Lilla Kinget keresse fel,

mielőtt döntést hoz!

Mire fölépül a szép családi ház, oda a házasság. Sokan járnak úgy, mint Mária, aki akkor fordult Lilla King jósnőhöz, amikor elhagyta a férje, magára maradt az anyagi nehézségekkel.

? Ha azelőtt jön, hogy belevágnak az építkezésbe, megmondhattam volna, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője – mondja Lilla. – Megmondják az égiek az egész életre kiható döntés előtt, mi a helyes, csak meg kell őket kérdezni!

Lilla mágiával avatkozott be, hogy Mária sorsa jobbra forduljon, bírja a terheket. A samanizmus, amit ő alkalmaz, nem árt senkinek, de segít abban, hogy jöjjenek lehetőségek, és igazságosan alakuljanak a dolgok. Mint ahogyan működött annál a cégvezetőnél is, aki konfliktusba került a tulajdonossal. Miután Lilla King beavatkozott, hamarosan rendbe jött a kapcsolatuk, ami a cég sikerességének záloga.

Angéla hallgatott Lillára. A fiatal hölgyet a jósnő beszélte rá, hogy maradjon az egyetemen. Most, hogy Angéla édesanyja elveszítette az állását, ez mentette meg őket: Angéla ugyanis azóta már szép ösztöndíjat kap.

– Most az édesanyjának segítünk, hogy találjon munkát. Nem könnyű, mert 57 éves, de a samanizmussal beavatkozva ez is menni fog – állítja Lilla King.
Lívia azzal kereste fel a híres látót, hogy a testvérén kellene segíteni, aki el van keseredve, hiszen két pici gyereke van, és súlyos anyagi gondokkal küszködik. Levert, depressziós, és ezzel tovább nehezíti a helyzetét. Lilla egy speciális mágiát alkalmazott.

– A napokban hívott fel Lívia, és örömmel számolt be arról, hogy a testvére ki van cserélve! – újságolja Lilla King. – Visszajött a régi életkedve, a kollégái dicsérik, milyen jól néz ki, mindig jókedvű, energikus. Ez hat a munkára, a családra, minden sokkal könnyebben megy és jobban sikerül, ez pedig erősíti az önbizalmat, alapot ad a jókedvre. Így lesz tartós a mágia segítségével megszerzett életerő – teszi hozzá Lilla King, akihez gyakran járnak hírességek is.

– Nemrég volt nálam egy kiváló énekesünk. Minden pénzét rábízta a barátnőjére, akiben úgy hitt, mintha a testvére lett volna. Bárcsak előtte jött volna el hozzám, és ne utána! – sóhajt Lilla. – A jó barátnő mindenéből kiforgatta. Most bíróságon keresi az igazát, és abban segítek neki, hogy ne húzódjon el az ügye, derüljön ki az igazság, és kaphassa vissza, ami az övé.
Lilla King rendkívül tapintatos, még a hozzátartozónak sem beszél arról, ki és mivel kereste fel, és kizárólag olyan beavatkozásokkal él, amik eredményeket hoznak anélkül, hogy másoknak ártatának.

– A pozitív mágia tisztességes, az égiek akaratát tudakolni és közvetíteni előrevivő, ezért kíséri a munkámat áldás és siker – hárítja az égiekre érdemeit Lilla King. Áldja a nevét az a zöldséges is, akinek az üzlethelyiség-bérleményét visszamondták, holott az adja családja megélhetését. Miután ugyanis Lilla Kinghez fordult, a felmondást visszavonták.

Az az egyetemista is imáiba foglalja, ki elaludt életének legfontosabb vizsganapján. Rohanás közben hívta Lillát, hogy avatkozzon be érdekében samanizmussal, hogy engedjék letenni a vizsgát.

– Négyest kapott végül, de én ezen nem csodálkozom – mosolyog Lilla.
Egy asszony arra panaszkodott, hogy a lányával még karácsonykor se beszéltek, annyira összevesztek. Miután elment Lillától, egy óra se telt el, telefonált: a lánya felhívta őt, és meglátogatja! Egy másik édesanya attól félt, hogy a lányának haza kell jönnie Kanadából, mert lejár a vízuma, holott ott szeretne maradni. Lilla beavatkozott, és az asszony nem sokkal később telefonált: a lánya menedékjogot kapott, maradhat!

Lilla akkor tud a legtöbbet segíteni, ha még egy fontos döntés meghozatala előtt keresik fel. De ha már nem a legjobban alakultak a dolgok, akkor is be tud avatkozni samanizmussal, hogy jobbra forduljanak. Ezekben a nehéz időkben érdemes a tanácsát, a segítségét kérni!

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra