Lilla King összebeszél az égiekkel

Az a tapasztalat, hogy aki egyszer járt Lilla Kingnél, a híres látónál, az visszavágyik hozzá.

- Olyan nála, mintha megállna az idő, és elfújnák azt a problémát, amit előtte óriásinak láttam – indokolja ezt az érzését Tóth Kinga. ? Lilla összebeszél az égiekkel, Istentől és az angyaloktól kér segítséget a számunkra. És a segítség mindig meg is érkezik, hol egy információ, hol egy pozitív történés, új lehetőség vagy értékes ismeretség formájában.

Azokat kérdeztük, akik az elmúlt pár hónapban keresték fel a médiából is közismert jósnőt, számukra mit jelentett ez a találkozás.

- Nyolc éve el akartuk adni a házunkat. Lilla King samanizmussal beavatkozott, és azt jósolta, bonyodalom lesz a vevővel, de a 18. napon sikerül majd az értékesítés. Másnap jelentkezett egy komoly érdeklődő. Mindenben megállapodtunk, de a szerződéskötés előtt három órával visszalépett. Nagyon el voltunk keseredve, de aztán eszembe jutottak Lilla szavai. Vártunk. Néhány nappal később visszahívott az illető, és alá is írtuk a szerződést. Éppen a 18. napon.

- El voltam keseredve, mert az unokám hónapok óta felém se nézett. Kértem a híres jósnőt, segítsen, hogy visszataláljon hozzám. Még aznap kaptam tőle egy SMS-t, hogy meglátogat. Hát nem csodálatos?

-- A szomszédaim az őrületbe kergettek. Már mindenkit elüldöztek, csak nekem nem sikerült még elköltöznöm. Lilla King azzal biztatott, hogy az égiek segítségét kérve rátalálok a megoldásra. Vettem egy lakást, kis kert is van hozzá, mindig ilyenre vágytam. Odaköltöztem, a régi lakásomra pedig életjáradéki szerződést kötöttem. Az égiek megtalálták a legjobb megoldást!

- Szívműtétre készültem, nagyon féltem, ezért kerestem fel Lilla Kinget, aki kérte, hogy az égiek legyenek velem. Amikor betoltak a műtőbe, éreztem, hogy tényleg velem vannak. Sokkal könnyebb volt így.

- Azért fordultam Lilla Kinghez, mert elkeserített, hogy a lányom iszik, s ha iszik, agresszív. Ő beavatkozott a mágiával, és jó tanácsokkal is ellátott. Hála neki, a gyerekem megszelídült, és egyre ritkábban néz a pohár fenekére.

- Szerelembevonzást csináltunk Lilla Kinggel. Azóta a férfi kollégáim, akik eddig észre se vettek mint nőt, felfigyeltek rám, folyton dicsérnek, flörtölnek velem. Működik a varázslat!

- Szlovákiából telefonáltam Lilla Kingnek, mert nem találtam sehol a két gyűrűt, amit anyukám hagyott rám. A jósnő nem ért rá, de annyit mondott: fél órán belül meglesznek a gyűrűk. Nem sokkal később más miatt benyúltam a szekrénybe, és egy régi kabát zsebében kezembe akadtak a gyűrűk. Ez hihetetlen! Mégis igaz.

- Eltűnt a kiskutyánk Budapesten a 9. kerületben. Biztos voltam benne, hogy nem lesz meg, mert értékes fajtatiszta kutyus. Lilla King közbenjárt az égieknél, és nemsokára a 11. kerületben megtalálták és visszaadták nekünk a kedvencünket. Nagyon boldogok vagyunk!

- Öt éve nem beszélt velem a lányom, és ez nagyon bántott. Lilla King beavatkozott samanizmussal, és kérte az angyalokat, vezessék őt vissza hozzám. Másnap a lányom felhívott, hogy meglátogatnak a vejemmel, szeretnék, ha megbeszélnénk a problémáinkat. Eljöttek, és kiderült: őket is nyomasztotta ez a dolog, de eddig nem tudták, hogyan rendezzék. Most szent a családi béke!
Lilla King csakis pozitív mágiát alkalmaz, és arra kéri az égieket, hogy a mindenki számára legjobb megoldást segítsék elő. Csatorna ő, úgy működik, mint egy tolmács és üzenetközvetítő a földiek és az égiek között.

- Manapság az, aki nem ismeri és alkalmazza a fehérmágiát és a samanizmust, aki nem tud technikákat a problémák megoldásának bevonzására, nagy bajban van – vélekedik Lilla King. ? Nehéz időket élünk, ezt mindenki érzi. De van segítség!


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra