Lilla King nem ismer lehetetlent

A sajtó és kíváncsi emberek néha próbára teszik Lilla Kinget, és olyan „rejtély” megoldására kérik a híres látót, amiről tudnak. Ki akarják deríteni, valóban lehetséges-e, hogy valaki ilyen tisztán lássa, ami megtörtént, de nem lehet tudomása róla, vagy ami csak a jövőben fog bekövetkezni. Lilla azonban mindig megválaszol. A legnagyobb megdöbbenést az kelti, amikor olyasmiről beszél, amiről senki nem tud, és később szavai beigazolódnak.

Számtalanszor előfordul ez. Az egyik legutóbbi híres eset az eltűnt fiatalemberé, D. Adriáné, akinek a kocsiját április elején a Petőfi hídon találták meg. Lilla King újságíróknak elmondta: látja, hogy a férfi holtteste a Dunában van, de a lapok a reménykedő családra való tekintettel nem közölték az információt. A fiatal ceglédi férfi holttestét Paksnál találták meg a Dunában április végén.

De emlékezetes eset volt Daniel Glikstené is: az angol orvostanhallgató január elsején éjjel kettőkor tűnt el a Lánchídnál. Lilla King már 2-án azt mondta újságíróknak, hogy a férfi víz alatt van, a Dunában. Március közepén Dunaújváros külterületén vetette a víz partra a holttestét. A 19 éves Sz. Andrea március 11-én tűnt el. Holtteste a Sajóban van, mondta másnap Lilla King. Ott találták meg egy héttel később. Lilla volt az, aki évekkel ezelőtt mondta, hogy a francia diáklány, Ophelie nem önszántából került a Dunába, s lám: idén újraindult a nyomozás az ügyében.


Magyarországon évente 15-20 ezer ember tűnik el. Leggyakrabban öngyilkosság vagy baleset történik, de előfordul, hogy valaki 14 év után jelentkezik először a családjánál. A rejtélyes körülmények között eltűntek hozzátartozói a végsőkig reménykednek, de azt mondják: a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság, ami felőröli az idegeiket.


- A legutolsó eset egy 19 éves, Bajáról eltűnt fiúé, szintén hozzátartozója keresett meg, hogy segítsek megtalálni. Sajnos csak a holttestét láttam a Dunában, ott is találták meg néhány nappal később. A hideg futkos ilyenkor a hátamon. Jobban kell vigyáznunk a gyerekeinkre, egymásra - int a látó. - De előfordult már olyan esetem is, amikor a keresett hozzátartozó külföldre ment titokban, és a segítségemmel megtalálták.


Az eltűnési ügyek azért érdekesek, mert nagy port vernek fel, és rövid időn belül bebizonyosodik, jól látta-e Lilla King, mi történt.


- Lilla a jövőbe lát, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kedvenc énekesemről, David Bowie-ról megmondta, hogy miután háttérbe húzódik, listavezetőként fog berobbanni ismét a zenei világba, és ez idén így is történt - mosolyog a látó egyik barátja.


Lilla King az élet számos hétköznapi kérdésében segít a hozzá fordulóknak sajátos képességeivel.

- Nekem abban segített, hogy a volt férjem támogassa jobban a lányunkat a tanulmányaiban - meséli Kinga.

- Én munka nélkül voltam. Miután Lilla King mágiával beavatkozott, az az orvos vett fel asszisztensnek, aki korábban elutasított - mondja Virág.

- Én egy éve próbáltam kiadni vagy eladni az ingatlanomat, mindhiába. Miután Lilla Kinghez fordultam, hamarosan jött egy bérlő, aki közölte: egyelőre egy évre kibérli a lakást, de utána meg is akarja venni - számol be Péter.

- Én nem bírtam már fizetni a devizahitelemet, emiatt mentem el Lilla Kinghez, miután olvastam róla. Beavatkozott sámánizmussal, és azóta sokkal elnézőbb a bank, meg tudtam állapodni velük, ráadásul egy új pénzkereseti lehetőség is jött, így rendbe jöttünk anyagilag - árulta el József.

- Egy ukrán nő elszerette a férjemet, nagyon el voltam keseredve - meséli Erzsi. - Felkerestem Lillát, ő beavatkozott a mágiával, és a férjem másnap hazajött. Közölte, hogy minket, a családját választotta, és szakított a szeretőjével.

- A lányom a harmadik gyermeke születése után depresszióba esett, nagyon aggódtam érte - mondta el K. Andorné. - Miután Lilla King segített, hamarosan jobb lelkiállapotba került. Nagyon hálás vagyok neki ezért.
Sokan köszönhetik boldogulásukat Lilla King látónak, de ő szerény.

- Mindent, amit tudok, az égiektől tudom, minden segítséget, amit adhatok, az égiek közvetítésével adok - jelenti ki a jósnő. - Azért kaptam különleges képességemet, hogy segítsek az embereken. Azért igyekszem fejleszteni sajátos beleérző és látói adottságomat és mágikus tudásomat, hogy minél hatékonyabban avatkozhassak be a dolgok menetébe a jó érdekében. De csak annak segíthetek, aki eljön hozzám.

 

Z. Sz.


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra