Lilla King ritka titkoknak tudója

Sok híres ember és számos híres eset fordul meg Lilla Kingnél, a híres látónál. Vannak, amikről beszélhet, de sok van, amiről nem. Lapunknak most elárulta: az egykori nagy ő, Molnár Anikó is gyakran felkeresi. Azért jön el hozzá újra meg újra, mert eddig még minden beigazolódott, amit Lilla King mondott neki, és nála megnyugvást, reményt talál mindig. Anikó legnagyobb bánata most az, hogy nem találja az igazit, pedig nagyon szeretne már egy hűséges, igaz társat. Állítólag meg is találja!

– Igen, valóban volt nálam Molnár Anikó a napokban – ismerte el a Természetgyógyász Magazinnak Lilla King. – S mivel hozzájárult, így elmondhatom: nemsokára bekopogtat nála a szerelem, és vele együtt külföldön kezdhet új életet. Ennél többet azonban nem mondhatok.

Lilla diszkréciójához kétség nem fér: számos művész, színész, újságíró jár hozzá, akikről nem beszélhet, de számos jól menő vállalkozó, üzletember is felkeresi, hogy a tanácsát kérje. Azt természetesen nem verik nagydobra, hogy azért köttetett meg egy üzlet vagy jött létre egy jövedelmező befektetés, mert a látó nem csak a jövőről tudott felvilágosítást adni, de mágiával beavatkozva, szimbólumok és szertartások segítségével elérte, hogy a lehető legkedvezőbben alakuljanak a dolgok.

– Az égiek megengedték, hogy rajtam keresztül az emberek segítséget kapjanak ezekben a nehéz időkben úgy az anyagi, mint az érzelmi ügyeikben, családi kapcsolataik, konfliktusaik, egészségük, peres ügyeik tekintetében, hiszen talán még soha nem szorultak ennyire a szellemvilág támogatására, mint manapság – magyarázza Lilla King. – Hálás vagyok a sorsnak, hogy ezt a nehéz, de fontos feladatot bízta rám.
Ami pedig az országosan ismert ügyeket illeti: azt a beteg férfit, aki augusztus 20-án Siófokon eltűnt, ott találták meg, ahol Lilla transzban látta: a nádasban. Ahogy levonult a víz, akkor került elő a holtteste.

– Gyakran fordulnak hozzám eltűntek hozzátartozói – meséli Lilla King. – Az a legjobb, ha meg tudom őket nyugtatni, és ez a gyakoribb eset, de ha bajt látok, azt is őszintén megmondom, hiszen ezért fordulnak hozzám.
Azok a legörömtelibb esetek, amikor a jósnő közbenjárásának konkrét eredménye van, és ez is gyakori.

– Hiába szerettük volna, nem született kisbabánk – mesélte lapunknak Krisztina. – Szervi ok nem volt, és a férjem azt mondta, el kell hagynia, ha nem jön össze a baba, mert ő nem akar gyermektelen maradni. Kétségbe voltam esve. Édesanyám kereste fel Lilla Kinget, én nem hittem benne, hogy segíteni tud. Két hónappal később azonban állapotos maradtam, és nem tulajdoníthatom másnak, mint annak, hogy Lilla beavatkozott a samanizmussal, és az égiek segítségét kérte. Már az ötödik hónapban járok, Lilla azt mondja, fiam lesz. Nagyon boldog vagyok!
Marika azzal fordult a jósnőhöz, hogy nem kap munkát, a férje pedig inni kezdett, így szép lassan csúszik le a lejtőn.

– Míg élek, hálás leszek Lilla Kingnek! – jelentette ki Marika. – Két hónap telt el azóta, lett új állásom, és a férjem abbahagyta az ivást.
Zsuzsa egyedül neveli két gyermekét, ő lehetőségeket szeretett volna, hogy boldoguljon.

– Megcsináltuk a mágiát, Lilla rám tette az anyagi biztonság szimbólumát, és váratlanul több helyről is érkezett pénz és ajánlat munkára – számol be tapasztalatairól.
Egy édesanyának Lilla megmondta, hogy lánya azért esett le a hintáról, mert epilepsziás rohama volt, és amikor a kislányt kivizsgálták, ez beigazolódott. Egy asszony a testvére miatt aggódott, mert nem volt hajlandó a gyomorpanaszaival orvoshoz fordulni. Miután azonban Lilla King megmondta, hogy polipjai vannak, és ha nem megy orvoshoz, később rosszindulatú daganata lehet, már nem tiltakozott. Megműtötték időben, meg is gyógyult.

S végül álljon itt egy levél, amit a jósnő kapott: „Köszönöm az energiát, amit tőled kaptam, és köszönöm neked, hogy a szimbólumaiddal elérted, hogy a főnököm ne akarjon többet a munkahelyi kapcsolatnál, ne zaklasson. Ma már csak a munkáról beszélünk.”

– A szimbólum az égiek nyelvezete, akik mindenkinek segítenek, aki hozzájuk fordul – állítja Lilla King. – Újholdkor és teliholdkor százezerszeresen hat minden kérés és mágia. Akinek azt rendelte az ég, hogy segíthessek neki, az eltalál hozzám.

Z. Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra