Életünket segíti a mágia

Elmúlt a több évtizede visszatérő fejfájásom, tele vagyok energiával, jönnek a jobbnál jobb lehetőségek. Megváltoztatta az életemet, éltesse sokáig a Jóisten! ? így lelkendezett Szilvia néhány héttel azután, hogy Lilla King levette róla a rontást. Akik megtapasztalják a mágia erejét Lilla Kinggel, csak azon csodálkoznak, miért nem fordultak már korábban a híres jósnőhöz.


- A testvérem beteg, segítsen, hogy átvészelje – kérlelte Margó. Lilla King, aki az égiek segítségével látja tisztán mások sorsát, megnyugtatta: nincs nagy baj, petefészekcisztáról van szó, és bár műtétre lesz szükség, minden rendben lesz. Ennek érdekében mágiával kérte az égieket. Ezután a testvér megnyugodva, bizalommal kereste fel orvosát, és a sikeres műtétet követően gyorsan rendbe jött.


Zoltán a pénzét szerette volna befektetni, de Lilla King látta, hogy az a cég, amelyikről szó van, megbízhatatlan. Óvta Zoltánt attól, hogy beszálljon a nagy hasznot ígérő üzletbe. A férfi így menekült meg attól, hogy belekeveredjen egy csúnya csalási ügybe, és elveszítse megtakarítását.


Sándor nemrég vált el, ráadásul műtétre készült, s azt kérdezte a híres látótól, vajon megbízhat-e a kedvesében. Kétségeit családja ellenérzése is táplálta.


- Nyugodtan engedje magához közel, szereti önt – válaszolt Lilla.


Azóta bebizonyosodott, hogy mint mindig, most is igaza lett: kedvese a bajban is kitartott Sándor mellett, ápolja őt, gondoskodik róla. ? Mekkora bolond lettem volna, ha nem kérdezem Lilla Kinget! ? mondja utólag Sándor.
Marcsitól a saját fia akarja elperelni örökségét. A fiút apja még életében kifizette, a maradék vagyont pedig Marcsira hagyta, hogy biztonságban tudja őt. Amikor Marcsi felkereste Lilla Kinget, azt kérte, a bíróságon derüljön ki az igazság. Lilla mágiával közbenjárt.


- Biztos, hogy a mágia segített, mert megváltozott a bírónő hozzáállása, és véletlenek sora hozta úgy, hogy az igazság napvilágot látott, bízhatok a javamra szóló döntésben – mondja Marcsi.


Egy édesanya Angliában dolgozó lányára kért és kapott védelmet. Egy híres operaénekes, akit nyugdíjba vonulása óta mellőztek, új fellépési lehetőségekért kérte Lilla mágikus beavatkozását, nemsokára meghívta az egyik nagy tévé. Egy anyuka azt kérte, kerüljön meg a költözés közben elveszett teknőc, mert lányai sírnak utána. Miután a jósnő mágiával beavatkozott, Tódi előkerült, a család legnagyobb örömére.


Egy nagymama azzal kereste fel Lilla Kinget, hogy a lánya és a veje eltiltotta tőlük szeme fényét, az unokát. Miután a látó beavatkozott mágiával, két napra rá a kisunoka felhívta: másnap menjen érte a mama, náluk töltheti a délutánt.
Lilla King mágikus beavatkozását követően megnyílnak a kapuk, új lehetőségek jönnek az életünkbe. Sokan kapták így vissza a szerelmüket, találtak végre jó állást, rendeződött a kapcsolatuk családtagjukkal vagy munkatársaikkal. A mágiát követően véletlennek tűnő események segítenek az igazság kiderülésében, elveszett tárgyak vagy személyek megkerülésében, egészségügyi problémák megoldásában. A mágia pénzügyi lehetőségekhez is hozzásegíthet, sokan tapasztalták, hogy rendeződtek anyagi problémáik.

- Az égiek mindig segítenek, és soha nem hazudnak. Csak tudni kell kérdezni és kérni, konkrét kérdésre konkrét válasz érkezik – foglalja össze Lilla King.

 

Z. Sz.


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra