Erőt ad Lilla King

Sokan panaszkodnak manapság, hogy nehezen boldogulnak, nincs energiájuk, képtelenek rájönni, miért nincs kedvük semmihez, miért nem sikerül semmi. Ágika azonban, aki Lilla King szomszédságában lakik, jókedvű és energikus.

? Amióta Lilla beavatkozott, azóta több energia, több lehetőség és egyúttal több pénz jön az életembe! ? állítja. ? Nem is értem, miért nem keresi fel őt mindenki.
Egy család feje fölül a bank készült elvinni a házat nem sokkal karácsony előtt. Lilla King beavatkozását követően azonban váratlanul érkezett egy jó vevő, sikerült időben értékesíteniük az ingatlant, kifizetniük a hitelt, és még maradt is egy kevés, hogy új életet kezdhessenek.

Egy másik család életét a békétlenség keserítette meg: az apa összeveszett az egyik lányával, de annyira, hogy a nevét se volt hajlandó kimondani, kitagadta nem csak őt, de még az unokáját is!

? A nagymama keresett fel kétségbeesésében – meséli Lilla. ? Szimbólumokat tettem az apára. Nem sokkal később visszahívott, hogy a férje egész este a kitagadott lányukról meg az unokájáról beszélt, azt mondta, hogy nagyon hiányoznak neki, és végre hajlandónak mutatkozott, hogy találkozzon velük. Biztos vagyok benne, hogy most már rendeződni fog a kapcsolatuk.
Egy ötvenes asszonynak nem volt munkája, és reménye se arra, hogy kapjon. Lilla beavatkozott a mágiával, és azt jósolta, az asszony külföldre megy dolgozni nemsokára, és jó fizetést kap majd. Most Németországban illatszereket csomagol, és valóban jól keres.

Lilla King megdöbbentő módon pontosan látja a jövendőt, és akkor is elmondja, mi várható, ha az nem kellemes, hiszen vallja: aki kérdez, annak őszintén kell válaszolni. Egy fiatal párnak, akik tavaszra terveztek esküvőt, azt tanácsolta: ne sokat költsenek az előkészületekre, mert a kézfogó elmarad.

? Akkoriban nem nagyon tetszett nekik, hogy ezt mondtam, de később beszámoltak róla: a kapcsolat valóban tönkrement még az esküvő előtt. Nem mindig úgy alakul minden, ahogyan eltervezzük, de jó erre felkészülni – vélekedik a híres jósnő. Egy vendégének megmondta előre, hogy a férje külföldre megy, de börtönben fog kikötni, mert illegális tevékenységet folytat. Kiderült: a férj egy banda tagja volt, akik kiutaztattak magyarokat dolgozni, majd elvették a pénzüket. Elfogták, most akár 25 év börtönt is kaphat.

Egy édesanya arra kérte Lillát, segítsen, mert a gyermeke teljesen ki van borulva, semmi nem úgy sikerül neki, ahogyan szeretné.

? El kell gondolkodni azon, miért nem sikerülnek az ember dolgai, mitől érzi úgy, hogy valami láthatatlan erő folyvást keresztbe tesz neki – figyelmeztet Lilla King. ? Mindig meg lehet találni a háttérben a negatív erőket, a rossz energiákat, amiket le lehet venni, és mágiával elérhető, hogy jó irányban változzanak a dolgok, ez számtalanszor bebizonyosodott.

Ugyanígy tud Lilla segíteni betegség esetén. Egy angol hajgyógyásznak fogalma se volt, mitől hullik a saját haja! Az orvosok se tudták megmondani. Lilla transzban keresett választ a kérdésre, és megtalálta: cinket kell szednie, az hiányzik a szervezetéből! A célirányos orvosi vizsgálat megerősítette a jósnő feltevését. Egy fiatalembernél azt nem tudták kideríteni, mitől véres a széklete. Lilla javaslatára rétegfelvételt kért a röntgenen, ami kimutatta, amit Lilla egyébként is megmondott: hogy gyomorfekély miatt távozik a szervezetéből vér.

? Én az égieket kérdezem, övéké az érdem, én csak közvetítek, és mindig a megfelelő orvoshoz irányítom a beteg embereket, de az nem mindegy, hány vizsgálattal és mennyi idő alatt derül ki, mi a baj, időben sikerül-e meggyógyítani – teszi hozzá Lilla.

Most különösen érdemes felkeresni a híres látót, Lilla Kinget, hiszen február 22. különleges nap lesz: tibeti nap, amikor minden kívánság és minden áldás tízmilliószor hatékonyabb. Ezen a napon érdemes azzal foglalkozni, amit teremteni akarunk az életben, és ezen a napon érdemes feloldani a nagy terheket. Sőt, ez az év legerősebb gyógyító napja is. Érdemes tehát kihasználni az alkalmat Lilla King segítségével.


Z. Sz.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra