Lilla King tudta, hol az eltűnt lány

Bejárta a sajtót a hír: március 11-én eltűnt egy sajóvámosi 19 éves lány. Andrea jó tanuló volt, életvidám, rendezett családi háttérrel, ezért akik ismerték, úgy gondolták, nem saját jószántából ment világgá, hanem baj történt. A híres látót, Lilla Kinget egy újságíró hívta fel, hátha az ő segítségével megtalálják a lányt.


- Azt mondta, látja, hogy a lány teste a vízben ringatózik, fák gyökerei alatt - mesélte lapunknak az újságíró. - De nem lehetett megírni, hogy Andrea a Sajóba fulladt, hiszen ekkor még mindenki reménykedett abban, hogy él. Hátborzongató volt, amikor március 19-én megkaptam a hírt: megtalálták a lány holttestét, méghozzá éppen olyan körülmények között, ahogy Lilla nekem korábban leírta. Lilla azt is elmondta, hogy Andrea nem öngyilkos lett, hanem valakivel találkozója volt a Sajónál, aki nem ment el. Két fiatal férfi ráijesztett a lányra, és vagy ijedtében, vagy véletlen baleset folytán került a vízbe, ahol megfulladt.

Lilla szavait erősítik a körülmények: a lány táskáját, benne minden iratával és pénzével Szirmabesenyő és Sajóvámos között találták meg, s utoljára a Sajó lépcsőjén ücsörögve látták szegény teremtést.

De számtalanszor előfordult már, hogy Lilla segítségével még időben rátaláltak eltűnt személyre. Sok tárgyat is előkerített már látnoki képességeivel. Egyszer egy tőle több ezer kilométerre lévő asszonynak mondta meg, hol keresse elvesztett ékszerét. Nem véletlen, hogy sok híresség is felkeresi őt. Egyikük azt kérte, vonzza be életébe a szerelmet.

- Megcsináltuk a szerelem bevonzásának mágiáját, adtam neki piros gyertyákat, elmondtam, hogyan égesse el őket - meséli a jósnő. - Néhány nappal később felhívott, és számon kérte, hogy nem működik a mágia. Hol vannak a gyertyák, kérdeztem. Ja, hát azok a sarokban, válaszolta. Na, akkor vedd elő, és csináld meg szépen a mágiát, ahogyan tanítottam! Két nappal később felhívott, hogy megismerkedett egy helyes fiúval.

Lilla King azt vallja, segíteni annak lehet, aki maga is akarja, és megteszi, ami tőle telik. Sokan keresik fel azzal, hogy segítsen eladni az ingatlant, amit már régen hiába árulnak. Lilla mágiával bevonzza az érdeklődőket, de aztán az is kell, hogy az eladó hirdesse és jól tálalja az ingatlant.

- Éveken át hiába próbáltuk eladni a házunkat - meséli Ibolya. - Miután Lilla Kinghez fordultam, megjelentek az érdeklődők. Azt jósolta, nyolc hónapon belül eladom. Már önmagában ez a jóslat magabiztossá és nyugodttá tett, egészen másként tárgyalok a leendő vevőkkel.

Egészséggel kapcsolatos kérdésekben is gyakran kérik Lilla segítségét.

- Én a szemműtétem előtt mentem el hozzá - osztja meg történetét lapunkkal Erzsi. - Aznap nyolcunkat műtötték, én vészeltem át a legjobban. A szemészorvos csodálkozott, mert sokkal gyorsabban gyógyultam, mint a többiek. Csak én tudtam, mi a titka: Lilla samanizmussal segített.

Dóra az édesanyja miatt aggódott, aki nem akart orvoshoz fordulni.

- Lilla azt mondta, nagy a baj, az egekben van anyu vérnyomása, azonnal kezelni kell. Ezután már hajlandó volt eljönni velem az orvoshoz, aki szintén azt mondta: sürgősen csökkenteni kell a vérnyomását. Hálás vagyok Lillának, megmentette anyukám életét - mondja Dóra.

Egy kétségbeesett édesanya azzal fordult Lilla Kinghez, hogy 19 éves fia, akit egyedül nevelt fel, se tanulni, se dolgozni nem akar.

- Beavatkoztunk a samanizmussal. A fiú azóta dolgozik, és beiratkozott egy tanfolyamra is - ad számot az eredményről a látó.

Lilla King képes arra, hogy jó irányba befolyásolja mások életét. Mindig hangsúlyozza: nem ő, hanem az égiek teszik ezt.

- Kérni tudni kell - mosolyog.

 

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra