Lilla King

mágiájamegoldásokat hoz

Mostanában sok problémával kell az embereknek szembenézniük. De csak kevesen tudják, hogy segíthet a pozitív mágikus beavatkozás. Lilla King, aki sajátos csatornán keresztül kapcsolatban áll az égiekkel, számos gyakorlati példával szolgál.

– Gyakran adódik nehézség családtagok között még akkor is, ha szeretik egymást – mondja a nagy tapasztalatú látó. ? Egy asszonynak haza kellett költöznie két gyermekével a szüleihez, miután tönkrement a házassága. Édesapja szeretettel fogadta, de úgy bánt vele, mintha nem kétgyermekes édesanya lenne, hanem taknyos kamasz. Telepátiával befolyásoltuk az édesapját, és nemrég telefonált az asszony, hogy rendeződött a kapcsolatuk.

Ilyen és hasonló történetek naponta megesnek Lilla Kingnél. Egy külföldön tanuló főiskolástól meg akarták vonni az ösztöndíjat és a tartózkodási engedélyt, amikor a jósnő beavatkozott a mágiával. Ma is ott tanul. Közelednek az érettségi vizsgák, és nem mindegy, hol tudnak tovább tanulni a fiatalok, főleg most, hogy csökkentették az államilag támogatott helyek számát. Lilla tud abban segíteni, hogy a hozzá forduló a maximumot hozza ki magából.

? Nem tanulok persze helyette! – mosolyog Lilla. ? De kérjük az égieket, hogy segítsenek, így jó tételt húz, eszébe jut, amit mondania kell, nem blokkolja az izgalom, egyszóval a lehető legtöbbet hozza ki a helyzetből és önmagából az a vizsgázó, akinek én segítek, ez számtalanszor bebizonyosodott.

Kevesen tudják, hogy Lilla King segített az első tizenkettőbe két Megasztár-énekest is.

? Tehetségesek, megérdemlik – szögezi le. Azt is jó előre megmondta, hogy Attila nyeri a Való Világot. Akkor még nem sokan hittek neki. Egy nő azzal hívta vissza a jósnőt, hogy élete minden területén pozitív változás állt be, amióta Lilla beavatkozott a mágiával. Egy másik nő viszont azt kérte, Lilla tegye tönkre a közös képviselőt, mert sok borsot tört az orra alá.

Erre a kérésre nemet kellett mondanom, hiszen én csak pozitív mágiát alkalmazok – számol be Lilla. ? De annak a kérésének eleget tettem, hogy segítsem a lányát álláshoz jutni. Már dolgozik is. Ugyanígy nem voltam hajlandó ártani egy másik telefonáló menyének, aki elhagyta a fiát, vagy közbeavatkozni azért, hogy a gyerekek rosszul érezzék magukat az édesanyjuknál. Az égiek mindent tudnak, és elrendezik a számlát. De abban szívesen segítek, hogy ne a viszály legyen az úr.
Gyakran fordulnak hozzá azzal, hogy munkahelyet változtatnának. Ilyenkor Lilla nem mindig egy új állás bevonzásával segít, sokszor elegendő elrendezni a konfliktusokat, a kollégák, a főnök jóindulatát kérni a mágia során.

– Egy ötvenes asszony panaszolta, hogy rosszindulatú munkatársa tönkreteszi őt, ezért azonnal fel akar mondani. Ebben a világban felmondani egy olyan helyen, amit voltaképpen szeret? Ezt kérdeztem, s inkább mágiához folyamodtunk. Azóta az oly sokáig ellenséges kollégával barátságban vannak.

Érdemes döntések előtt kikérni Lilla tanácsát, s persze meg is fogadni. Nem úgy, mint az, aki bérbe adta a lakását egy fiatalembernek, holott Lilla óvta tőle. Most meglépett a bérlő, 180 ezer forintos számlatartozást hagyva hátra. Vagy mint az a nő, aki csodálkozik, hogy nincs szerencséje a szerelemben, holott sose hallgat a jósnőre. Aki viszont nem kételkedik a szavaiban, sok bajt előzhet meg. Egy vendégét például már majdnem megoperálták tüdőrákkal, amikor Lilla mondta, hogy ártatlan cisztáról van szó. A célirányos vizsgálatok ezt végül megerősítették. Vagy egy másik vendég, akiről Lilla jóval azelőtt megmondta, hogy Parkinson-kórban szenved, mint ahogyan az orvosok ezt megállapították. Számtalanszor talál meg eltűnt személyeket is.

? Én még nem is tudtam, hogy a kamionos párom itthon van, amikor Lilla már mondta, hogy megérkezett, csak először az édesanyjához ment – meséli a jósnő szomszédja, aki gyakran átugrik egy-egy jó tanácsért. De Lilla nem csak neki tartogatja tudását: személyesen, telefonon bárkinek a rendelkezésére áll.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra