Lilla King ért az égiek nyelvén

- Kérem a panaszkönyvet! - mondta a festőművész Lilla Kingnek. A híres látó meghökkent. - Az ugyanis lehetetlen, hogy valaki soha ne tévedjen! - nevetett a művész. Ő semmilyen fontos döntést nem hoz, amíg ki nem kéri a jósnő véleményét.

- Nem én vagyok tévedhetetlen, hanem az égiek - mosolygott Lilla King a tréfán.


Nem véletlen, hogy több híres ember is gyakori vendége. Mint az egyik műsorvezető.

- Most már tudom, egy mágus műve volt, hogy a párom elköltözött - mesélte a riporternő, aki kérte, hogy a nevét ne írjuk le. - Érzelmileg, lelkileg, de anyagilag is a padlóra kerültem. Ekkor ajánlotta a barátnőm, hogy forduljak Lilla Kinghez. Ő beavatkozott a samanizmussal. Azt mondta, a párom még szeret, így ez segíteni fog. Nemsokára kibékültünk, és most boldogabbak vagyunk, mint valaha!

- A szabad akaratot nem szabad befolyásolni, de a riporternő párja negatív beavatkozás hatására szakított, és ez gyakran előfordul - magyarázza Lilla King. - Én kizárólag pozitív mágiát végzek. A samanizmus ősi tudomány, az égiek segítségét kérve jó irányba tereli a dolgok menetét.

Ez Mária esetében is sikerült, aki azt kérdezte Lilla Kingtől: ki lesz az új főnöke? Attól tartott, 52 évesen az utcára kerül. Lilla megmondta, ki lesz a főnök, és Mária megrettent: nem volt túl szívélyes viszonyban a kollégával. A jósnő azonban mágiával beavatkozott a jó viszony érdekében, és Mária az új főnök egyik kedvence lett. Annának viszont megjósolta Lilla, hogy nemsokára megszűnik a munkahelye. Még akkor beavatkozott samanizmussal, hogy kapjon másik állást.

- Amikor felmondtak, arra gondoltam, remélem, a jóslat második fele is igaz lesz, és jobb állást kapok majd, mint amit elveszítettem. Így lett, hála Lillának és az égieknek - mosolyog Anna.

Egy kislányról senki nem tudta megmondani, miért van rendszeresen rosszul, napjában többször is elájult. Lilla King megmondta: epilepsziás, noha a tünetek nem voltak tipikusak. A célirányos orvosi vizsgálat azonban igazolta feltételezését. A kislány megkapta a megfelelő gyógyszereket, azóta nem lett rosszul.
Magdi viszont nagyon megbánta, hogy nem hallgatott Lilla Kingre.

- Azt tanácsolta, ne menjek hozzá a kérőmhöz – mesélte lapunknak. - Igaza lett, a férjem elhagyott, csak a gondokat hagyta itt nekem, és egyedül kell felnevelnem a gyerekünket.
László hatalmas virágcsokorral állított be a jósnőhöz hálája jeléül. Nem kevesebbet köszönhet ugyanis neki, mint az otthonát.

- Egészen más miatt kerestem fel Lilla Kinget, amikor hirtelen azt mondta, bajom lesz a szomszédommal - mondta el a férfi. - Védelmet tett a lakásomra, és ez volt a szerencsém! A szomszéd lakás ugyanis kiégett, és nem tudom mással magyarázni, hogy a tűz nem terjedt át hozzám, mint ezzel a védelemmel.


István azt kérte Lilla Kingtől, csináljon valamit, mert a felesége olyan perlekedős lett, mint az édesanyja.

- Alig akartam elhinni, hogy megszelídült az asszony - újságolta István. - Újra olyan szépen élünk, mint régen.


Legyen szó párkapcsolattól, munkahelyi, egészségi vagy anyagi gondokról, a gyerekekkel vagy a szomszéddal való konfliktusról, peres ügyekről, avagy ingatlanértékesítésről, vizsgázásról vagy más próbatételről, Lilla King mágiája mindig segít. Egy rendező most arra készül, hogy filmre viszi azokat a csodaszámba menő történeteket, amik a jósnő vendégeivel megestek.

- Egyetlen rossz döntés életeket dönthet romba. Ezért mindenkinek azt tanácsolom, előbb keressen fel, s csak azután hozzon fontos döntést. De nincs az a nehéz élethelyzet, amelyikben a mágia ne lenne segítségünkre - vallja a híres látóasszony. - Az égiek mindig megmondják az igazat, és mindig segítenek, csak érteni kell a nyelvükön.

 

Z. Sz.

 


Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra