Lilla King a lehetőségek kovácsa

Sokan állítják magukról, hogy látók, mágusok, jósok, de csak kevesen vannak, akik ezt be is bizonyították, és képességeiket tisztességes módon kamatoztatják. Az országos hírű Lilla King, akit gyakran és szívesen kérdeznek az újságírók a nagy horderejű ügyekben, már számos alkalommal bizonyította: nem téved. Elég csak az eltűnt francia lány, Ophelie esetét említeni. Lilla King már a lány eltűnésekor megmondta, hogy holttestét a Dunában látja, méghozzá egy sekélyes partszakaszon. A szerencsétlen diáklányra a Duna egyik öblében bukkantak rá. Vagy ott van Dominik eltűnése: édesanyja azt állította, hogy fia a Margitszigeten a Duna partján tűnt el, de Lilla már az első napokban azt mondta: a gyermek nem járt a Margitszigeten, halott, és nem vízben, hanem a földben van. Később kiderült: a szülők nem mondtak igazat, a kisfiút a család kutyája marta halálra, és ők eltemették. Az elveszett emődi kislány, Paula esetében is azonnal megmondta Lilla: egy bokorban látja őt holtan. Így is találták meg jóval később.


- Szívesebben mondok jobb híreket, de csak azt adhatom tovább, amit a szellemvilágtól megtudok, ami jön sugallatban - mondja Lilla King. - Előfordult már jó néhányszor, hogy a képességem, amit a sorstól kaptam, életet mentett. Egy asszony például azzal fordult hozzám, hogy egy éve kezelik a párja prosztatáját, de állapota nem javul. Nekem jött sugallatban, hogy a vesével van baj, később a célirányos orvosi vizsgálatok ezt igazolták.


A napokban Lilla Kinget azzal hívta fel egy korábbi vendége, hogy megdöbbentően igaza lett: azt mondta, a hölgy költözködni fog, de ő semmi ilyesmit nem tervezett. A telefonban elmondta: mégis költözésre adta a fejét, már túl is van rajta.


- Nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezzük, de aki előre számít arra, ami történni fog, az fel tud rá készülni - magyarázza Lilla. - Ezért érdemes tudnunk a jövőnket! Néha furcsa kérést kap. Múltkor egy másik jósnő fordult hozzá azzal, hogy elveszett a kutyája. Lilla samanizmussal beavatkozott, és a kutyus meglett, pályatársa nem győzött hálálkodni. Sok eltűnt emberről is megmondta már, hol kell őt keresni.
Máriát a kíváncsiság vitte Lillához, de nem győz örülni a szerencséjének, hogy találkozott vele:


- Amióta Lillát megismertem, sürgök-forgok, tele vagyok energiával! - dicsekszik Mária. - Ez azért nagy szó, mert éppen azzal mentem el hozzá, hogy teljesen ki vagyok merülve, nincs erőm, kedvem semmihez. Most a Gellérthegyet elhordanám a zsebkendőmben! - Samanizmussal és rúnamágiával segítettem neki - emlékszik Lilla. - Nagyon örülök, hogy jól van. Számomra a legnagyobb sikerélmény, ha valakin segíteni tudok. Szerencsére ez gyakran megadatik. De az azért ritka, hogy egy pénzügyi tanácsadó a látóhoz menjen pénzügyi tanácsért!


- Segítettem neki is: ráraktam a szimbólumokat, azoknak működniük kell! Ami nem azt jelenti, hogy másnap az illető megnyeri a lottó ötöst, de az biztos, hogy sokkal több lehetőséget hoz elé az élet, és jó döntésekkel ezeket kihasználva előrébb jut. Az egyik legékesebb bizonyítéka ennek a saját fiam: abszolút racionális ember, informatikus mérnök. Először nem akarta, hogy segítsek neki, de aztán gondolta: mit árthat? Azóta egyre gyakrabban kér segítséget, és azt mondja: anyám, utálom, hogy mindig igazad van! De nem nekem van igazam, hanem az égieknek, akik soha nem tévednek, és akik rajtam keresztül válaszolnak a feltett kérdésekre. Nagyon fontos, hogy jó döntéseket hozzunk, mert azokkal nem csak a saját sorsunkat befolyásoljuk, hanem a gyermekeinkét és a szüleinkét is - int Lilla. Sokan pénzügyi gondokkal keresik fel őt, és rendre bebizonyosodik, hogy a mágia ebben az esetben is segít. Mint Lászlónak: miután Lillánál járt, másnap felhívták, hogy menjen vidékre, mert elkelt az ingatlan, amit egy rokonával közösen örökölt, hamarosan fölveheti az árát.

Lilla tud segíteni a magánélettel, a szerelemmel, a párkapcsolattal, az egészséggel, a munkával, az ingatlannal kapcsolatos problémák megoldásában. Foglalkozik rontásvizsgálattal és rontáslevétellel, tisztítást végez, ha szükséges. Ért a mágiához, a samanizmushoz, vendégeit nagy sikerrel támogatja pozitív energiákkal. Aki hozzá fordul, annak sokkal több lehetősége adódik, és igaz válaszokat kap a kérdéseire. Sok híresség is hozzá jár, de róluk a diszkréció miatt nem beszélhet.


- Hívjanak bátran, aki eljön hozzám, együtt érző segítőtársra lel - biztat Lilla King. - Előre is köszönöm a bizalmat, amit őszinteséggel hálálok meg.




Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra