Lehetőséget és pénzt vonz be Lilla King

Rengeteg embernek segített Lilla King, az ország talán legismertebb látója és jósnője 2013-ban. A legtöbben anyagi problémák, párkapcsolati nehézségek, családi konfliktusok, egészségügyi gondok miatt keresték őt, de sokan arra voltak kíváncsiak, mi lesz bírósági perük végkimenetele, vagy érdemes-e vállalkozásba fogniuk, és eltűnt személyeket is megtaláltak a segítségével. Sokan kérték közbenjárását ingatlanuk értékesítéséhez, hiszen mostanában ez az egyik legnehezebb feladat. Lilla King nem csak a jövőt látja és vetíti előre tisztán, nem csak tanácsot tud adni a hozzá fordulóknak, hanem mágiával be is avatkozik.


- 2014 az új lehetőségek éve – szögezi le. ? Újholdkor és teliholdkor a mágia százezerszeresen hat, és itt a négy tibeti nap is, amikor tízmilliószoros a hatás. Már most elárulom, mikor lesznek 2014-ben. Aki azt megelőzően jön hozzám, annak a számára a tibeti napon is elvégzem a mágiát, hogy kihasználhassa a hatástöbbszöröződést. Február 14. lesz az első nap, már most érdemes felkészülni rá. A második nap június 13-án, a harmadik július 31-én, a negyedik pedig november 13-án lesz. Ha több pénzt és több lehetőséget kérünk, jó esély van arra, hogy a problémák megoldódjanak, de kérhetünk támogatást az égiektől az élet minden területén.


Bár Lilla a beavatásokon kapott mágiát nem oszthatja meg a nagyközönséggel, most engedélyt kapott az égiektől, hogy eláruljon egy szerelmi bevonzás mágiát.


- Hangsúlyozom, ez nem szerelmi kötés, vagyis mások szabad akaratába nem avatkozik be, de lehetővé teszi, hogy a számunkra megfelelő partnert mielőbb behívjuk az életünkbe – mondja a látó. ? A következőképpen járjon el az, aki megfelelő párra vágyik. Csukja be a szemét, és a továbbiakban gondolati úton dolgozzon! Léptesse ki testéből a hasonmását, fordítsa szembe önmagával, és képzelje el, hogy a szívéből egy ezüstszállal csatlakozik az ő szívéhez. Mélyen nézzen a szemébe, és adjon neki parancsot: „A lehető legelső alkalommal menj el egy olyan férfi/nő álmába, aki tud engem szeretni, akit én tudok szeretni, akivel boldog leszek. Jusson el ez az üzenet a megfelelő helyre, és jelenjen meg az életemben a szerelem. Csak azt teheted, amit én mondok. Egy hétig élj, azután oszolj széjjel az Univerzumban az ezüstszállal együtt.” Ezzel a mentális szférában létrehozott lény a küldetést beteljesíti. Ugyanezzel a módszerrel el is küldhetjük a közelünkből azt, aki a terhünkre van, aki zaklat.

A jósnő vendégkönyvéből

* Volt férjemmel évek óta pereskedtem, mert mindenből ki akart forgatni, amit közösen szereztünk. Lilla Kinget hívtam segítségül, hogy legyen végre vége. Ő mágiával beavatkozott, hogy derüljön ki az igazság. A következő tárgyaláson a férjem jókedvűen érkezett, közölte, hogy még mindig szeret, és vissza akar jönni. Én már nem akarok vele élni, de a pert békében le tudtuk zárni, igazságosan. Tudom, hogy ezt csakis Lillának köszönhetem! Ágnes

* Lejárt a munkaszerződésem, és nagy szükségem volt rá, hogy meghosszabbítsák, mert két gyereket nevelek egyedül, de azt sem akartam, hogy miattam mást küldjenek el. Miután Lillánál jártam, egy kolléganőm felmondott, mert jobb állást talált, én pedig maradhattam. Ez mindenki számára ideális megoldás, hálás vagyok érte. Böbe

* Amikor anyám Lilla Kingnél járt, azzal jött haza, hogy ne adjam el a vevőnek a házat, mert gondok lesznek. De ki mond vissza ilyen időkben egy vevőt? Még beköltözni is engedtem, de végül nem fizetett, és bajba kerültem, mert közben lefoglalóztam egy másik ingatlant. Bár hallgattam volna a látóra! Nem tudom, honnan tudja a jövőt, de most már én is őt kérem, segítsen mágiával, hogy mindenki számára kedvezően megoldódjon ez a bonyolult helyzet. László.

* Csigolyaműtét előtt kerestem fel Lilla Kinget, kértem, segítsen, hogy ne legyen komplikáció. Ő az égiekhez fordult érdekemben. Hiszem, az orvosok tudása mellett ez is segített, hogy szerencsésen túl vagyok a műtéten, minden jól sikerült. Laura

 

Z. Sz.


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra