Lilla kezébe adják sorsukat az emberek

Apró, barátságos kis szobában fogadja látogatóit Lilla King. Az egyik falon hatalmas tükör, a kis varázsasztal a két székkel beszélgetésre hívogat. Hogy miért varázsasztal? Mert ezen mutatja meg a kártya a látogató sorsát, ezen végzi pozitív mágiáját a híres látó, s ennél az asztalnál adják az emberek sorsukat Lilla King kezébe, hogy azután a magukéba vehessék, s nagyobb szerencsével, több lehetőséggel állnak fel az asztaltól, mint ahogyan leültek oda. A mágikus hely erejét e sorok írója is megtapasztalta, s rajta kívül már több ezren.

Manapság sokan keresik fel Lilla Kinget azzal, hogy devizahitelt vettek fel, és nem győzik a törlesztést.

- A tízmillió forintos tartozásból 38 millió lett! - panaszkodik László. - Már azt sem bánom, ha el kell adnunk az ingatlanunkat, csak ne maradjon még adósság is. Lilla King segített nekünk.

Azt tanácsolta, egyezkedjünk a bankkal, mire az adósság egy részét elengedték. Azt is javasolta, hogy pereljük a bankot, mert úgy látja, a szerződésünk nem tisztességes. Ügyvédre nekem nincs pénzem, de miután a jósnő beavatkozott mágiával, előkerült egy régi ismerősöm, aki történetesen ügyvéd, és vállalta is az ügyünket. Megdöbbentő, hogy egy látó ilyen változások előidézésére képes! A teljes elkeseredettség után most úgy érzem, érdemes harcolnom a családomért és helytállnom, ahogy csak tőlem telik, mert ha én megteszem, amit kell, jön segítség és lehetőség.

Lilla King mindent elkövet, hogy a hozzá fordulók élete pozitív irányba változzon, de nekik maguknak is cselekedniük kell. Egy közismert nő jó ideje jár Lilla Kinghez, jönnek is pozitív változások az életében, de rendre elengedi őket.

- Azt kérdeztem tőle, mit tett ő önmagáért az elmúlt tizenöt évben - meséli a jósnő. - Mert én hiába rakom rá a szimbólumokat, s kérek jó lehetőségeket, ha aztán elszalasztja azokat. Az a jós, aki azzal hitegeti a vendégét, hogy dőljön csakhátra, és magától megoldódik minden problémája, az kókler! Én segítek a pozitív változásokban, és kérem az égiek támogatását, de támogatni azt tudják, aki cselekszik is.

Mint Erzsébet, akinek a lánya kért több lehetőséget.

- Lilla King azt tanácsolta, hogy az anyukám vállaljon el ingyen egy munkát, mert később jól jár vele - meséli Noémi. - Akkor már jó ideje munka nélkül volt, ezért fordultam a jósnőhöz, akiről az újságban olvastam. Anyu két hónapig dolgozott ingyen a tanácsnak megfelelően, de jól járt, mert ennek kapcsán felfigyeltek rá, és ajánlottak neki egy jól fizető munkahelyet.

Az a tapasztalat, hogy aki hallgat Lilla Kingre, és megfogadja a tanácsait, annak az életében pozitív fordulatok történnek, és lehet, hogy nem olyan módon, ahogyan ő gondolta, de könnyebbé, boldogabbá válik az élete. Ezért járnak hozzá olyan sokan.

 

Z. Sz.


A jósnő vendégkönyvéből

- Köszönöm a segítséget. A lányomnak sikerült átiratkoznia egy másik gimnáziumba, ahol jól érzi magát. Akárhányszor jövök önhöz, soha nem csalódom.

- Amióta besegített nekem a samanizmussal, sokkal több vevő jön. Hálás vagyok, köszönöm!

- Hármas átlaga volt mindig a fiamnak, de amióta ön az égiek segítségét kérte neki, azóta minden vizsgája ötös, és még munkát is kapott az egyetemen. Fölfedezték őt, nyitva áll az út előtte. Nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok!

- Megromlott a kapcsolatom a párommal, pedig szeretem őt. Valahogyan nem értettük egymást. Lilla megtanított, hogyan üzenhetek neki telepátiával, és azóta visszatért közénk a harmónia. Álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen boldogságban még részem lehet!

- Egy közértben dolgoztam, ahol nem fizettek meg. Lilla King azt látta, hogy ha elvégzem a biztonságiőr-tanfolyamot, jobb lesz a fizetésem. Megtettem, és 40 ezer forinttal többet kínáltak. Életem legjobb befektetése volt felkeresni őt.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra