Lilla King rászolgál a bizalomra

Sok az álmágus a mai világban, aki mindenféle képzettség és beavatás nélkül jósolgat összevissza, vagy csak levélben kér pénzt, aztán újabb és újabb összegekért jelentkezik, de segíteni nem tud. Lilla Kinghez, akinek a tudását gyakran próbára teszik, számos beavatást kapott és évek óta tanulja a teremtő mágiát, rendszeresen fordul a média is, nem véletlenül. Ő rászolgál a bizalomra.

- Soha ne adjunk pénzt olyannak, aki nem elérhető telefonon, nincs címe sem – javasolja a jósnő. ? Egyébként is óvatosnak kell lenni, mert az ártó mágia visszaszállhat a feladójára, a szabad akaratot befolyásoló varázslat pedig boldogtalanná tesz mindenkit. Rajtam keresztül az égiek segítenek, de én csak pozitív mágiát alkalmazok, segítő erőket és több lehetőséget kérek.

Aki Lilla Kinghez fordul, annak meg is érkezik a megoldás és a több lehetőség. Néhány bejegyzés a híres látó vendégkönyvéből:

„Amióta ide járok, tele vagyok energiával, és minden sikerül.”

„Félelmetesen profi volt a rádióban, hajszálpontosan elmondta, milyen betegségekben szenvedek, és mintha azóta jobban lennék. Az biztos, hogy bizakodó és jókedvű lettem, és nagyszerű tanácsot kaptam, melyik orvoshoz forduljak. Köszönöm!”

„Honnan tudta, hogy implantátum van a mellemben? Senki más nem veszi észre! Köszönöm diszkrét segítségét. ”

„Megmentett egy rossz befektetéstől! Ígéretesnek tűnt, de elúszott volna a pénzem.”

„Végre van vevőm a házra! Évek óta árulom, de miután Lillánál jártam, egy hónap múlva eladtam. Vannak ilyen véletlenek?”

„Hét évvel ezelőtt már jártam Lillánál, akkor rendbe hozta a párkapcsolatomat, és nyertem a sorsjegyen. Sajnos nem jöttem többet. Most, hogy anyagilag lenullázódtam és elvesztettem a munkám, eszembe jutott, hová kell fordulnom, ha több lehetőséget szeretnék. Azóta sikerült eladnom egy földet, és megmentenem a lakásomat, reményem van állásra is Nagyon hálás vagyok neki.”

„A volt párom felesége zaklat. Lilla is megerősítette, hogy ő az, de tett rám mágikus védelmet, így már nem félek, nem árthat nekem.”

„Két kolléganőmnek kértem segítséget Lillától, mert nagyon negatívak voltak, állandóan hisztiztek és méltatlankodtak. Én csak azt szerettem volna, hogy jobban érezzék magukat, jobb legyen a hangulat bent. Hiszen olyan sok időt töltünk a munkahelyünkön! Azóta nagyon jó a kedvük, sokat viccelődünk, kedvelnek. A mágia hatott!”

„Lilla az életem része lett. Amióta járok hozzá, elrendeződtek a dolgaim, egyenesbe jöttek a pénzügyeim. Hat a mágia, ez biztos, a pénzmágia után váratlan bevételek érkeztek. Továbbra is rendszeresen felkeresem, szeretném, ha sokáig tartana ez a szerencseszéria!”

„Megmentette az életemet! Azt mondta, mostanában különösen figyeljek a forgalomban, mások hibájára is ügyeljek, menjek lassabban. Néhány nappal később oldalról belém rohant egy busz. Ha a szokott tempómban haladok, pont telibe kap, de így nem lett semmi bajom. Örülök, hogy hallgattam rá, és így megúsztam a bajt!”

„Átok ült rajtam, ezt egészen biztosan tudom, de miután Lilla King letisztította, megváltozott az életem, minden jobbra fordult.”

Hogyan lehetséges mindez? - kérdeztük a jósnőt.

- Szimbólumokkal lehet kérni odaátról információkat, de nem szabad szeánszokat tartani. Anélkül is üzennek, ha akarnak, és minden esetben segítenek. Többen beszéltek már általam elhunyt hozzátartozójukkal, sőt volt, aki figyelmeztetést is kapott tőle. Vigyáznak ránk, több lehetőséget hoznak az utunkba, ha megértik, mire van szükségünk, megadják. Csak az ő nyelvükön kell kérnünk – árulja el Lilla King.

Z.Sz.


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra