Lilla King: az égiek ajándéka a mágia

Bár mindenkinek sok megoldandó feladatban és kihívásban van része élete során, s olykor váratlanul, úgy érezzük, érdemtelenül jön a baj, hinnünk kell abban, hogy van segítség. Lilla King látó, akinek a neve sokak számára ismerősen cseng, hiszen rengeteget szerepel a sajtóban és a televízióban, már több ezer ember életét befolyásolta jó irányban.


- Százféle módon lehet segíteni, legyen szó párkapcsolati vagy anyagi problémáról, egészségügyi kérdésről, eltűnt személy megtalálásáról vagy szülő-gyermek viszonyról, rokonról, szomszédról vagy barátról. Sokszor az a baj, hogy hiányzik a szeretet. De az égiek mindig tudják, mi a célravezető, és boldog vagyok, hogy csatornaként működhetek számukra, szeretettel közvetítve az emberek kérését, s az embereknek az égiek tanácsát. A mágia a legnagyobb áldás, ha jó célra használják, és samanizmussal be lehet avatkozni a legreménytelenebbnek tűnő esetben is – vélekedik a híres látó. Szavait igazolja azok elbeszélése, akik jártak nála. Csak néhány legutóbbi esetet idézünk fel. Az érintettek személyiségi jogainak védelmében neveket nem írunk.


- Izomsorvadással születtek az ikreim. Egyikük meghalt, fiam húszéves, ágyhoz volt kötve, mozdulni sem tudott. Miután Lilla Kingnél jártam, állapotában váratlan javulás állt be, ma már önállóan járkál a lakásban. Hihetetlen nagy dolog ez számunkra!


- Féltem az unokámat, hogy elkallódik. Mindkét szülője külföldre ment dolgozni, s ő végül nálam kötött ki. Kamaszkorában inni, drogozni kezdett. Lilla King segítségét kértem. Most sokkal könnyebb vele, az ivást abbahagyta, csökkentette a drogadagját, azt remélem, arról is leszokik. Nagyon hálás vagyok a pozitív változásokért.


- A fiam a kocsiban hagyta a táskáját, amit elloptak. Kértem Lilla Kinget, avatkozzon be samanizmussal, hogy legalább az iratai előkerüljenek. Két nappal később megtalálták a táskát, benne az iratokkal.


- Édesanyám, aki pszichiátriai kezelésre szorul, eltűnt otthonról. Lilla King látót kértem, nézze meg, hol van az anyukám. Ő mondta, hogy ne aggódjak: egy fővárosi kórházban van, csak nem tudja megmondani, hogy hívják, hol lakik. Ott volt, ahol mondta.


- Rég elhunyt édesanyámmal álmodtam, aki azt tanácsolta, keressem fel Lilla Kinget, és fogadjak szót neki. Azóta mindig tőle kérek tanácsot, és mindig jól járok. Mintha édesanyám üzenne és vigyázna rám általa a túlvilágról.


- A férjem skizofrén, és ezt a fiunk nehezen viseli, undok, arrogáns a beteg apjával. Tudom, teljes gyógyulást nem kérhetek a párom számára még Lilla Kingtől sem, de azt kértem, avatkozzon be mágiával, hogy a fiunk elfogadóbb legyen. Az eredmény engem is meglepett: a gyerek sokkal kedvesebb az apukájával.


- Évek óta nem volt munkám, mire végre eljutottam Lilla Kinghez. Két héten belül két lehetőség is jött. Most azért kerestem fel, melyiket válasszam. Biztos vagyok benne, hogy ezt csakis a jósnő mágiájának köszönhetem, áldja meg őt az Isten!


- Végig úgy végeztem jelessel az egyetemet, hogy Lilla King segített a szimbólumaival, mágiájával. Már csak az államvizsga van hátra. Ha vörös diplomám lesz, az az ő érdeme is.


- Arra kértem Lilla Kinget, segítsen feldolgozni múltam traumáit. A mágia működik: most olyan, mintha a sok szörnyűség egy régi életemben történt volna. Már nem emésztem magam rajtuk, és így tovább tudok lépni.

- Én Lillával együtt tanultam a samanizmust, de én is hozzá járok, mert nekem nem működik olyan jól, mint neki. Olyan bizalmas, bensőséges kapcsolatban van az égiekkel, hogy minden kérését meghallgatják.


Z.Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra