Lilla King megint bizonyított

Természetes, hogy mindenki a legjobbat akarja. Ezért fordult a Soroksáron kocogás közben meggyilkolt Krisztina férje is a híres látóhoz, Lilla Kinghez, aki már számos esetben bizonyította képességeit. Mint arról az egyik napilap részletesen beszámolt, Lilla King elment arra a helyre, ahol Krisztina holttestét megtalálták, majd megérzései pontosan ugyanazon az úton indították el, amerre a nyomozó kutyák is mentek, közvetlenül a holttest fellelése után. Egyszer csak

Lilla King megállt, és azt mondta:

- Itt ölték meg Krisztinát.

A férjének végigfutott a hátán a hideg, mert amikor felesége eltűnése után egy barátjával átfésülték a környéket, pontosan azon a helyen láttak vérnyomokat.
Lilla King olyan dolgokat tudott Krisztináról, amiket csak ő maga és a férje tudhatott. Ez alátámasztotta hitelességét, így a férj tudta: igazat mond. Lilla közölte: négy tettes van. Krisztina megölésére bosszúból adott megbízást valaki, és másik három férfi azt teljesítette. Még számos más körülményt is elmondott, amit kegyeleti okokból, illetve a nyomozás érdekeire tekintettel a nyilvánossággal nem oszthat meg.

- Rövid időn belül kattan a tettesek kezén a bilincs ? értesült Lilla King az égiektől. ? Ilyen szörnyű bűn nem marad büntetlenül.
Sokat szerepelt a sajtóban az is, hogy egy édesanya kétségbeesetten keresi 25 éves fiát. E sorok írója a tanú rá, hogy Lilla King már akkor tudta, hogy a férfi öngyilkos lett, méghozzá a magasban, amikor még javában keresték őt. Később kiderült: egy magasfeszültségű vezetékre mászott fel.

- Szerelmi bánata volt, és egyébként is depresszióban szenvedett – teszi hozzá Lilla. ? Amikor beszéltem az édesanyjával, még élt. De a sorsát nem kerülhette el.
Sokkal szívderítőbb azonban, amikor még időben fordulnak a látóhoz, aki nem csak látja a jövőt, hanem mágiával befolyásolni is tudja azt. Se szeri, se száma azoknak az embereknek, akiken segített. Néhányan el is mondták lapunknak a történetüket.

- A lányom már nyolc éve nem állt szóba velem, és ez nagyon bántott. Felkerestem Lilla Kinget, aki mágiával beavatkozott. Nem sokkal később a lányom felkereste az édesanyámat, hogy puhatolózzon nála, mit szólnék, ha eljönne hozzám. Nagyon hálás vagyok, hogy rendbe hozta a kapcsolatunkat.

- A párom egészsége felől érdeklődtem, mire Lilla King azt mondta: szóljak neki, hogy hajtson lassabban az autóval. Védelmet is tett rá. Nem sokkal később a páromnak balesete volt. Ha gyorsabban megy, meghalt volna.

- A lányom neveli a férje előző házasságából származó kislányát, és van közös gyermekük is. A két gyerek azonban örökösen veszekedett, harcolt egymással. Kértem Lilla Kinget, segítsen a mágiával. Ezt követően egyre jobb lett a két gyerek viszonya, szép lassan összebarátkoztak.

- A párom zsoldos. Kértem Lilla Kinget, tegyen rá védelmet. Nem sokkal később kilőtték a mögötte haladó teherautót, nyolcan meghaltak, ő karcolás nélkül megúszta. Ez nem lehet véletlen.

- Kétségbeejtő helyzetben kerestem fel Lilla Kinget: ha nem adom el gyorsan az egyik ingatlanunkat, mindnyájan hajléktalanok leszünk. Azt tettem, amit a jósnő meghagyott, és három hónapon belül elkelt az ingatlan. Megmenekültünk!

- 65 éves vagyok, már-már beletörődtem, hogy egyedül kell megöregednem, amikor Lilla King elvégezte a szerelembevonzás mágiáját. Nem sokkal később belépett az életembe egy 69 éves, nagyon kedves, jól szituált férfi. Azóta tudom, hogy a mágia működik.

- Mióta Lilla Kingnél jártam, megváltozott az életem. Külföldre hívtak dolgozni, jól keresek, sokkal több az öröm az életemben. Életem legjobb döntése volt, hogy felkerestem!

 

Z.Sz.


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra