Lilla King mindennek a tudója

„Hála önnek, a főnököm végre rendesen viselkedik velem. Hatott a mágia!” „Köszönöm annak, aki mindennek a tudója, hogy végre megtaláltam, aki segít rajtam!” Ilyen és ehhez hasonló bejegyzések sorakoznak Lilla King, a méltán híres látó vendégkönyvében.

  • Én nem is tudom, hogyan boldogulnak az emberek mágia nélkül, hiszen még azzal sem egyszerű – vélekedik a médiában is gyakran szereplő jós. – Nehéz időket élünk, amikor érdemes kérni és igénybe venni az égiek segítségét. Mert nem én segítek, közbenjárásommal azoktól kérünk és kapunk segítséget, akik a miénknél sokkal nagyobb tudás birtokában vannak. Nap mint nap tapasztalom ezt.

Egy bánatos feleség arra kérte Lilla Kinget, tegyen valamit, hogy a férje ne dirigáljon folyvást, ne legyen agresszív, hanem ragaszkodó és kedves. Az asszony maga is alig akarta elhinni, hogy a mágia hatására a férje viselkedése valóban megváltozott. Egy férfi amiatt panaszkodott, hogy a párja mindig felemlegeti a régi sérelmeit, mintha az asszony a múltban vagy előző életeiben élt volna, olyanok miatt is szemrehányást tett, amik meg sem történtek. Lilla King mágiával beavatkozott, és most mind a ketten jobban érzik magukat, a kapcsolatuk is sokat javult. Egy másik hölgy arra panaszkodott, hogy a férje már nem kívánja őt. A jósnő piros és rózsaszín szimbólumokat rakott rájuk, és megkérdezte az égieket, mi lehet a baj. Azt a választ kapta, hogy a férj szereti a hölgyet, de nem bízik önmagában. Ezt tudva Lilla King jó tanácsokkal is ellátta a hölgyet, és hamarosan visszajelzést kapott: a gond megoldódott.
? Ártó vagy mások akaratát befolyásoló mágiát én nem alkalmazok – szögezi le Lilla King. ? Így nem csak annak segítek, aki hozzám fordul, hanem a vele, körülötte élőknek is, anélkül, hogy szabad akaratukat befolyásolnám. Rengeteg beavatást kaptam, így pontosan tudom, mit szabad megtenni, hogy az égiek segítségét megkapjuk, s mi az, ami helytelen.
Amikor egy vendége azt kérte, hogy a bíróságot vegye rá a számára előnyös döntésre, Lilla King elmagyarázta: a döntésbe be nem avatkozhat, de azt kérheti az égiektől, hogy derüljön ki az igazság, és a bíró tisztán lásson az ügyben. A hölgyet a saját lánya perelte be az örökségéért, pedig az édesapja már életében kifizette.
? Nem hiszem, hogy megnyerhettem volna a pert Lilla King mágiája nélkül, pedig valóban az én oldalamon állt az igazság. Az ő beavatkozása után fordult meg a per, mintha egyik pillanatról a másikra lekerült volna a hályog a bíró szeméről – meséli tapasztalatát az asszony.
Egy rokkant férfi azt mesélte el lapunknak, hogy elvették tőle a rokkantjáradékát, és azután kapta vissza, hogy Lilla King beavatkozott sámánizmussal.
? Belátták, hogy szükségem van rá, és meggyőződésem, hogy ez Lilla nélkül nem ment volna – tette hozzá a férfi.
Pénzügyekben is csodákra képes Lilla King mágiája: van olyan vállalkozó, aki nélküle nem is hoz fontos döntést. Reménytelenül munkát keresők kaptak állást, súlyos adósságcsapdában vergődő emberek tudtak szabadulni kilátástalan helyzetükből, befektetők jutottak általa busás haszonhoz.
? A pénz különösen fogékony a mágiára, bevonzását megtanítom azoknak, akik eljönnek hozzám – ígéri Lilla King. De legyen szó emberi kapcsolatokról vagy egészségről, munkahelyi gondokról vagy peres ügyekről, Lilla King látó azok mellé áll, akik bajban vannak, vagy felkészíti a jövőre azokat, akik ezt kérik, így könnyíti meg az emberek életét.   

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra