Lilla King által segítenek az égiek


Kérjen segítséget Magyarország leghíresebb látójától, Lilla Kingtől! A neve ismerős lehet számos médiából, ahol bizonyította képességeit és tudását. Sokszor vett részt eltűnt emberek megtalálásában, betegségek meghatározásában és magánéleti problémák megoldásában.

Segített perek során az igazság kiderítésében, elveszett tárgyak és szerelmek megtalálásában, konfliktusok kezelésében, álláskeresésben, vizsgázásban, ingatlaneladásban, pénzügyekben.

Ne érje be kevesebbel!

Lilla King közbenjárására segítenek az égiek, hogy több lehetőség jöjjön az életünkbe, hogy megtaláljuk a leghelyesebb megoldást, hogy áramlani kezdjenek az energiák és a pénz. Ahogyan a következő esetekben is történt.

 

* Lilla King a Bors című napilap hétfőnkénti Sztárjósdájának a jósnője. Első alkalommal arra a kérdésre válaszolt, mit várhatnak a nők Brasch Bencétől. A fiatal énekes a lapnak azt nyilatkozta: Lilla King mindent jól látott és pontosan leírt vele kapcsolatban, noha egyáltalán nem ismerik egymást. Nincs kétségünk felőle, hogy a jóslatok is beválnak!

* Egy házaspár évek óta szeretett volna kisbabát, és bár ennek orvosi szempontból akadálya nem volt, a fiatalasszony nem fogant meg. Egészen addig, amíg Lilla King mágiával be nem avatkozott.

* Egy hölgy szakított a párjával, de nagyon megbánta döntését. Miután Lilla King samanizmussal beavatkozott, a hölgy és a párja újrakezdték a kapcsolatot. Lilla azt is megjósolta, hogy együtt fognak dolgozni, és így is lett.

* Köszönöm a segítséget, megnyertük a pert! ? írta Lilla egyik vendége. Tizenhárom éve pereskedtek, de csak azután született számára kedvező ítélet, miután Lilla beavatkozott a samanizmussal. „Csak annak tudok segíteni, aki az igazságot képviseli, de annak nagyon sokat" ? tette hozzá a jósnő.

* Kínába indult egy üzletember, és a repülőtérről hívta fel Lilla Kinget, hogy avatkozzon be samanizmussal, mert a gép késik, és így ő is lekési fontos üzleti tárgyalását. Lilla közbenjárása után a gép hamarosan megérkezett. A jósnő védelmet is tett a járatra, hogy az út szép és zökkenőmentes legyen, és így is volt.

* Zsuzsa arcán apró kiütések jelentek meg, de senki nem tudta, mi lehet a baj, hiába járt orvostól orvosig. Lilla King azt tanácsolta a szép fiatalasszonynak, vizsgáltassa ki a pajzsmirigyműködését. Kiderült, hogy Zsuzsa összesbőrgyógyászati problémáját a pajzsmirigy rendellenes működése okozta.

* Nem tudta mire vélni egészségügyi problémáit egy hölgy. Lilla King látta, hogy a keringésével vannak bajok, és ezt az orvosi vizsgálatok megerősítették. Ám Lilla azt is tanácsolta a hölgynek, hogy sürgősen nézzen új munkahely után, mert meg fog szűnni az, ahol dolgozik. Samanizmussal beavatkozva segített új munkát találni. A hölgy legnagyobb szerencséjére, mert alig mondott fel és lépett be az új helyre, megszűnt a korábbi munkahelye.

* Kétségbeesett anyuka kereste fel a jósnőt, hogy tegyen valamit, mert 19 éves fia nem hajlandó se dolgozni, se tanulni, élősködik rajta. Lilla King látta, hogy a fiú számára nagy a kísértés a kábítószerek iránt. Kiderült, hogy rontás van a fiún. Lilla beavatkozott samanizmussal, lepucolta a negatív energiákat. Azóta a fiú beiratkozott egy OKJ-s képzésre, és otthon is sokkal rendesebben viselkedik.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra