Sokan visszajárnak Lilla Kinghez

Komoly üzletemberek és politikusok, ismert emberek járnak az ország egyik legkiválóbb látójához, de ő ugyanolyan szeretettel fogadja az éppen állás nélkül lévőt, az adósságcsapdában vergődőt, a kétkezi munkást és a tanítónőt is. Sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rengetegen évek óta visszajárnak hozzá, és minden fontos döntés előtt kikérik a véleményét. Ezúttal az ő nyilatkozataikból szemezgettünk. Nehéz volt választani, hiszen mindnyájuk története érdekes, és csak egy a közös bennük: vallják, hogy Lilla King nélkül nem lenne olyan életük, mint így, hogy rátaláltak.

* Réka egy több mint ötszáz embernek munkát adó vállalkozást vezet. Három éve olvasott e lap hasábjain először Lilla Kingről, azóta rendszeresen felkeresi.
? Eddig még minden, amit mondott, úgy volt, a tanácsai és jóslatai pedig aranyat érnek – jelenti ki az üzletasszony. ? Legutóbb azért kerestem fel, mert olyan döntést kellett hoznom, ami minden dolgozót érint. Hosszú távon kedvező a számukra, de aggódtam, hogy ezt átlátják-e. Lilla Kinget kértem, segítsen, hogy a döntést kedvezően fogadják. Ő, miután meggyőződött arról, hogy jót akarunk, mágiával beavatkozott. Meglepő, milyen egyöntetűen pozitív volt a döntés fogadtatása. A magánéleti problémáimmal is mindig hozzá fordulok, hálás vagyok a segítségéért.
* Marica már öt esztendeje jár a jósnőhöz.
? Öt év alatt egyszer sem fordult elő, hogy tévedett volna – állítja. ? Gondolja, hogy visszajönnék, ha nem válna be, amit mond? Fogalmam nincs, hogyan lehetséges ez, de nem csak azt mondja meg, mi várható, hanem be is avatkozik mágiával, ami mindig működik, hogy jó irányba menjenek a dolgok. Nagyon remélem, még sokáig járhatok ide.
* Laci igazgatóként dolgozott, amikor váratlanul felmondtak neki.
? Korábban is jártam Lilla Kinghez magánéleti kérdésekkel, munkahelyi problémákkal, de márciusban aztán igazán bajban voltam, amikor váratlanul elbocsátottak. Hogyan találok egy ilyen munkát ismét? ? meséli a férfi. ? Lilla King segítségét kértem, aki beavatkozott sámánizmussal. Egy hónappal később új állást kaptam, ahová átvittem a régi ügyfeleimet, és most ugyanolyan jól keresek, mint korábban. Ezt a jósnőnek köszönhetem.
* Petra is évek óta a látó vendége.
? Végre valaki, aki tényleg tud segíteni! ? vélekedik. ? Amikor eltűnt a lányom, ő nyugtatott, hogy él és elő fog kerülni, nélküle nem is tudom, hogyan vészeltem volna át azt az időszakot. Három nappal később a kislányom hazatért, és biztos vagyok benne, hogy ebben Lilla King keze is benne van!
Botond Lilla King segítségével szakított a kábítószerrel.
? Édesanyám régóta járt a jósnőhöz, és miután le akartam jönni a szerről, arra gondoltam, hátha tud segíteni. Amióta beavatkozott sámánizmussal, azóta tiszta vagyok. Rendszeresen járok hozzá, és most már biztos vagyok benne, hogy sikerül!
Ferenc felesége évek óta jár Lilla Kinghez, de ő először volt nála.
? Befuccsolt a vállalkozásunk, fogalmunk se volt, mi lesz velünk – kezdi történetüket. ? A feleségem ötlete volt, hogy maszek óvodát nyit, azt mondta, elmegy Lilla Kinghez, és meglátom, sikerül. Így is történt, a jósnő beavatkozott mágiával, és rengeteg jelentkező volt, ebből élünk. Most, hogy én is új vállalkozást indítok, felkerestem a látót, segítsen nekem is. Bízom benne.
Időben be kell jelentkezni a híres jósnőhöz, mert egymást érik a tibeti tízmilliószoros napok. A június 2-i előtt rengetegen felkeresték Lilla Kinget, most ismét van alkalom: július 20-án a kívánságok tízmilliószoros hatással jutnak el az égiekhez. Ne hagyja ki, mielőbb telefonáljon! Most jobbra fordíthatja a sorsát.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra