Minden titokra fény derül

Szörnyű titkok vannak az emberek életében, de az égiek mindent tudnak, és a tőlük származó információk megkönnyítik, olajozottabbá teszik az életet. Ugyanakkor új lehetőségeket tárnak fel, addig homályban lévő dolgokra mutatnak rá. A megfelelő szimbólumok és rituálék által segítség is kérhető odaátról. Lilla King látó jól érzékeli ezeket az információkat, és képes közvetíteni a kéréseket, ezért is fordulnak hozzá olyan sokan.
Így például képes megmondani, mi lett azzal, aki eltűnt. Nógrádban júniusban veszett nyoma a 39 éves Horváthné Vándor Barbarának. A látó már akkor elmondta az őt keresőknek: az asszony sajnos már nem él, valószínűleg bűncselekmény áldozata lett. Holttestét január 26-án egy magaslesen találták meg a Börzsönyben, a rendőrség vizsgálatot indított.


Erzsébet új lovagja felől faggatta a jósnőt, aki az égiektől kapott információk alapján nem javasolta a kapcsolat folytatását: az udvarló kaszinózik, kártyázik, és ha Erzsébet nem szakít vele, az ingatlana is veszélybe kerül. Persze Lilla King tud segíteni a káros szenvedélyekről való leszokásban, de csak akkor, ha az illető is akarja. Erzsébet szakított, és jól tette: az udvarló legközelebb Brooklynból telefonált, elúszott mindene a kaszinón.


Luca azért kérte a jósnő segítségét, mert a főnöke agresszív. Lilla King beavatkozott, szimbólumaival megszelídítette az általa nem is ismert embert. Kinga azért fordult hozzá, mert nem volt jó a férjével a szexuális élete.
- Sok asszony panaszkodik emiatt, de ezen is lehet segíteni az égiek közbenjárásával ? állítja Lilla King. ? Kérjük, hogy a férfiak legyenek kedvesebbek, figyelmesebbek, aktívabbak és önzetlenebbek.


A 42 éves Mária az édesapja miatt akart mielőbb találkozni a jósnővel. Az apja ugyanis el akarta költeni azt a pénzt, amit tetőre tettek félre, és emiatt veszekedett a lányával. A jósnő szimbólumokkal elérte, hogy az apa megértőbb és kedvesebb legyen.


Lászlónak azt jósolta Lilla King, hogy örökséghez jut nemsokára. A férfi nem hitte el: nincs olyan rokona, mondta, akitől örökölhetne. Néhány hét múlva meghalt édesanyja mostohatestvére, és rá hagyta a vagyonát.
Bernadett a 23 éves fia számára kért segítséget: a gyerek villanyszerelőnek tanult, de olyan munkát akart, ami kevésbé fárasztó és jobban fizet. Csakhogy az anyuka attól tartott, a fia rossz társaságba keveredik, és börtönbe kerül. Kérték az égieket, tartsák a fiút a törvényesség útján.


Máté a jósnőnek köszönheti, hogy nem dobta kútba a pénzét: bankhitelt szeretett volna, de Lilla azt tanácsolta, ebbe most ne vágjon bele. Szerencséjére: kiderült, hogy a közvetítő, aki ajánlkozott az ügyintézésre, egy bűnbanda tagja volt. Előre kértek pénzt a hitel intézéséért, de valójában nem is indították el vagy hamis papírokat adtak be.


Lilla King megőrzi mindenki titkát. Jár hozzá egy anya meg a lánya. Az anya hozzáment egy gazdag férfihoz, aki kikezdett a lányával is, persze a felesége tudta nélkül. Most mindkét nő a férfi számára kér segítséget Lillától, mert az súlyos beteg lett.


- Közbenjárok érte az égieknél és samanizmussal próbálok segíteni rajta, mert nem az én tisztem az ítélkezés ? mondja a látó. ? Amit megtudok az emberektől s az égiektől, megtartom magamnak, csak azt adom tovább, amire engedélyt kapok. De ha mondok valamit a vendégemnek, abban biztos lehet, hogy az úgy is van. Mert odaát sohasem hazudnak.

Z. Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra