Lilla segít tisztán látni

Gyakran tapasztaljuk életünk során, hogy elfogultság miatt, vagy mert szándékaink, érzelmeink elvakítanak, helytelenül ítélünk meg helyzeteket és embereket, ennek következtében rosszul döntünk. Rossz döntéseink negatív irányba viszik életünket, s egy idő után úgy érezzük, a sors üldöz bennünket. Pedig mindössze arra volna szükség, hogy tiszta fejjel, a lehető legtöbb információ birtokában hozzuk meg döntéseinket. Ebben segítségünkre lehet Lilla King látó.


Egyik vendége például azt hitte, hogy udvarlója őszinte szándékkal közeledik hozzá. Nem tudta, hogy egy hat évvel korábban készült hagyatéki jegyzőkönyvben szerepel a neve mint örökösé, s erről tudott a barátnője. Azért küldte az udvarlót, hogy közösen megszerezzék az örökségét és kiforgassák belőle. Lilla időben felnyitotta a szemét: felejtse el a barátnőt, az udvarlót s az egész ügyet, tanácsolta neki.


Egy másik hölgyet is óva intett udvarlójától, elárulva neki: az úr bizony fel-felönt a garatra! A hölgy először el se akarta hinni ezt, de aztán figyelni kezdett, és felnyílt a szeme. Ki tudja, milyen lelki, érzelmi és anyagi károkat szenvedett volna, mire kikeveredik a kapcsolatból!


Katalin – nevezzük így – egy vonaton ismerkedett össze egy idős asszonnyal, aki nagyon szimpatikus lett neki. Az idős nő azt mesélte, hogy dúsgazdag, de nincs senkije, és valaki olyanra szeretné hagyni nagy vagyonát, akiben megbízhat. Nosza, a bizalom jeléül mindjárt kölcsönt is kért, és szép apránként milliókkal károsította meg Katalint. Amikor először Lillához fordult, ő azonnal azt tanácsolta: tekintse tanulópénznek az eddigi kölcsönöket, próbálja pénzét visszaszerezni, és egyetlen fillért se adjon többé! Katalin azonban nem hallgatott rá. Amikor legutóbb Lillánál járt, már kétszer annyi pénzzel tartozott neki a csaló.


- Azt mondta, nem is érti, miért adott neki újabb összegeket, mintha mágia vonzásában tette volna – emlékszik a tanulságos esetre Lilla. ? Így aztán kénytelenek voltunk mi is mágiához folyamodni. Fehér mágiához természetesen, ami megóv, mert azt mindenki tudja rólam: én ártó, fekete mágiát nem alkalmazok, vissza nem élek az égiek által rám ruházott képességekkel.


Egy ötvenéves, háromgyermekes asszony egy nálánál tíz évvel fiatalabb férfiba szeretett bele. Mivel annak még nem volt gyermeke, elhatározta: szül neki, és ennek érdekében mindent meg is tett. Lilla azonban óva intette: nem marad hosszú távú ez a házasság, ha az égiek nem akarják, hogy gyermeke születhessen a férfitól, nyugodjon ebbe bele, mert megvan annak az oka. Ez a férfi a kapcsolatból kifelé nézeget, tette még hozzá a látó. A férfi persze tagadott – egészen addig, mígnem aztán faképnél hagyta, s most válnak.


- Ott lenne a három nagy mellé egy pici babával, s egyedül nevelhetné föl – csóválja a fejét Lilla.


Egy férfi különös álmokkal és rosszullétekkel kereste fel Lilla Kinget.
- Azt mondta, néha úgy érzi, malomkerék van a szívén, máskor azt álmodta, hogy két ember kétfelé rángatja – meséli Lilla. ? Azt mutatták az égiek, hogy a baj a hipofízisében van, amit egyébként a szellemek szűrőjének tartanak. A betegség mint pótcselekvés jelent meg nála. Attól fogva, hogy megtudta tőlem, hol kel keresnie a bajt, célirányos vizsgálatokra, majd kezelésekre járt, és jobban van.


Különös problémáról számolt be egy házaspár: a Gellérthegyen laknak, és azt tapasztalták, hogy egy férfi arcképe van a szobájuk falán. Hiába festették le a falat, ismét megjelent az ősz hajú, ötvenes férfi, és bár senkit nem bántott, a háziak nem örültek a jelenlétének. Lilla felvette a kapcsolatot a szellemvilággal, és megtudta: eredetileg lovastábor állt a ház helyén, és abban az ősz férfi hirtelen, balesetben halt meg. Jelenlétével emlékeztet a hely múltjára, de senkit nem bánt.


- Megszenteltük a házat, s megkértük a szellemet, hogy távozzék az őt megillető helyre, szelleme nyugodjék békében. Azóta nem jelentkezett – számol be az eredményről Lilla, aki azonban – a mondásnak megfelelően – nem lehet próféta saját hazájában.


- Rokonom kérdezte, elfogadja-e azt a csábító állásajánlatot, amit kapott – emlékszik Lilla. ? Én azt mondtam, semmi szín alatt ne hagyja ott a helyét, mert ez a másik jól hangzik ugyan, sok pénzt ígér, de nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket. Nem hallgatott rám, és később bármit megtett volna, hogy visszavegyék a régi helye, mert a sok pénzből, amit ígértek, bizony keveset látott. Igyekeztünk segíteni a mágiával, s végül visszavették.


Párválasztás, munkahely-változtatás, ingatlan- és kölcsönügyletek: minderről érdemes megkérdezni Lilla Kinget, aki kapcsolatban áll a szellemvilággal, és közvetíti, amit megtud. Ez pedig segít a tisztán látásban és a leghelyesebb döntés meghozatalában.


Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra