Hálásak Lilla Kingnek az emberek

 

Nem könnyű Lilla King barátnőjének lenni. A jósnő ugyanis nem csak látja az igazságot, hanem ki is mondja, így azok számára, akik gyakran találkoznak és jóban vannak vele, elveszítette a jövő a titokzatosságát.


– Mindig megmondja, mit érdemes tennem, és mi fog történni. Száz esetből százszor van igaza! - „panaszolja” mosolyogva a híres látó legjobb barátnője. - Komolyan mondom, ilyennel még nem találkoztam.

– Nem tehetek róla, azt kaptam sugallatban, hogy mindig mondjam meg az igazságot - „védekezik” Lilla King. - Még akkor is, ha az megdöbbentő vagy akár kellemetlen. Úgyhogy hozzám az jöjjön, aki őszinteséget vár.
Jönnek is hozzá rengetegen. A kecskeméti Gong rádióban a minap azt mondta élő egyenes adásban egy betelefonáló: nincs még egy ilyen jósnő! Honnan tudja, hogy mi az igazság, mit rejt a jövő és mi a betegségem?

– Megnyugtathatok mindenkit, nem magamtól - mosolyog a látó. - Az égiek közvetítőjeként működöm, látomásaim és sugallataim alapján mondom, amit mondok, és az égiek sohasem tévednek.

Lilla kezében a kártya is igazat mond: a Bors hasábjain híres emberekkel kapcsolatos kérdésekre válaszol, nekik mond jövendőt, s az érintettek is csodálkoznak, milyen pontos képet ad róluk anélkül, hogy ismerné őket. A magukat jósnak mondók közül csak kevesen képesek arra, hogy valóban megbízható előrejelzést adjanak a jövőben várható történésekről, a kérdező sorsának alakulásáról, egészségi állapotáról, az eltűnt személyek hollétéről. Mi több: nem csak látja, befolyásolni is képes a jövő alakulását. Samanizmussal beavatkozik, mágiával segít, és jó tanácsokkal is ellátja vendégeit.

 


A látó vendégkönyvéből

- Énektanárnőként tartottam attól, hogy elküldenek a munkahelyemről, mert csökkent az óraszámunk. Lilla King mágiával beavatkozott, és egyetlen órát se vettek el tőlem, sőt nőtt a fizetésem. Mérhetetlenül hálás vagyok. Erika

- Régóta fájt a fejem, biztos voltam benne, hogy agydaganatom van. Lilla azt ajánlotta, a hipofízisre csináltassak vizsgálatot. Meg is találták a bajt. B. Kornél.

- Azt kértem a kedves jósnőtől, hogy a fiam változzon meg velem szemben. Miután az apja meghalt, ő örökölte a házunkat, és bár én haszonélvező vagyok, ki akart rakni, perrel fenyegetett. Lilla megnyugtatott, hogy ezt nem teheti, és beavatkozott samanizmussal. Már akkor változást láttam a fiamon, amikor hazaértem. Azt hiszem, jó úton járunk, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat. F. Margit

- Ingatlanforgalmazásból élünk a párommal. Tudjuk, hogy nem túl jó a piac, de ami velünk történt, az kísérteties volt: mindig az utolsó pillanatban hiúsult meg az adásvétel. Lilla King kártyát vetett, és kijött az Ördög és a Mágus. Lilla letisztította a negatív energiákat, beavatkozott a mágiával, és azt mondta: most tiszta lappal kezdünk. Három nap alatt két lakás is elkelt.

-Amikor Lillánál jártam, mellesleg jegyezte meg, hogy költözni fogok hamarosan. Letorkolltam, hiszen eszemben sem volt eladni az otthonomat. A napokban azonban annyit ajánlottak érte, hogy magam is meglepődtem. Eladtam, és kevesebb pénzből vettem egy sokkal jobb, értékesebb ingatlant. Ha más meséli, nem hiszem el! Ezentúl mindenben kikérem a véleményét! H. Piroska.

- Nagyon el voltam keseredve, nem kaptam munkát sehol. Lilla King mágiával segített, és egymás után két lehetőség is adódott. Ezután azért mentem el hozzá, hogy segítsen kiválasztani a jobbikat. A külföldi lehetőséget választottuk. Nagyon szép fizetést kaptam, jó a munka is. El se hiszem, ez varázslat! Köszönöm.

- Régóta perben állok, és az volt az érzésem, hogy a bíró nem az én pártomon áll, kifejezetten kelletlen volt velem. Ezért jöttem Lilla Kinghez, aki beavatkozott, kérte az égiek segítségét, hogy kiderüljön az igazság. Most kedves velem a bíró, és nyerésre állok.

 

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra