Döntési helyzetben forduljon Lilla Kinghez!

Életünk alakulása attól függ, milyen döntéseket hozunk. Néha a kicsinek tűnő döntés is hosszú időre meghatározhatja sorsunkat. Ezért komoly tétje van, elvállalunk-e egy állást, megbocsátunk-e a párunknak vagy a gyerekünknek, szülőnknek, fölvesszük-e a felkínált hitelt vagy megkötjük a biztosítást, vállalkozunk-e a műtétre vagy más megoldással próbálkozunk előbb. Lilla Kinghez, a médiából jól ismert látóhoz sokan fordulnak azért, hogy kérdezze meg az égieket, mi volna a legjobb. De ő nem csak a helyes döntéshez segít hozzá, hanem kéri az égiek közbenjárását ahhoz is, hogy a legjobban alakuljanak a dolgok. Vendégkönyvéből szemezgettünk.

- A feleségem el akar hagyni, már be is adta a válókeresetet. Azt akarja, hogy én neveljem a gyerekeket, míg ő éli világát. De én még mindig szeretem. Kértem Lilla Kinget, segítsen, hogy a feleségem észbe kapjon, és ne tegye boldogtalanná a gyerekeinket és engem. Lilla sok jó tanáccsal látott el, megértettem, hogy én is hibás vagyok, de azt is, hogyan hozhatom rendbe a dolgokat. Nagyon hálás vagyok ezért!

- Hitelre vettük a házunkat, de be kellett látnunk, hogy nem tudjuk fizetni. A híres látó közbenjárását kértük, hogy sikerüljön eladni az ingatlanunkat, megadni a tartozást, és maradjon annyi, hogy lakni tudjunk valahol. Lilla King mágiával beavatkozott, és az ingatlan meglepően gyorsan elkelt. Köszönjük! (Több hasonló bejegyzés is van, a szerk.)

- Lilla King nagyon tud, az biztos! Még most se akarom elhinni, hogy megválasztottak polgármesternek, és ehhez nem más, elsősorban ő segített hozzá. Azt kérte az égiektől, segítsenek, hogy a szavazóim eljöjjenek. Nekem az is tetszett, hogy nem azt kérte, engem válasszanak meg, hanem hogy úgy történjen, ahogyan a lakosságnak a legjobb. Bízom benne, hogy eleget tudok tenni ennek a várakozásnak.

- Katasztrofális volt már az anyagi helyzetünk, amikor Lilla Kinget fölkerestük. Azóta jönnek a lehetőségek, és általa az égiek súgnak, mit tegyünk. Nagyon jó, hogy rátaláltunk!

- A lányomnak pszoriázisa van, ami szörnyen kellemetlen betegség. Lilla King rúnamágiával segített, és tanácsot is adott, kihez forduljunk. Azóta sokkal jobb az állapota. Köszönöm!

- Színésznő vagyok, és elegem van abból, hogy az kap jó lehetőséget, aki a szereposztó díványon köt ki. Én nem akarok ebben a játszmában részt venni! Mióta Lilla Kingnél jártam, anélkül is megtalálnak a jó lehetőségek.

- Egy nagy cég igazgatója voltam, és amikor Lilla King azt mondta, keressek másik állást, nem értettem, miért kéne rá hallgatnom. Ma már tudom: nem sokkal később elbocsátottak, ráadásul a férjem is így járt, pedig két diplomája van. Kértük a jósnőt, segítsen állást találnunk, és azóta több helyen is tudtunk jelentkezni. Már nem érzem kilátástalannak, hogy jó állást kapjak, mert Lilla beavatkozott a mágiával.

- Cisztával akartak műteni, de én felhívtam Lilla Kinget, és kértem, avatkozzon be mágiával, hogy ne legyen szükség az operációra. Hamarosan jobban lettem, az orvos a műtétet elhalasztotta. Azóta azt teszem, amit Lilla és az orvos javasol, és reménykedem, hogy műtét nélkül is meggyógyulok.

- A gyerekeim eltávolodtak tőlem és egymástól. Kértem Lilla Kinget, járjon közben az égieknél, hogy széjjelhullott családunkban helyreálljon a harmónia. Ő beavatkozott, és már másnap sms-t kaptam a fiamtól. Nagyon boldoggá tett!

-A férjem lábát érszűkülettel operálták. Lilla King segítségét kértem, és még az orvosok is csodálkoztak, milyen gyorsan javul a párom állapota. Közbenjárt értünk!

Hogy mennyire érdemes Lilla Kingre hallgatni, azt jól illusztrálja Mária esete. Az asszony egy száz négyzetméteres lakásban lakik, és amikor a fia nősülésre készült, a jósnő azt tanácsolta neki, cserélje két kisebbre a lakását. Nem tette meg, így a fiatalok albérletbe kényszerültek, és a házasságukat felemésztették az anyagi gondok. Mária fia hazaköltözött, de abban nincs köszönet. Az anya most végre belátta: fia boldogsága többet ér, mint a lakása. Ha Lillára hallgat, talán már az unokáknak örülhetne.
Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra