Lilla King pozitív változást hoz

Lilla King, hát ő aztán tud! - mondja Mária, aki a híres látó beavatkozásának tudja be, hogy szerelmi csalódása után számos udvarlója lett. Eredetileg azért fordult a jósnőhöz, hogy szerelmi kötéssel láncolja hozzá a férfit, aki el akarja őt hagyni, Lilla azonban meggyőzte őt, hogy sokkal jobban jár, ha elengedi, mert olyan új szerelem érkezhet az életébe, amelyik kölcsönös mágia nélkül is. Abban viszont segített mágiával, hogy a férfiak észrevegyék Máriát és közeledjenek hozzá. A jelentkezők között pedig ott lesz az igazi.


- Ha a szabad akaratot befolyásolni próbáljuk, az boldogtalanságot hoz – vélekedik Lilla King, és elmesél egy esetet, amelyik ezt alátámasztja. Vendége szerelmi kötést kért a feleségére. Az történt ugyanis, hogy a férfi 12 évig ivott, az asszonnyal és két gyermekével nem törődött. Az asszony, aki gyönyörűen hegedül, megismerkedett egy német férfival, akivel egymásba szerettek, s aki a karrierjét is egyengeti. Ki is utazott hozzá a gyerekekkel. Férje ekkor ébredt fel, hogy neki mégis fontos a családja. Lilla azt tanácsolta, engedje el a feleségét, törekedjen jó viszonyra, legyen jó apja a gyerekeknek, de ne akarja mágiával visszakapni azt, aki már nem az övé. A férfi a tanáccsal ellentétben elment egy mágushoz, megcsináltatta a szerelmi kötést. Nemrég újra felkereste Lillát a feleségével együtt, aki valóban visszajött hozzá, csakhogy ebben nem volt köszönet! Az asszony sírt, mert szíve a német férfié, a férj sírt, mert hiába jött vissza a felesége, nem tud már vele olyan lenni, mint rég, a gyerekek szüleik boldogtalanságát látva sírnak.


- Végül a feleség visszament Németországba, most a két gyerek az anyja után sír, és mindenki boldogtalan. Mire volt jó akkor a kötés? - kérdezi Lilla. - Az érzelmeket nem szabad és nem is lehet megerőszakolni.


A mágia pozitív dolgokra használva azonban nagyon is eredményes. Erzsébet lánya szó szerint belebetegedett abba, hogy a férje nem áll szóba az édesanyjával. Egy házban laknak, van két gyermekük, akiket a férfi eltiltott a nagymamájuktól. Ebben a helyzetben fordult a mama Lillához, és nemsokára boldogan hívta: hazatérve a nyaralásból köszönt neki a veje, beszélgettek is, és az unokák sincsenek már eltiltva tőle.


Margit a párja miatt kereste meg Lillát. Idősebb korban kerültek már össze, mindkettejüknek volt már egy fiuk. Margit fia családot alapított, menye, unokái gyakran látogatják. Férje fia azonban nagy beteg.


- A férjem nem akar részt venni a családi programokon, nem akarja, hogy a gyerekek hozzánk jöjjenek. Váljak el? - kérdezte. Lilla ezt nem javasolta. Azt tanácsolta, Margit legyen megértő, és amennyire lehetséges, szervezze úgy az életet, hogy a férje nélkül találkozzon fia családjával. Járjon át ő hozzájuk. Mágiával is beavatkoztak a családi békességért. Margit nemsokára jelentkezett: úgy tűnik, működik a dolog!
Henrietta azért hívta nagy örömmel a jósnőt, mert a lányát végre felvették arra a munkahelyre, amire jelentkezett, a mágiának köszönhetően. Korábban mindig elutasították.


János újabb pénzügyi tanácsért jött. Korábban ugyanis már fordult Lillához egy befektetési ügyben, és a jósnő azt tanácsolta, ne menjen bele, rosszul fog járni.
- Mégis belementem, rosszul is jártam – vallotta be a látónak János. - Most azért vagyok itt, mert nem akarom még egyszer elkövetni ezt a hibát: amit Lilla mond, azt fogom követni.


Volt, aki nem így tett, és pórul járt. Judit, aki természetgyógyász, megismerkedett egy nős orvossal, aki azzal hitegette, hogy elválik, feleségül veszi őt és közös rendelőt nyitnak. Lilla óva intette, nehogy eladja a lakását és vidékre költözzön, hiszen látja, hogy ennek a kapcsolatnak nincs hosszú távú jövője. Judit mégis eladta a lakását, vidéken vett házat. Szeretője azonban végül nem vállalta őt fel, a családját választotta. Juditnak el kellett adnia a házat, hogy visszajöhessen Pestre, de több millió forintot veszített.


- A pénzét is meg a csalódást is megtakaríthatta volna, ha rám hallgat – jegyzi meg Lilla együtt érzőn.


Lilla King az élet minden területén segítséget nyújt a hozzá fordulóknak, legyen szó munkáról, szerelemről, pénzügyekről, emberi kapcsolatokról. Mágiával beavatkozik, hogy jöjjenek a lehetőségek. Aki a segítségét kéri, és rá hallgat, az jól jár.




Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra