Jól jár az, aki Lillára hallgat

Számtalan példa bizonyítja, hogy az, aki a neves látótól, Lilla Kingtől kér tanácsot, és azt meg is fogadja, jól jár: rátalál a helyes útra, megfelelően válogat a lehetőségei közül. Irénke például, amióta megtapasztalta ezt, minden fontos dologban megkérdezi Lillát. Legutóbb egészsége iránt érdeklődött az idős asszony, és Lilla azt mondta neki: a legsúlyosabb probléma a nyaki érnél van, hátul, a nyakcsigolyáknál. Irénke meg is vizsgáltatta magát, és kiderült: Lillának igaza volt, súlyos érproblémára derült fény, ami miatt az agya nem kapott elég oxigént. Szerencsére ez időben kiderült, így tudták kezelni.


– Nem tudom, hallgat-e majd rám az az asszony is, aki azt kérdezte tőlem, szabad-e fölvennie külföldön hitelt a vállalkozásához – mondja Lilla. − Sajnos gyakran előfordul, hogy a jövőről kérdeznek, de amikor megmondom, mit látok, nem akarják elhinni, és csak mennek a maguk feje után. Ezt az asszonyt nagyon féltem, mert előre látom, hogy ha fölveszik a nagy hitelt és erőltetik a nem jól működő vállalkozást, akkor nagy bajba kerülnek majd. Ezer mentőautó szirénázott a fejemben, amikor beszéltem vele!
Egy másik asszony azt akarta megtudni, eladja-e Duna-parti ingatlanát, vagy tartsa inkább meg.


– Amint ezt kérdezte, azonnal éreztem, hogy azon a telken rengeteg a negatív energia, meg kell válni tőle mielőbb! − emlékszik Lilla. Egy másik asszonynak azt mondta meg előre, hogy a férjét autóbaleset fogja érni, s kérte, hajtson óvatosan.


– Ha tudunk a bajról, és komolyan vesszük, akkor megelőzhető – magyarázza Lilla. − Ebben az esetben sajnos megtörtént a baleset, az asszony férje egy fának hajtott, de szerencsére túlélte. Ha egy időre kocsiba sem ül, ahogyan tanácsoltam, elmaradt volna a baj.


Lilla King azt mondja, amit ő lát, az nem feltétlenül a jövő, hanem az, ami felé haladnak az események. A jövő megváltoztatható, ha megváltozik az illető szándéka, viselkedése, amihez Lilla tanácsokkal is szolgál. Máriának – nevezzük így – például azt javasolta, ne bánkódjék, hogy a fia Angliában fog dolgozni, inkább legyen azon, hogy utánamehessen.


– Mária egyedül nevelte fel a fiát, azért volt kétségbeesve, amikor megmondtam neki, hogy több nyelvet beszélő gyermeke Angliában talál majd munkát. Nem is akarta elhinni, de nem sokkal később a fiú megpályázott és meg is nyert egy állást. Mária a tanácsomra nem hagyta annyiban, és ő is talált munkát 63 évesen, így a fia után mehetett.


Az állásukról mostanában sokan érdeklődnek Lillánál, és ő őszintén elmondja, amit vendége jövőjében lát, de azon túl tanácsokkal és a mágiával segít.


− Egy asszonynak azt tanácsoltam, ne engedje a férjét külföldre dolgozni, mert összeütközésbe fog kerülni a törvénnyel – idéz fel egy másik esetet Lilla King. − Azt mondta, ezt nem teheti, szükségük van a pénzre. Most aztán még nagyobb bajban vannak, mint előtte: a férjét bilincsben hozzák haza Amerikából.


Néha még azok is meglepődnek Lilla képességein, akik pedig már megtapasztalták. Egy nagymamának, aki nem először volt nála, megmondta, hogy a kisunokája műtét előtt áll, de a nagymama tiltakozott, mondván: arról ő tudna. Másnap telefonált: értesítette a lánya, hogy ki kell venni a kisfiú orrmanduláját, s ezt azért nem közölte vele korábban, hogy ne idegeskedjen.


Lilla King állítja: képességeit az égiektől kapta, amit mond, azt az égiek mondják neki, akik sohasem hazudnak. Boldoggá teszi őt, hogy különleges tudásával segíthet az embereknek.


Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra