Lilla King bevonzza a pénzt

 

Mindenütt nagy a baj anyagi téren, ezt tapasztalja Lilla King, a híres látó, éppen ezért több módszert is kidolgozott annak érdekében, hogy vendégei számára bevonzza az anyagi lehetőségeket, a megfelelő állást, a pénzt. Mágiával és jó tanácsokkal egyaránt azt a célt szolgálja, hogy vendégei anyagi gondjai enyhüljenek, és végre kikerüljenek az adósságcsapdából.


- Sehol sem kaptam állást, ezért fordultam Lilla Kinghez - mesélte lapunknak Diana. - Ő biztatott, hogy hamarosan kapok lehetőséget, és beavatkozott samanizmussal. Nemsokára meghallgatásra hívott egy bébiszittereket külföldre közvetítő megbízható cég, majd hamarosan szerződést is kötöttek velem. Egy kitűnő angol családhoz kerültem, ahol tanulhatok is. Nagyon élvezem, és jól keresek. Ezt Lillának köszönhetem!


Sándor amiatt volt elkeseredve, hogy nem jött ki a főnökével, már állást akart változtatni. Lilla King lebeszélte erről, azt mondta: közbenjár, hogy másként oldódjon meg ez a gond.

- Beavatkozott samanizmussal, és egy héttel később az utált főnököm jobb állásajánlatot kapott, így felmondott. Én más beosztásba kerültem, jobb fizetéssel - újságolta a férfi boldogan magazinunknak. Egy 60 éves vidéki asszonynak már reménye sem volt arra, hogy munkát kap, ám miután Lilla beavatkozott, és kérte az égiek segítségét, ajánlottak neki egy tanfolyamot, s annak elvégzése után rögtön munkát is.


- Meg kell tennünk, ami rajtunk múlik, ez az asszony is hajlandó volt új dolgot tanulni. De ahhoz, hogy lehetőségeket kapjunk, szükség van az égiek segítségére - magyarázza a híres jósnő, aki nem csak megmondja a jövőt, de segít annak jobbra fordításában is. - Vannak technikák, amikkel felhívhatjuk az égiek figyelmét a bajunkra, és kérhetünk segítséget. Miért ne élnénk vele? A Bibliában is benne van: kérjetek, és megadatik.


A másik leggyakoribb kérés szerelmi ügyekben érkezik Lilla Kinghez.
- Egy ifjú hölgy keresett fel azzal, hogy magyarázat nélkül felszívódott a barátja, nem hívja őt vissza, nem jelentkezik. Miután beavatkoztunk, egyszer csak előkerült, mintha mi sem történt volna. Örülök, amikor szerelmeseknek segíthetek - mosolyog Lilla. - Az egyedüllétbe sem kell beletörődni: ha valaki társra vágyik, elvégezzük a szerelem bevonzását, és meglátja: megjelennek körülötte olyanok, akik szóba jöhetnek társként. A többi persze az ő dolga.

 

 

A látó vendégkönyvéből


- Tudtam, hogy elbocsátások várhatók, de én szerettem volna megtartani az állásomat, ezért fordultam a látóhoz. Egyúttal azt is kértem tőle, legyenek hozzám kedvesebbek a kollégáim. Magam se tudom elhinni, de Lilla beavatkozott samanizmussal, és én lettem a főnök jobb keze! T. Ervin

- Ragaszkodom magához, Lilla King, és minden hónapban eljövök, mert minden, amit maga mondott, igaz volt és úgy lett. Akkor járok a legjobban, ha Önre hallgatok, ez többször is bebizonyosodott. Isten áldja meg! N. Mariann

- Én egy 84 éves nagymama vagyok, aki félti az unokáját. Elment dolgozni Svédországba, de nekem nagyon rossz érzéseim voltak, ezért kerestem fel Lilla Kinget, hogy védelmet kérjek rá. Megkaptam, és egyelőre úgy tűnik, minden rendben lesz. Kovács Mama

- Nem akartam elhinni, hogy még az időjárásba is be lehet avatkozni mágiával! Többször is tanúja voltam, hogy Lilla King esőt kért a Földre, és az eső nemsokára megérkezett. Csak a legnagyobb mágusok tudnak esőt varázsolni! T. Béla

 

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra