Lilla King titka

Egy állapotos édesanyának Lilla King megmondta, hogy kisfia születik, amikor az orvosok még nem tudták, és így is lett. Nem újdonság ez, már számtalanszor előfordult, hogy tudta előre a magzat nemét.


Egy idős hölgy egyenesen New Yorkból hívta fel, hogy mondja meg, merre van a hallókészüléke, mert órák óta nem találja. Menjen csak át a lánya lakásába, nyissa ki a hálószobában a kis fiókos szekrény felső fiókját, ott a hallókészülék, mondta a híres látó, és ezúttal is igaza lett.


Mi a titka annak, hogy Lilla King szinte minden esetben látja azt, ami mások előtt rejtve marad?


- Kapcsolatban állok a szellemvilággal – lebbenti fel a titokról a fátylat Lilla King. - Nem én választottam a hivatásom, kijelölték számomra, hogy segítsek a hozzám fordulókon. Az sem véletlen, ki jön hozzám: az érez erre késztetést, akinek az égiek a segítségemet rendelik.


Szerencsés az, akinek Lilla King segít, mert előre látja, mi a jó és rossz választás, és olyan dolgokról szerez tudomást, amiről másoknak fogalmuk sem lehet. Az égiek segítségével befolyásolni is tudja a jövendőt.


- A fodrászom azon kesergett, hogy nem talál párt – meséli Lilla King. - Megcsináltuk a szerelembevonzás mágiáját. Hamarosan jött is udvarló, de nem volt a lány kedvére. Így azután kértünk az égiektől egy másikat. Öröm nézni, hogy dúl a szerelem!


Egy férfi képtelen volt túltenni magát azon, hogy szívszerelme szakított vele. Fekete mágiát, szerelmi kötést Lilla nem vállal, mert az megfosztja a másikat a szabad akaratától, és hosszabb távon ártalmas. Ezért abban segített a férfinak, hogy túltegye magát a csalódáson, majd samanizmussal beavatkozott, hogy újra rátaláljon a szerelem. Így is lett. Egy másik férfi megbánta, hogy megcsalta a párját, aki elhagyta emiatt. Úgy látszik azonban, mégis szerette őt az asszony, hiszen miután Lilla segítséget kért számára, párja megbocsátott.


- Az utóbbi időben sokan jönnek a pénz miatt – meséli Lilla King. - Pénzt varázsolni persze én sem tudok, de bevonzzuk a lehetőségeket, azt kérjük, vegyék észre az álláskereső előnyeit, vagy csak annyit: derüljön ki az igazság.


Néha ennyi is elég. Egy férfi eladta ingatlanát, és a vevője hét év után perelte őt be, mondván: rejtett hibák voltak a házon, vissza akarja kapni a pénzét.


- Miután mágiával beavatkoztunk, a vevő a bíróságon elszólta magát: máskor is megcsinálta már azt a trükköt, hogy miután vásárolt egy ingatlant, rejtett hibákra hivatkozva visszaperelte a vételár egy részét – emlékszik Lilla King. - Biztos vagyok benne, hogy ezek után az eladó megnyeri a pert.


Az emberi kapcsolatokon is sokat javít a mágia. Egy hölgy amiatt volt elkeseredve, hogy 75 éves édesanyja elviselhetetlenül viselkedik.


- Azóta sokszor emlegetnek a mamával – mosolyodik el Lilla. - Az anyuka teljesen megváltozott, mintha kicserélték volna.


Gyakran adják a kilincset egymásnak Lillánál a diákok: a tapasztalat azt mutatja, hogy a tudásra is jó hatással van a mágiája.


- Tudunk segítséget kérni a vizsgához az égiektől, megkérhetjük, hogy titkos jellel mutassa meg, melyik tételt húzzuk, de persze aki semmit nem tud, az mágiával sem fog átmenni – int Lilla King.


A legnagyobb öröm Lilla számára az, ha hozzájárulhat valakinek az egészségéhez. Meg tudja mondani, hol a baj, mit kell kivizsgáltatni, s azt is látja, ha nincs nagy baj.


- Egy asszony azzal keresett fel, hogy 73 éves párjának a hasa tele van daganattal, de én láttam, hogy ez nem így van – mondja Lilla. - Mondtam, nem látok gyulladást a belekben, a férj daganatai nem rosszindulatúak, ismételtesse meg a vizsgálatot. Engem nem lepett meg, de őket nagyon, hogy igazam volt.


Akár az egészséget érintő kérdésekről van szó, akár szerelemről, párkapcsolatról vagy munkahelyi konfliktusról, anyagiakról vagy érzelmi drámákról, Lilla segít.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra