Jön a mágia napja!

Minden évben van egy-két olyan nap, amikor a mágia, az égiekkel való kapcsolat tízmilliószoros hatékonyságú. Ezeket tibeti napoknak nevezik, hiszen a tibeti buddhisták számították ki a holdjárás alapján. A legközelebbi ilyen nap augusztus 3-án lesz, erre tehát érdemes fölkészülni.


- Fontos, hogy ezen a napon arra gondoljunk erősen, amit teremteni szeretnénk az életünkben - figyelmeztet Lilla King, a mágiák mestere. - Száműzzük a negatív gondolatokat és érzelmeket, nehogy megvalósítsák önmagukat. Kérjük az égiektől terheink feloldását, legyünk tudatosabbak ezen a nagy napon. A rúnamágia is tízmilliószorosan hat, ez tehát a legalkalmasabb nap annak elvégzésére. Ezek a tibeti buddhista hagyományok szerint a legerősebb gyógyító- és teremtőnapok az évben.
Lilla gyakran segít rúnamágiával a hozzá fordulókon, és még az átlagos napokon is jó hatékonysággal alkalmazza azt. Mostanában a legtöbben egzisztenciájuk miatt aggódnak.


- Nagyon el volt keseredve egy asszony, mert konfliktusai voltak a főnökével. Láttam, ez olyannyira nyomasztotta, hogy a pajzsmirigye rosszul működik, ebbe belebetegszik - emlékszik egy esetre Lilla. - Elvégeztük a rúnamágiát, és az asszony egy héttel később felhívott: sokkal kedvesebb vele a főnöke, sikerült rendezni a viszonyukat. Az orvosi vizsgálat igazolta a pajzsmirigyével kapcsolatos megállapításomat, de mivel időben megkezdték a kezelést, rendbe fog jönni.


Egészségügyi kérdésekben Lilla King szavát érdemes megfogadni. Egy vendégének szólt, hogy nézesse meg a szemét, mert szürke hályog alakul ki rajta. A körzeti orvos nem látta a hályogot, de az asszony elment egy szemész magánorvoshoz is, aki azt mondta: jó, hogy időben jött, így még kezelhető a baj.


Egy vállalkozónak az adóhatósággal gyűlt meg a baja, de miután Lilla beavatkozott a mágiával, sikerült mindent kedvezően rendeznie. Egy másik vállalkozó arra panaszkodott, hogy elmaradtak a vevői, hovatovább tönkremegy. Rajta is a rúnamágia segített: ma sorban állnak nála.


- Csak annak tudok segíteni, aki felkeres, és ezt jobb, ha egy fontos döntés meghozatala előtt teszi meg, mint ha utána - figyelmeztet Lilla King. - Sajnos egy rossz döntés tönkreteheti az ember életét, de nem csak a sajátját, hanem a gyermekeiét és a szüleiét is.


Lilla King személyesen fogadja a hozzá fordulókat, hiszen a találkozás jelentősen erősíti az intuícióit, a beszélgetés pontosabb, célirányosabb segítséget tesz lehetővé.


Megdöbbenve látok újságokban olyan hirdetéseket, hogy szerencsét, lottó ötöst, szerelmet ígérnek teljesen ingyenesen - mondja Lilla. - Én írtam az egyiknek. Postafordultával már közel tízezer forintot kért, talizmánt ajánlott megvásárlásra, és további ígéretekkel kezdte volna kicsalogatni a pénzt a zsebemből. Tudni kell: az életben semmit nem adnak ingyen, de van, ami megéri az árát, és van, ami nem. Én nem ígérek lottó ötöst, mert azt nem lehet mágiával megnyerni, és ártó szándékot sem segítek, de a megfelelő mágiával be tudom vonzani a jó lehetőségeket, kérhetem az égiek segítségét, és a tapasztalat azt mutatja, hogy a kérésem meghallgatásra talál. Idén augusztus 3. és november 17. lesz a tibeti nap, amikor tízmilliószoros hatása van a mágiának. Ezt ne hagyjuk ki!


Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra