Lilla eligazít az élet útvesztőiben

Tanácstalanság, kilátástalanság, reménytelenség. Ismerősek e szavak? Egyre többen bolyonganak tétován az élet útvesztőiben, pedig csak segítséget kell kérniük, hogy valaki megmutassa a kijáratot. Lilla King például.


- A legnehezebb élethelyzetekből is van kiút – szögezi le a híres látó. ? Legyen szó akár pénzügyi, párkapcsolati nehézségekről, testvérek vagy szülők-gyerekek közötti viszályról, megoldhatatlannak tűnő munkahelyi konfliktusról, eltűnt hozzátartozóról vagy az egészségről, útbaigazítást ad általam a szellemvilág, csak kérni kell.


Példát erre Lilla ezret is mesélhetne. Ott van, mondjuk, annak a fiatal ingatlanközvetítő hölgynek az esete, aki saját lakását egy velenceire akarta cserélni.


– Eszébe ne jusson, ezt mondtam neki! ? emlékszik Lilla. ? Láttam, hogy valami nem stimmel a másik ingatlannal. A hölgy a figyelmeztetést követően utánanézett a háznak, és kiderült, hogy negyedrészben már el van adva másnak.


Egy neves operaénekesnek az orvosa ajánlotta Lillát, aki számtalanszor tanúja volt annak, hogy Lilla látja, hol kell keresni a betegséget. Az operaénekes a II. világháborúban elveszett bátyját akarta megtalálni, vagy legalább megtudni, mi lett vele. Lilla elmondta neki: a bátyja hadifogságba került, ott hunyt el. Hogy megbizonyosodjon az igazságról, a német kancelláriához fordult az énekes, ahol szóról szóra ugyanezt mondták neki a dokumentumok alapján.


Egy hölgy azt kérdezte Lillától, megbízható-e a párja, aki vele érkezett, de éppen kiment telefonálni.


– Csak azt mondhattam, amit láttam: hiába mondta a párja, hogy a lányával beszél, mert az bizony a szeretője volt! ? emlékszik az esetre Lilla. ? Eszemben sincs szétválasztani párokat, de az sem járja, hogy hazugságban éljenek.


Egy másik hölgynek, aki 12 éve élt együtt a párjával, megjósolta, hogy az elhagyja egy másik nőért. Egy hónap se telt bele, Lilla kapta a telefont: bizony így történt.
Előfordul, hogy fehér mágiával be lehet avatkozni szerelmi ügyekbe, de csak ha az égiek megengedik. Marikát – nevezzük így – tíz éven át hitegette a párja, hogy feleségül veszi. Aztán mégis a kolléganőjét vette el.


– Nem érdemelte meg a hűtlen férfi Marikát, de ő úgy belebetegedett a szakításba, hogy könyörgött: szerezzük vissza a párját. Én mindent megtettem, kértem az égieket: ha úgy látják, Marikáék lehetnek még egy pár, hozzák vissza a férfit az életébe. Nem sokkal később párja nagy bűnbánóan visszatért Marikához, aki visszafogadta.


Alaposan meg kell fontolni a döntéseinket, mert egyetlen rossz választással a körülöttünk élőket is nyomorba dönthetjük.


– Sok olyan ember keres fel, aki nem bírja a nagy bankhitel törlesztését, és persze ilyenkor a mágiával amit lehet, megteszünk. De sokkal egyszerűbb dolgom lenne, ha az előtt keresnének meg, hogy hitelt vesznek fel, nem utána!


Két testvér idős édesanyjuk lakására tetetett jelzálogot, a pénzt elosztották és elköltötték. Csakhogy a válság idején munka nélkül maradtak. A 80 éves mamát kitették a lakásából.


– Ekkor jöttek el hozzám, ahelyett, hogy még hitelfelvétel előtt megkérdeztek volna, bírják-e majd fizetni! Azért így is tudtam értük tenni valamit: elmondtam, milyen lépések szükségesek most ahhoz, hogy talpon maradjanak, szociális bérlakáshoz jussanak. Persze a mágiával is besegítünk – mosolyog Lilla.


A rontás sok ember életét megkeseríti. Azon az asszonyon is rontás volt, aki korábban éveken át jóban volt kolléganőivel, ám egyszer csak ellene fordultak, és annyira elmérgesedett a helyzet, hogy ki kellett lépnie. Ekkor került Lillához.


– Levettük a rontást, és mágiával beavatkoztunk, hogy a kolléganők ismét szeressék. Megvolt köztük ez a szeretet, ezért lehetett helyreállítani – emlékszik a látó.


A legkülönösebb élethelyzetekben fordulnak Lilla Kinghez, s ő igyekszik mindenkinek a segítségére lenni. De minél előbb keresik fel – döntéshelyzetekben, az első konfliktusok megjelenésekor, nagyobb események előtt ?, annál jobban tud segíteni abban, hogy a hozzá forduló élete jól alakuljon.

Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra