Lilla Kinggel az égiek segítenek

Milyen kérdéssel fordulnak hozzá az emberek? ? kérdeztük Lilla King látót, akit a legtöbben már jól ismernek a sajtóból, hiszen számos esetben bebizonyosodott: médiumként közvetít a Földön élők és az égiek között.

- Az emberek maguknak és egymásnak okozzák a bajt békétlenségükkel, irigységükkel, ártó szándékukkal, rossz döntéseikkel – osztja meg tapasztalatait a híres jósnő. ? Sokszor már csak akkor fordulnak hozzám, amikor nagy a gond. Együtt érzek velük, és próbálom előre vinni az életüket. Akik hallgatnak rám, jól járnak.
Bólogat Ádám, aki akkor fordult Lilla Kinghez, amikor harmadszor is megbukott az angol nyelvvizsgán.

- Ő szimbólumokat rakott rám, és biztosított afelől, hogy negyedszerre sikerülni fog a vizsga. Engem lepett meg a legjobban, hogy igaza lett! – meséli a fiú. Egy másik fiatalember a döntéséhez remélt megerősítést: úgy érezte, megtalálta az igazit, s egy lakást is, ahová költözhetnének, de Lilla lehűtötte.

- A legkönnyebb lett volna azt mondani, hogy minden sínen van, de akkor nem mondtam volna igazat, és én azt nem tehetem – indokolja a jósnő. ? Tisztán láttam, hogy nem az a nő az igazi az életében, és jobb, ha nem veszi meg a lakást. Szerencsére az utóbbiról a műszaki szakembernek is ugyanez volt a véleménye. Így megóvhattuk a hibás döntéstől. Hamarosan megérkezett az életébe az igazi, ahogyan jósoltam.
Pénz, siker, jobb munkahely, családi béke: erre vágyva keresik fel Lillát a legtöbben. Az alábbiakban vendégkönyvéből szemezgettünk.

- Amióta a lányunk külföldre költözött, a férjem egyre agresszívebb. Tudom, hogy neki is nehéz, de mielőtt még elmérgesedett volna a helyzet, felkerestem Lilla Kinget, aki mágiával megszelídítette őt.

- Horgászni indultunk a fiammal, de előtte megkérdeztem Lilla Kinget: fogunk-e valamit. Ő azt válaszolta: az első napon két kis halacskát fogunk majd ki, de várjunk türelmesen: lesz még kapás! Nem gondoltam volna, hogy ilyen pontosan jósol, mert épp így történt.

- Kiborultam a mamámtól, aki mindenért engem hibáztat, és velem szemben mindig a testvéremnek ad igazat, pedig én gondoskodom róla – meséli Réka. ? Felkerestem Lillát, aki segített, hogy meg tudjak bocsátani, és hogy édesanyám is jobb szívvel legyen hozzám. Azóta sokat javult a kapcsolatunk, több a türelmem a mamámhoz.

- Lányommal és fiammal szerettem volna helyrehozni a kapcsolatunkat. Már három hónapja nem beszéltek velem. Lilla azt kérdezte tőlem: milyen pénzt nem kaptak meg a gyerekek? Én nem is gondoltam, hogy az a bajuk, hogy a váláskor nekem járó pénzt nem osztottam szét közöttük. Azóta tisztáztuk a félreértéseket, ráadásul kibékültem a volt férjemmel. Most újra szent a családi béke, és ezt Lilla közbenjárásának köszönhetem!

- Főorvos vagyok egy vidéki kisvárosban. Amikor kiderült, hogy a lányomnak melanómája van, annyira megijedtem, hogy felkerestem Lilla Kinget. Ő jóslatával megnyugtatott, de amit mondott, meg is döbbentett: a betegség oka a túlhajszoltság. Most már tudom, hogy én is hibás vagyok: maximalista voltam, azt akartam, hogy a lányom tökéletes legyen. Lilla King azt javasolta, vegyük igénybe az orvosi kezelést, mellette mágiával és agykontrollal elősegítette lányom gyógyulását.

- Testvéremmel jártam Lilla Kingnél. Azóta az életem nagyon megváltozott. Sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, megértőbb lettem. Nagyon szépen alakulnak a dolgaim. Köszönöm a jó tanácsokat, és szeretném még felkeresni, mert azt a szeretetet és nyugalmat, amit ott éreztem, az ő személye mellett, még nem éreztem soha máshol.

November 13-án lesz a tibeti tízmilliószoros nap, amikor tízmilliószorosan hat a mágia az életünk minden területén. Előtte keresse fel a jósnőt, hogy élvezhesse ennek áldásait!
Z. Sz.


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra