Segít a tibeti mágia

Ezentúl mindig Lillát keresem fel, ha bajban vagyok! - fogadkozik az 58 éves Piroska. Egy szállodában dolgozott, s amikor elveszítette a munkahelyét, biztos volt abban, hogy az ő korában már nem juthat álláshoz. Szerencséjére felkereste Lilla Kinget, a híres látót, aki elvégezte a mágikus szertartást, kérte az égiek segítségét. Piroska most egy hivatalban dolgozik.


József azt kérdezte Lilla Kingtől, hogy elfogadhatja-e a külföldi állásajánlatot, ami jónak ígérkezett. A jósnő azonban azt látta, hogy az állást felkínáló vállalkozás tulajdonosa összeütközésbe került a törvénnyel. József ügyvédet fogadott az igazság kiderítésére, és hálálkodva hívta vissza Lillát: nagy kockázattól mentette őt meg, mert szóról szóra igaz, amit elmondott.


Egy 56 éves nőnek viszont megjósolta Lilla, hogy külföldön fog dolgozni. Ő ezt nem hitte el, de két hét múlva telefonált: egy régi ismerős Amerikában őt ajánlotta házvezetőnőnek. Egy családnak azt jósolta meg Lilla King, hogy hamarosan megoldódnak anyagi gondjaik: örökölni fognak. Az asszony tiltakozott, mondván: nincs idős rokona. Néhány héttel később meghalt az öccse, és mindenét ő örökölte.
Áldja Lilla King nevét az az idős asszony is, akire megharagudott a 78 éves férje. - Annyira megmérgesedett rám, hogy két hete nem evett, alig ivott. Már attól féltem, elemészti magát. Amióta csak házasok vagyunk, világ életünkben együtt aludtunk, erre vén fejjel átköltözött a másik szobába - emlékszik Mária néni. - Kértem Lillát, segítsen rajtunk, ne éljünk már haragban!


Lilla beavatkozott a samanizmussal, és az idős úr viselkedése megváltozott, két nap után visszahurcolkodott a közös hálóba.


Egy kétségbeesett édesanya Ausztriában élő lányáért aggódott. Lánya elveszítette a kisbabáját, emiatt teljesen összetört. - Mondja meg nekem, Lilla, miért nem tudta kihordani a babáját a lányom? - kérdezte a látót.


- Ahogy gondolatban beleláttam a lánya szervezetébe, azt láttam, hogy a női ivarszervektől fölfelé húzódott egy gyulladás, a hölgy veséjénél kell a bajt keresni - emlékszik az esetre Lilla. S úgy is volt: a célirányos orvosi vizsgálat megállapította a krónikus vesemedence-gyulladást, és az orvos azzal biztatja a fiatalasszonyt, hogy a megfelelő kezelés után boldog kismama lehet.


- Sokan keresnek peres ügyeik miatt. Akinek valóban igaza van, az nálam jó helyen jár, mert az igazságot megváltoztatni nem tudom, meg nem is akarom, de a mágiával segítünk, hogy kiderüljön, és a bíró tisztán lásson, gyorsan döntsön - mondja a jósnő. - Aki rosszban sántikál, az engem inkább kerüljön el!


Lilla King szerelmi kötéseket sem vállal, mert azt beavatkozásnak tartja a szabad akaratba, viszont akit sötét mágiával láncolt magához valaki, annak segít.
- Egy asszonyt a férje egy fiatalabb nő miatt hagyott el két gyerekkel, de maga a férfi se érti, mi ütött belé - meséli Lilla. - Megnéztem, és azt láttam, szerelmi kötés segítségével láncolta magához a szeretője. Megcsináltam a szerelemoldást, hogy a férfi szabadon dönthessen, és biztos vagyok benne, hogy a családját fogja választani.
Egyre gyakrabban keresik fel nagyszülők Lilla Kinget arra panaszkodva, hogy elhanyagolja őket a családjuk.


- Nem mintha nem szeretnék őket a gyerekeik, csak mindenki szalad a dolgai után, és megfeledkezik a legfontosabbról - mosolyog Lilla. - Beavatkozom samanizmussal, telepátiával üzenek, gondolati úton ébresztem rá a fiatalokat, hogy mi az igazán fontos az életükben - magyarázza Lilla. - Ezután rendszerint gyakrabban jelentkeznek, és a családi kapcsolatok megerősödnek, ami nagyon fontos a mai világban.

Lilla ott áll mellettünk, ha elveszítjük az egészségünket vagy az állásunkat, ha elhagy a párunk, ha kilátástalannak érezzük az életet, ha féltjük a gyerekünket, vagy egyszerűen jó adag szerencsére van szükségünk. Mágiájával bevonzza az égiek jóindulatát, megkérdezi tőlük jövőnket, segítségüket kéri dolgainkhoz. Jól teszi, aki hozzá fordul a bajban, s az is, aki csak azért keresi fel, hogy a lehető legjobb döntést meghozza élete sorsfordulóján. S ne feledjük: november 17-én ismét tibeti nap van, amikor tízmilliószoros hatással vonzhatjuk be az életünkbe a mágiával, amit szeretnénk, amikor a mágia tízmilliószorosan hat. Használja ki ezt a napot, befolyásolja életét pozitív irányba!
Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra