Lilla King elhárítja a bajt

Nagy nehézségekkel küzdenek az emberek, és sokszor úgy érzik, magukra maradtak a bajban ezt tapasztalja nap mint nap Lilla King, az ország legnevesebb látóasszonya. Szegedről István azzal kereste fel, hogy nem tudja eladni az ingatlanát, pedig csak ez hozhatná helyre anyagilag. Miután Lillánál járt, az ingatlan egy hét alatt elkelt. A virágárus arra panaszkodott, hogy túl nagy a konkurencia. Lillához fordult, aki korábban egyszer már segített rajta. S most is: Böbe jóval több virágot ad el, mint régen. Lacinak a felesége kereste fel a jósnőt, miután Laci súlyos autóbalesetet szenvedett. Néhány nappal később örömmel telefonált: férje jobban van, visszatért az életkedve.

- Nem tudom, mit tett Lilla King, de bármi volt, nagyon hatásos mondta lapunknak boldogan a feleség.

- Én nem hiszek a mágiában, de Lilla King bebizonyította, hogy működik tette hozzá egy fizikus, aki kereskedőként dolgozik, és meglepve tapasztalta, hogy miután a látónál járt, mindenki tőle vásárol.

- Én a párom miatt kerestem fel meséli Boglárka. Már nem is szólt hozzám, annyira elhidegültünk. Bármit tettem, nem hatott, de miután Lillánál jártam, teljesen megváltozott. Most a tenyerén hordoz, lesi a kívánságaimat, a nap minden percét velem akarja tölteni. Pont erre vágytam!
Réka arra kérte, avatkozzon be a mágiával, hogy a barátja visszajöjjön hozzá.

- Azt mondta a jósnő, négy napon belül vissza fog térni. A harmadik napon telefonált, elmondta, mennyire szeret, és kérte, fogadjam őt vissza, mert nem tud nélkülem élni. Annyira boldog vagyok! árulta el Réka.

- Bármit kérhetünk? kérdeztük Lilla Kinget.

- Bármit, ami jó szándékú, ami előreviszi az életünket válaszolta.

- Réka esetében nem a párja érzelmeit befolyásoltuk, hanem azt kértük, hogy merje azokat felvállalni. Hiszen valóban szereti őt. Amikor beavatkozom samanizmussal, szimbólumokat rakok valakire, és szeretettel kérem az égiek támogatását, az mindig előrevisz, a megoldás irányába, és az égiek mindig megadják a segítséget. Rontást, ártó szándékú beavatkozást nem vállalok, a pozitív megoldások híve vagyok. Hozzám azok járnak, akik a szellemi felemelkedés útját választják, és elég bölcsek az égiek segítségének elfogadásához.


Talán ezért is olyan eredményes Lilla King közbenjárása. Minap egy egyszerű vidéki asszony látogatta meg végső elkeseredésében. Hullottak a jószágai, balesetek követték egymást a családban, úgy érezte, minden rosszra fordult az életében. Lilla King megtisztította a rajta és családján lévő negatív energiáktól, és attól fogva visszatért hozzá a szerencse. Máskor tanult asszony kereste fel, egy nagy iskola tanára, aki megpályázta, de nem nyerte el az igazgatói állást. Attól tartott, az új főnök útilaput köt a talpára, kérte Lillát, segítsen, hogy megtarthassa a munkahelyét.

- Lilla beavatkozása után én lettem az új diri jobb keze újságolta Gizella.

- Nálam is működött a samanizmus, amivel több lehetőséget kértünk- veti közbe Éva. Új munkahelyre várnak meghallgatásra, és a párommal való kapcsolatom is sokat javult azóta, hogy Lillánál jártam.
Olyan is van, aki nem hallgatott a jósnőre, és megbánta.

- Mondta, hogy a férjem ne vágjon bele a tervezett vállalkozásba, mert nem fog beválni, de nem tudtam őt lebeszélni meséli Judit. Több millió forintunk odalett a konoksága miatt. Most már ő is jön velem, hogy segítsen, ne vigyék el aházunkat is a fejünk fölül!
Lilla King figyelmeztet: egyetlen rossz döntéssel még unokáink sorsát is megpecsételhetjük. Érdemes tehát a fontos lépések előtt útmutatást kérni, s azt megfogadni.

- A legnagyobb hibát az követi el, aki nem kéri ki az égiek tanácsát, s nem fordul hozzájuk segítségért szögezi le a híres látó. Azokat várja, akik szeretnék, hogy elhárítsa a bajt a fejük fölül, és sorsuk jobbra forduljon.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra