Lilla megvéd a bajban

Sokan csodálkoznak, hogy minden szóról szóra úgy történik, ahogyan azt Lilla King előre megjósolja.


− Nem magamtól tudom, amit tudok, hanem az égiektől jön a sugallat – magyarázza kivételes képességét Lilla, hozzátéve: manapság sok a jós és sok a mágia, de óvatosnak kell lenni, mert vannak, akik hazudnak, s vannak, akik rossz célra használják fel a tudásukat. S hogy honnan lehet tudni, ki az igazi jós?


− Ha valaki mindig csak azt mondja, amit hallani akarunk, és hajlandó kiszolgálni a gonoszságot, abban nem szabad megbízni – vélekedik Lilla, aki tudását mindig jó célok szolgálatába állítja. S mostanában nagy szükség is van rá: sokan nem találják a helyüket az életben, munkanélküliségtől, betegségtől rettegnek, vagy nehéz döntés előtt állnak. Lilla segít az eligazodásban, és felkészít arra, mi vár ránk.


− Egy asszonynak például meg kellett mondanom, hogy súlyos betegség vár rá, de hozzátettem: ne aggódjon, meg fog gyógyulni – meséli a neves jósnő. − Nemsokára lázas lett, kórházba került, kiderült: tüdőgyulladása van. Sokat jelentett számára, hogy mindvégig tudta, rendbe fog jönni. Nem sokkal később az anyósa lett súlyos beteg. Akkor azt kérdezte tőlem: hosszú ápolásra rendezkedjenek-e be. Én őszintén elmondtam, amit láttam: a mama nemsokára csöndben elalszik, szenvedés nélkül hal meg. Így is lett.


Egy fiatal lányt a rossz párválasztástól mentett meg Lilla. Egy szórakozóhelyen ismerkedett meg a Bika jegyű fiatalemberrel, aki nagyon aranyos volt. Csakhogy Lilla látta: baj van, a fiú kábítószerekkel kereskedik! A lány ezek után fenntartással fogadta az udvarlást, és nemsokára kiderült: valóban egy dílerrel hozta össze a sors.
Egy varrónő azért fordult Lillához, mert attól tartott, a gazdasági válság miatt nem lesz munkája, és az élet más területein is pozitív változásra vágyott.


− Neki mágiával segítettünk. Érdekes, az embereket mindig meglepi, hogy a mágia működik, pedig ez már számtalanszor bebizonyosodott. A varrónőnek mindenesetre annyi munkája lett, hogy alkalmazottat kellett felvennie! − mosolyog Lilla.
Két barátnő hasonló cipőben járva kereste fel a közismert jósnőt: mindkettő összeveszett a barátjával. Lilla az egyiknek azt javasolta, telepátiával üzenjenek a fiúnak, a kapcsolata rendbe fog jönni, de a másiknak nem érdemes olyan szekérre kapaszkodnia, amelyik nem akarja felvenni. Csodálkoztak a lányok, honnan tudta Lilla a két hasonlóan elbeszélt helyzetből, melyik fordulhat még jóra, s melyik nem.


− Sok fiatalt tanítok arra, hogyan hallgathat a belső hangra, hogyan érzékelheti, melyik a helyes választás. Dönteni nehéz, és sok múlik rajta, ezért érdemes ezt megtanulni – mondja Lilla. − Belső hangja mindenkinek van, csak a nagy zűrzavarban, hangzavarban nem figyelünk oda rá.


Sokan szenvednek rontástól, amit ma már akár az interneten is lehet küldeni. Példa erre annak az idős asszonynak az esete, akinek a két lánya külföldön él, s az egyik a fejébe vette, hogy neki az egész örökség kell. Miután tanult mágiát, rontást küldött a testvérére és az édesanyjára elektronikus levelein keresztül.


− Rúnamágiával tettünk védelmet anyára és lányára – emlékszik Lilla −, de elképzelni is rossz, mi történik, ha nem jön el hozzám. Más kérdés, hogy súlyos büntetés jár odaát annak, aki a mágiát gonoszságból mások ellen fordítja, így a lány anélkül is megkapja majd, amit érdemel, hogy ebbe beavatkoznánk.


Aki szeretné tudni, mit tartogat számára a jövő, úgy érzi, rontás van rajta, szeretné megtanulni használni a belső hangját, vagy pozitív fordulatot szeretne az életében, annak érdemes felkeresnie Lilla Kinget.


Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra