Lilla King nevét áldják

Krisztina azért kereste fel a híres látót, mert állapotos lett, és szerette volna, ha minden rendben megy. Lilla King transzban nézett bele a sorsába, és mosolyogva mondta: boldogságot lát, minden rendben lesz. Aztán hozzátette: két kislánya születik majd! Krisztina elnevette magát, és elmesélte, hogy előző éjjel ő is azt álmodta, ikrei születtek. De azért nem vette komolyan a dolgot. Egészen addig, amíg néhány héttel később az ultrahangos képet vizsgálgatva orvosa azt nem mondta: két babát lát, nem egyet. Azóta a lányok megszülettek, tündériek, Krisztina pedig biztos benne: Lillának köze van ahhoz, hogy minden ilyen simán ment. S így is van: védelmet tett a kismamára szülés előtt.

János úgy gondolja, egyenesen az életét köszönheti a neves jósnőnek.

– Nem tudtuk, hogy mitől van időnként légszomjam, fáradékony voltam és gyakran fájt a fejem. A háziorvosom szívvizsgálatra küldött, de ott nem mutattak ki semmit – meséli a férfi. – Ekkor kértem Lillát, kérdezze meg az égiektől, mi lehet velem, s ő azt mondta, a nyaki ütőérben van szűkület. A célirányos vizsgálat igazolta, hogy tényleg ez a baj. Azóta meg is műtöttek. Ha nem jövünk rá időben, elzáródhatott volna.
Egy hölgy arra panaszkodott, hogy rossz a közérzete, pedig nem fáj semmije, el se tudja képzelni, mi baja. Őt fülészetre küldte Lilla, mert lelki szemeivel látta, hogy vendégének a fülében gyulladás van. Az orvosi vizsgálat ezt megerősítette.

– Nem én segítek ilyenkor, hanem az égiek, akikkel kapcsolatban állok – mondja Lilla King. – Ez magyarázza, hogy egészségügyi problémák esetén éppúgy tudok segíteni, mint párkapcsolati, pénzügyi, életvezetési gondokban, peres ügyekben vagy éppen olyan konfliktusok esetén, amelyek megoldhatatlannak tűnnek.
Még azok is hálásak Lillának, akikkel rossz hírt kell közölnie, mert a bizonyos rossz is jobb a bizonytalanságnál. Egy édesanya azért fordult hozzá, mert a lánya, aki Amerikába költözött, jó ideje nem adott hírt magáról.

– Életemben nem jártam New Yorkban, nemhogy a Central Parkban, de később kiderült, hogy amikor elmondtam, hol látom a lányt feküdni, pontosan a park egyik szökőkútját írtam le. Ott találták meg szegényt, bűncselekmény áldozata lett. Jobb lett volna, ha az előtt jönnek el hozzám, mielőtt elutazik.

Róla írták

„Örülök, hogy rátaláltam. Nekem olyan, mint a gyerekkori könyveim indián sámánja: mindig tudja a megoldást, és mindig segít.”
„Üzletember vagyok, és sokszor úgy érzem, már csak a mágia segít. Nekem eddig mindig hatott, ha Lillához fordultam.”

„Megromlott a kapcsolatom a párommal, és bár nem nagyon hittem benne, arra gondoltam, megpróbálom, hátha Lilla segít. Lilla megmondta, hogy szerelmi kötést nem csinál, mert az a szabad akaratba való beavatkozás, de segít, hogy a párom jelentkezzen, csak legyek hozzá kedves. Megmondom őszintén, a párom már másnap hívott, de én nem voltam hozzá valami kedves. Mégis sikerült rendeznünk a kapcsolatunkat, és most boldog vagyok vele. Ez számomra a bizonyíték, hogy vannak égiek!”

„Összevesztem a szomszédommal, és azt vágtam a fejéhez: veszítse el, ami számára a legkedvesebb. Nem sokkal később elment a kisbabája. Azóta hiszem, hogy a rontás létezik. Soha többé nem átkozódom, és Lillától védelmet kértem, így rajtam se fog az átok.”

„Vesztésre álltunk a perünkben, amikor kértem Lilla Kinget, hogy avatkozzon be, derüljön ki az igazság. Ő beavatkozott, és a bíró végül felismerte, hogy nekünk van igazunk. Jogerősen megnyertük a pert.”

Z. Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra