Lilla hozzásegít a megoldáshoz

Lilla King arra esküdött föl, hogy közvetítse az égiek segítségét, elárulja az általuk megmutatott jövőt, és képességei révén eligazítást, útmutatást adjon a nehéz helyzetekben.

? Ehhez persze arra is szükség van, hogy megfogadják a tanácsomat – int Lilla King, és mindjárt egy példával illusztrálja, mire gondol. ? Egy asszony arra panaszkodott, hogy elköltözött tőle a férje, és nagyon szeretné, hogy visszajöjjön. Mágiával beavatkoztam, és mondtam: fel fogja hívni a férje, legyen vele kedves. Hívta is, de az asszony foghegyről beszélt vele. Hát miért nem mondta, hogy költözz haza, drágám, a családodnak szüksége van rád? Honnan kell tudnia annak a férfinak, hogy még szeretik? Nem elég csak a csodára várni, egy kicsit elébe is kell menni.

Egy válóper során a férfi már mindent elvitt, csak egy telek maradt, amit az asszony nem tudott eladni. Lilla King mágiájának a segítségével azonban jelentkezett vevő. Szintén az ő beavatkozása nyomán került elő egy kutyus, amit már régóta keresett kétségbeesetten a gazdája.

Lilla King egészségügyi kérdésekre is tud válaszolni az égiek segítségével, és mindig a megfelelő orvoshoz irányítja vendégét. Egy férfi arra panaszkodott, hogy nem tudják megállapítani, mitől émelyeg a gyomra. Lilla úgy látta, egy gyógyszer mellékhatása okozza a bajt, s valóban: ahogy a beteg elhagyta – orvosa jóváhagyása mellett ?, rögtön elmúlt a panasza. Egy másik beteg tolószékben érkezett hozzá, azt kérdezte, lábra áll-e még valaha.

? Látomásban jött, hogy drótok és szegecsek vannak a végtagjaiban, és újra jár – emlékszik a híres jósnő. ? Láttam, hogy gerincsérve van, noha ő ezt nem árulta el nekem. Azt mondtam, muszáj őt megoperálni, azután fog járni.
A vizsgaidőszakban rengeteg diák kereste fel Lillát. Egyiküknek elárulta, hogy a hetes tételt fogja húzni, úgy is lett, jelest kapott. A másiknak a 12-est jósolta, azt is húzta.

? Ezek az egyszerűbb esetek – vélekedik a híres látó. ? Egyre több férfi keres fel azzal, hogy ameddig jól ment a vállalkozás, ameddig tudott elég pénzt keresni, addig rendben volt a családi élete, de most, amikor a válság miatt két év alatt elveszíti, amiért tizennyolc évet dolgozott, ráadásul a felesége is elhagyja. A jóban-rosszban fogadalmából csak a jó kellett. Ilyenkor is beavatkozom a mágiával, s ha van még szeretet, megmenthető a kapcsolat.

Akkor is nehéz Lilla King szíve, amikor látja, hogy valakit megátkoztak. Szerencsére ilyenkor is tud segíteni.

? Egy asszony elmondta, hogy amióta a szomszédasszonya mindenféle átkot szórt rá, azóta sorban megbetegednek a családtagjai – meséli Lilla King. ? A rontáslevételhez fénykép is kell, de a fiáról nem volt a vendégemnek képe. Levettem a rontást azokról, akikről volt kép, és megtanítottam az asszonyt, hogyan védekezhet. Nemsokára felhívott, hogy mindenki jobban lett – csak a fia lova döglött meg. Nosza, szaladt is vissza a fia fényképével!
Egy vállalkozó azt szerette volna tudni, érdemes-e belevágnia abba a húszmillió forintos üzletbe, amit kínálnak neki.

? Láttam, hogy az üzlet hoz majd egy kis hasznot, de azt is láttam, hogy a családtagok idegileg kikészülnek miatta – mondja a jósnő. ? Az üzletember úgy döntött, nem éri meg, hogy a családi élete rámenjen, és elállt a vételtől.
Nemrég az egyik vendége arra kérte Lilla Kinget, segítsen, hogy kiderüljön az igazság a perében. Lilla beavatkozott, és nemsokára az ellenérdekű fél elszólta magát, így sikerült megnyerni a pert.

Július 23-án és november 6-án lesz az úgynevezett „tibeti nap”, amikor minden kívánság tízmilliószoros erővel hat, egyben ez az év legerősebb gyógyító és teremtő napja. A tibeti napok előtt érdemes felkeresni Lilla Kinget, hogy hívja be vendége életébe a pozitív változásokat.

? Az a tapasztalatom, hogy ilyenkor erősebbek az energiák, jobb a kapcsolat a szellemvilággal, az égiekkel ? teszi hozzá Lilla, aki mindenkinek segíteni szeretne. De csak azoknak tud, akik felkeresik őt és megkérik erre – ez az ezoterikus törvény.

Z. Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra