holtan találták a Dunában.
- Amikor eltűnt a feleségem, Lilla Kinghez fordultam, aki azt mondta: szeretné, ha tévedne, de a nejem a Dunába fulladt. Ez 48 órával azelőtt volt, hogy megtalálták a holttestét. Sajnos nem tévedett.

 

„Nagyon vigyázzon magára, mert ha baja esik, akkor mi lesz velünk?” Ezt írta Lilla Kingnek, a híres látónak Edina, aki már három éve jár hozzá.
– Nem is tudom, mi lett volna velünk, ha ő nem lenne – mondta lapunknak az asszony. – Mind a magánéleti problémáimban, mind a pénzügyekben, az állásomat illetően és az egészségünkre vonatkozóan is sok-sok segítséget kaptunk tőle. Hihetetlen, mennyit tud, és a mágia, a beavatkozásai, a sámánizmus hatékonyan működik általa.
Ez nem csoda, hiszen Lilla King számos beavatást kapott médium, aki képes kapcsolatot teremteni az e világi létet befolyásoló erőkkel. Kizárólag fehér mágiával foglalkozik, vagyis ártást, rontást nem vállal, de azoktól meg tudja tisztítani a vendégét.
– Gondolja, hogy járnék hozzá évek óta, ha nem működne a mágiája? – kérdi Aranka. – Azt nem lehet pénzzel megfizetni, amennyi jót velem tett. Bármikor felhívhatom, elmehetek hozzá, mindig kedves, nyugodt, érzem, hogy rám és a problémáim megoldására koncentrál. Törődik velem, és mindenben támogat, nélküle nem tartanék itt.
De nézzük, kiknek segített az elmúlt hónapban a híres látó!
* Kényszeres evő vagyok, de nem tudták megmondani, mi bajom. Felhívtam Lilla Kinget, aki transzban látta, hogy élősködők vannak a bélrendszeremben, amik gyógyszerrel eltávolíthatók. Ezzel az információval kerestem fel az orvost, és a célirányos vizsgálat megerősítette a látó szavait. Neki köszönhetem, hogy meggyógyultam.
* Igazgató voltam egy cégnél, és amikor kirúgtak, úgy véltem, még egy ilyen jól fizető állást nem találok. Elkeseredésemben felkerestem Lilla Kinget, aki azt javasolta, forduljak fejvadászhoz, és mágiával is beavatkozott. Most több állásajánlatom is van igazgatói posztra, a választásban is az ő segítségét kérem.
* A bank már el akarta árverezni a házunkat, amikor Lilla Kinghez fordultam. Ő sámánizmussal segített, hogy gyorsan értékesíteni tudjuk a házat. Maradt annyi pénzünk, hogy meg tudjuk oldani a lakhatásunkat, és tudom, hogy ezt csakis neki köszönhetjük, na meg az égieknek.
* Konfliktusom támadt a tulajdonostársammal, aki egyben a cégünk ügyvezetője is volt. Azt szerettem volna, ha szépszerével mond le posztjáról, és átadja nekem a céget, de úgy tűnt, erre nem sok esély van. Lilla Kinghez fordultam, és így sikerült! Most én viszem a céget, ami jövedelmezőbb lett, mint volt. Hála a jósnőnek.
* Nem volt munkám, nem tudtam fizetni a lakás törlesztőrészleteit, emiatt kerestem fel két éve Lilla Kinget. Furcsa dolgot mondott: utazzak Los Angelesbe, ott kapok munkát. Belevágtam, és nagyon jól fizető állást kaptam, egy nénit ápolok. Most azért hívtam fel, mert a néni nagyon beteg, félek, hogy megint állás nélkül maradok, de ő megnyugtatott: segít, lesz másik állásom.
* Azt kértem Lilla Kingtől, intézze el mágiával, hogy gyorsan el tudjuk adni az ingatlanunkat. Három hét alatt elkelt!
* A volt nejem tönkre akar tenni, rontást tett rám, mert bármibe kezdtem, balul ütött ki. Lilla King ellátott védelemmel, és támogatást kért nekem az égiektől az élet minden területén, így most sokkal jobban mennek a dolgaim. Hirtelen előkerült a múltból egy komoly megrendelő, így remélhetően azt anyagiak is rendeződnek.
* A lányom szembefordult a főnökével, nagyon féltem, hogy kirúgják. Lilla King mágikus közbenjárása után a lányom lett a főnök kedvence.
Lilla King gyakran mond olyat, amit senki nem tudhat, és később beigazolódnak a szavai. Ez is azt bizonyítja, hogy elméje és a földön túli világ között szoros a kapcsolat. Ez az, ami eredményessé és hitelessé teszi.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra