Lilla közömbösíti a negatív erőket

Egyre gyakrabban hívják segítségül Lilla Kinget újságok, televíziós csatornák, hogy a híres látóasszonytól megtudják: miért működnek negatív energiák az elátkozott házban, hová tűnt el, akit keresnek, milyen mágiával segíthető a szerelem, Nem véletlenül, hiszen Lilla mindig pontosan fogalmaz, csak arról beszél, amiben biztos, és kizárólag jó cél érdekében hajlandó bevetni legendás energiáit.


Legutóbb nagy port vert fel, amikor kiderült, az ácsi házban, ahol egy férfi végzett élettársával, annak két fiával és azután magával is, korábban szintén öngyilkossá lett emberek éltek. Lilla King a Bors című napilap munkatársával elment a házhoz, és megállapította: szörnyű negatív energiák működnek ott egy átok révén, és ameddig meg nem tisztítják ettől a házat, jobb, ha senki nem költözik oda. Később az egyik reggeli tévéműsorban azt kérték tőle: tisztítsa meg a házat.


– Azt gondolták, ez úgy megy, hogy csiribí-csiribá! ? nevet Lilla. ? Egy ház megtisztítása a rossz energiáktól nagyon komoly feladat, nem végezhető el három perc alatt egy televíziós műsorban, ez nem holmi show. Lehet persze hitetlenkedni, attól még a negatív energiák sajnos működnek. Én most elhatároztam, hogy dolgozom ennek az elátkozott háznak a megtisztításán, hogy ne történjék ott több tragédia. A megfelelő napokon gyertyát gyújtok, és elvégzem a szükséges mágikus szertartást. Rúnákkal dolgozom.


Minden lakásban az ott megtörtént dolgok, ott átélt érzelmek lerakódnak a falakra, beivódnak a parkettába, az ott élők a házukon hagyják energetikai emlékeiket, és azok befolyásolják a később ott élők sorsát. Nem mindegy tehát, milyen házat, lakást vásárolunk meg, és azt megtisztítjuk-e korábbi lakói érzelmi-energetikai szennyétől.
Egy másik híres eset volt, amikor egy 29 éves fiú, Dévai Ádám eltűnt. Imádott menyasszonya korábban meghalt, az ő szülei és a fiú édesanyja keresték fel Lillát, vajon mi történhetett a fiúval.


– Láttam, hogy teste a Dunában van fennakadva, ezért keresték eltűnése helyén hiába a vízben. Pontosan megmondtam, hol van, és a búvárok éppen onnan vették ki a holttestét. Sajnáltam, hogy nem szolgálhattam jobb hírrel, de nem mondhatok mást, mint amit az égiek nekem – magyarázta Lilla.


Lilla barátnője a 82 éves édesanyját kereste, neki szerencsére jobb hírrel szolgálhatott a látó: kórházban van a néni, mondta, s a lánya valóban ott találta meg. Egy férfinak azt jósolta meg Lilla, hogy négy hónapon belül elküldik a munkahelyéről, és a felesége is válaszút elé állítja. A férfi hitetlenkedett. Később azzal hívta fel Lillát, hogy szeretne elnézést kérni: minden úgy történt, ahogyan azt a jósnő előre látta.


– Azon kívül, hogy látom, mi fog történni, legtöbbször be is tudok avatkozni – nyugtat meg Lilla. ? Egy fiatalembert például szintén elküldtek az állásából. Hozzám fordult segítségért, mivel hiába próbált másik állást találni. Mágiával beavatkoztunk, és – bármilyen hihetetlen, így történt – másnap egy állásinterjúról szerződéssel a zsebében lépett ki. Mondanom sem kell, határtalan volt a boldogsága.


Néha Lilla szó szerint is életeket ment. Egy édesanya amiatt kereste fel, mert hároméves kisfiának ki akarták venni az orrmanduláját, de ő nagyon aggódott. Lilla látta, az anyai aggodalom nem alaptalan, a gyermeknek hemofíliája van, vagyis vérzékeny. Azt tanácsolta a szülőnek, hogy kérjen erre vonatkozó vizsgálatot. Kiderült, hogy valóban csak kellő előkészületekkel műthető a gyermek. Egy két hónapos kisbabát is vittek hozzá, mert a gyermekre néha furcsa görcsök támadtak. Hátrafeszítette a kis fejét, látszott, hogy görcsben van. Lilla azt mondta, tetániás görcs, nézzék meg, nem ürít-e kalciumot a pici. Fején találta a szöget!


– Én nem vagyok orvos, nem állítok fel diagnózisokat, de tudom, hol kell keresni a bajt, mert az égiek elárulják nekem ? szögezi le Lilla. ? A beteget mindig orvoshoz küldöm, de gyakran előfordul, hogy arra a bajra az orvosok nem is gondoltak, amit én látok, és a célirányos vizsgálat engem igazol.


Egy asszony próbára akarta tenni Lilla képességeit. Azt mondta neki, ha valóban látó, mondja meg, hányan lesznek előtte az orvosnál.


- Mondtam, hogy hárman, és amikor odaért a rendelőbe, látta: valóban hárman állnak előtte. Azóta nem kételkedik. Ám én a képességeimet nem szeretném játékra elfecsérelni, annál sokkal fontosabb dolgom van. Azoknak segítek, akik hozzám fordulnak, és erre igényt tartanak, mert ők értek meg arra, hogy spirituális segítséget kapjanak az életükhöz általam. Én eszköz vagyok az égiek kezében, de mindenkinek a saját döntése kell legyen, hogy kér-e az égiek által felkínált lehetőségből.


Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra