Lilla King segít a bajban

Van jó isten, áldja meg minden lépését! ? hívta fel Lilla Kinget egy édesanya, miután a lánya minden tantárgyból az ötös tételt húzta az érettségin, és ötösre vizsgázott. Nem a híres látó tanulta meg helyette a tantárgyakat, de ő volt az, aki mágiával besegített, és előre megjósolta, hogy az ötös tételek lesznek a nyerők.

? Nagyon szeretnek engem az égiek, mert megengedik, hogy segítsek másoknak ? hárítja el a dicsőséget Lilla. ? S ha már kaptam ezt a képességet, muszáj kamatoztatnom mindenki javára, aki hozzám fordul.

Márpedig sokan adják egymásnak a kilincset a híres látónál, hiszen sokan vannak bajban mostanában. István, aki már régóta rendszeres vendég Lillánál, egy nap azzal hívta fel kétségbeesve, hogy eltűnt a szekrény fiókjából a félretett több millió forintja. Lilla arra kérte, sorolja a családtagok nevét. Az egyiknél megállította: neki van köze a pénz eltűnéséhez! Az illető a rendőrségen aztán bevallotta: valóban ő vette el a pénzt, ami csaknem hiánytalanul megkerült.

? Az is előfordult már, hogy amíg kimentem, a fiókomból kivették a telefonomat ? teszi hozzá Lilla. ? Azt mondtam a vendégemnek, tegye csak vissza a telefont, mert a kamera mindent rögzített! De most elárulom: nem volt kamera, nekem az égiek súgták meg, hogy mit tett a vendégem.

Lilla a nemrégen bekövetkezett olaszországi földrengést is megjósolta, Panna ennek köszönheti, hogy nem kellett átélnie: egy nappal korábban hazajött a jósnő tanácsára.

? Előfordul, hogy magam sem tudom, mi segíthetnék a hozzám fordulón ? vallja be Lilla King. ? Egy asszony anyagilag nagy bajban volt, beteg is volt, sehogy sem láttunk kiutat a helyzetéből. Mondtam neki, hagyatkozzunk az égiekre, ők mindig tudják, kinek mire van szüksége, csak avatkozzunk be a mágiával. Ezt tettük, és nem sokkal később egy férfi került a házába, aki most gondoskodik róla, és pénzt is ad haza.

Máriánál nőgyógyászati műtétet terveztek, ennek a kimeneteléről érdeklődött. Lilla azt mondta neki: ragaszkodjon még egy kivizsgáláshoz, mert a májban és a tüdőben van daganat. Tényleg ott volt.

? Rájöttek volna, de valószínűleg csak akkor, miután megműtötték fölöslegesen ? teszi hozzá Lilla. ? Nagyon hálás volt nekem, hogy ettől megmentettem, de nem én tettem, hanem az égiek!

Egyre többen anyagi gondokkal érkeznek a jósnőhöz, akinek mindenki számára van egy megoldási javaslata és pozitív mágiája.

? Bevonzzuk a lehetőségeket, kérjük az égiek segítségét, legyen a gond pénzügyi, munkahelyi, párkapcsolati, családi vagy bármilyen más jellegű ? magyarázza Lilla.
Nagy előny, ha valaki tudja, mire számítson. Egy házaspárnak például azt javasolta Lilla, ne most bővítsék a vállalkozásukat, de ők csak akkor látták be, hogy tévedtek, amikor már 300 millió forintra rúgott az adósságuk.

Egy hölgyet óva intett, hogy a kinézett lakást kibérelje, mivel az beázik – és valóban, vizes volt a fal. Renátának az ingatlan eladásában segített sikeresen Lilla, egy másik asszonynak megjósolta, hogy a lánya Olaszországba fog férjhez menni, azóta megvolt a menyegző, Szicíliába költözött az ifjú pár. Egy elvált asszony arra panaszkodott, hogy a gyerekekkel nem törődik eleget az apjuk, Lilla égi közbenjárása óta többször kereste őket és anyagilag is támogatást nyújt.

Kinek-kinek a magáét is meg kell tennie ahhoz, hogy megoldódjanak a dolgai és könnyebb legyen az élete, de a tapasztalat azt mutatja, hogy Lilla King sikeresen kéri az égiek közbenjárását, és jól látja a lehetséges jövőt. Mindenkinek csak előnye származik abból, ha őt felkeresi.

Z. Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra