Lilla King közbenjárása segít

Én már csak azután döntök bármiről, miután Lilla Kinggel beszéltem! ? jelentette ki Rózsika, aki azért járt a híres jósnőnél, mert örökölt egy házat Hévízen, és arra volt kíváncsi, eladja-e vagy nyisson benne kis panziót. Lilla azt javasolta, üzemeltesse panzióként, de ne kérjen a szobákért sokat, mert jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint. Nem Rózsika az egyetlen, aki üzleti, munkahelyi ügyekben kérdezi Lillát.

? Megjósolta, hogy ezen a helyen nem érzem majd jól magam, hát ez sajnos így is van – panaszolta Marika, akinek azt tanácsolta a jósnő, keressen számára alkalmasabb munkahelyet. Beavatkozik a mágiával, hogy jöjjön jobb lehetőség, és sosincs késő változtatni.

Egy fodrász neves fürdőhelyen nyitott üzletet, de elmulasztotta előtte megkérdezni Lillát. Nem is ment a bolt, de már benne áll a sok pénz, így Lilla King beavatkozott a samanizmussal, és konkrét ötleteket is adott az üzlet fellendítéséhez.
Lilla két megasztáros versenyzőt is segít pozitív mágiájával, és amikor e sorok íródnak, még mindkettő versenyben van.

? Befolyásoljuk a zsűritagokat, hogy legyenek kedvesek és megértőek, és kérjük a jó istent, engedje tovább énekelni a pártfogoltjaimat, ha ez az útjuk – mondja Lilla. ? A sorssal nem hadakozunk, de kérjük az égieket, hogy hagyják kibontakoztatni és megmutatni a fiatalok képességeit.

Mostanában sokféle gonddal-bajjal keresik fel Lillát. Itt van például annak a locsolóautónak a tulajdonosa, akinek a kertjéből ellopták a járművét. Lilla mondta, hogy a locsolóautó Győr mellett van az út szélén, hiszen látta gondolatban. A rendőrök meg is találták ott sértetlenül. De Lilla számos eltűnt embernek is a nyomára vezetett már.

Míg egészség van, minden van, tartja a mondás, és Lillához sok beteg jár. Egy asszonyt például cisztával akartak műteni, de Lilla mondta, hogy nem rosszindulatú a daganat, várjanak, hátha anélkül is visszafejlődik. A vizsgálat során a csomó valóban nem bizonyult rákosnak, és egy hónap elteltével a sebész is azt mondta: fölöslegessé vált a műtét. Lilla a megfelelő orvoshoz küld minden beteget, és amit mond, az rendre beigazolódik.

Szintén sok ribilliót okoz az életben a szerelem. Lacinak megmondta Lilla: ne várjon sokat a párjától, mert nagyon labilis idegzetű.

? Nemrég hívott, hogy nem bírja tovább a hisztit, szakít – emlékszik Lilla, aki csak akkor avatkozik be, ha megkérik, és senkire nem kényszerít rá idegen akaratot.

? Egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy férfit a húsz évvel fiatalabb szerető elvisz a családjától – csóválja a fejét Lilla King. ? Azt hiszik, nekik joguk van új életet kezdeni, aztán amikor kiderül, hogy a fiatal nőnek csak az egzisztencia kellett, visszasírják hűséges feleségüket.

Lilla már nem egy asszonynak segített visszacsábítani az urát.

? Ez a család érdeke – jelenti ki. ? A férfiaknak el kell azon gondolkodniuk, megéri-e odadobni egy-két jó éjszakáért gyermekeik boldogságát, családjuk jólétét.
Gyakran a meggondolatlan döntések hátterében a sátán áll.

? A rontáslevétel nem tréfa, gyakran szükség van rá – jelenti ki Lilla. ? Egy férfi azzal keresett meg, hogy már képtelen szeretni. Világos volt, hogy a sátán blokkolta a szeretetenergiáit. Feloldottuk a blokkot, azóta kiegyensúlyozott, jókedvű lett, nyitott egy új kapcsolatra.
Lilla peres ügyekben is igen sikeres.

? Váltam, és a férjem el akarta perelni a gyerekeinket – meséli Mária. ? Az utolsó pillanatban a bíró mégis elhitte, hogy a nehéz anyagi körülményeim ellenére jobban tudok gondoskodni róluk. Egyértelmű, hogy Lilla keze van a pálfordulásban!
Kell egy kis idő, amíg hat a mágia, de hogy hat, afelől senkinek se lehet kétsége, hiszen sok ezer éve működik, vélekedik Lilla King. Tapasztalatai azt mutatják, hogy sikeres a közbenjárása, s amikor nagy ritkán mégsem, utóbb akkor is kiderül: értelme van annak, amikor valami nem úgy történik, ahogyan az adott helyzetben mi magunk jónak látjuk. Az égiek tudják a legjobban, mire van szükségünk, s Lilla közvetítésével jó eséllyel meg is adják azt.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra