Lilla King csak jót tesz

Ki vette ki a pénzt a szekrényből? Fiam lesz vagy lányom? Hogyan tudnám eladni a lakásomat? Érdemes-e megbocsátanom a hűtlen férjemnek? Ahány vendég, Lilla King annyiféle gond részese lesz. Nagy együttérzéssel és szeretettel foglalkozik a hozzá fordulókkal. Ám a szemére vetik, hogy nem csinál olyasféle mágiát, ami alkalmas a bosszúállásra, a másik tönkretételére, se olyat, ami mások akaratával ellentétes. Miért, nem a vendége kérése az első? - kérdeztük a híres látót.

- A világban egyensúlynak kell lenni, az égiek pedig megtalálják a módját, hogy ha valaki gonosz a másikkal, vagy el akarja venni a másik szabad akaratát, amit pedig a jóistentől kapott, elnyerje méltó büntetését - fejtegeti Lilla King. - Én pedig mindazoknak, akik hozzám fordulnak, jót akarok és segíteni. Ezért nem vállalok rontást, csak rontáslevételt, nem szórok átkot, de leveszem azt a vendégemről, és erőszakos szerelmi kötést sem csinálok, mert abból sose lesz igaz szerelem. De abban tudok segíteni, ha hozzám fordul valaki, hogy javuljon a viszonya az átkozódó szomszéddal vagy épp családtagjaival, hogy jöjjön meg a szerelem, hogy legyen több lehetőség, több öröm. S ezt boldogan teszem.


Vannak, akik már régóta rendszeres vendégei a jósnőnek, és sokat lendít az életükön. Nemrég egy asszony - nevezzük Juditnak - azért járt nála, mert meghalt az anyukája, és a gyászt csak tetézte, hogy képtelen volt fenntartani az örökölt lakást, hiszen nem volt munkája. Lilla King mágiája bejuttatta őt egy kis üzletbe eladónak. Egy darabig minden jó volt, a forgalom egyre nőtt. Olyannyira, hogy egy második eladót is fölvettek, aki jól kifundálta, hogy kitúrja Juditot, és a férjét veteti fel a helyére.


– Közbeavatkoztunk mágiával, így Judit nem marad állás nélkül, és jönnek majd új lehetőségek – bizakodik Lilla King. – Mindenben, ami valakinek a hasznára van, örömmel segítek, de bántani senkit nem fogok.
Úgyhogy aki bosszúállásra akarja felhasználni a jósnőt, annak ez nem fog sikerülni, de aki több pénzt, több lehetőséget, boldogabb párkapcsolatot szeretne, az jobb helyen nem is lehetne!

Lilla vendégkönyvéből
“Az anyósom elátkozott bennünket. Én nem hittem az átokban, de attól fogva egyre több problémánk lett. Még a saját unokáját is tönkreteszi, csak hogy nekünk bánatot okozzon. Lilla King mágiával letisztította rólunk az átkot, védelmet tett ránk. Azóta sorban megoldódnak a problémák, a gyerek is sikeresen levizsgázott. Örökké hálás leszek neki ezért.”

“Eltűnt a lányom. Bár Noémi már húszéves, a betegsége miatt nem tud tájékozódni, ezért úgy éreztem, tűt keresek a szénakazalban. Lilla Kinghez fordultam. Ő behunyta a szemét, és azt mondta, az 1-es villamoson látja utazni. Szóltunk a rendőrségnek, hogy látták Noémit az 1-es villamoson. Ők hívták a közlekedési vállalatot, és a villamoson meg is találták a lányomat, épségben hazahozták. Nem tudom, meddig villamosozott volna, s milyen nagy baj is érhette volna, ha nincs Lilla, aki meg tudta mondani, hol keressük!”

“Igazgatóhelyettes vagyok egy intézményben, és el kellett viselnem, hogy a főnököm lépten-nyomon szórja az átkot, ami sajnos meg is fogant. Egymás után értek a balesetek, a gyerekemnek eltört a karja. Lilla King beavatkozott a mágiával és védelmet tett rám, azóta nem fognak bennünket a főnököm átkai.”

“A kisfiam 14 éves volt, és már 170 kiló. Sokféleképpen próbált lefogyni, számtalan diétát kipróbáltunk, semmi nem használt. Végső elkeseredésünkben felkerestük Lilla Kinget, aki azt mondta, a hipofízisnél kell keresni a baj okát, a gyerek szervezetében a só- és vízháztartás borult fel. Hittük is, nem is, hiszen Lilla mégsem orvos, de nem lepődtem meg, hogy jól eltalálta a baj okát. Eddig akárhányszor fordultam hozzá, bármilyen kérdésben, segített.”

“Lilla King, Ön segített a fiamnak, hogy kapjon állást. Hála Istennek és Önnek, kapott, sőt nagyon szereti, és elég szépen keres. Soha el nem múló hálával gondolunk Önre.”

Z. Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra