Égiek segítségét közvetíti Lilla

Honnan tudja előre, mi fog következni? − kérdezik sokan Lilla Kingtől, miután megtapasztalják, hogy sorra úgy jönnek az események, ahogyan ő azt megjósolta.


– Csodálkoznak, hogy beválnak a jóslataim, pedig nincs ezen mit csodálkozni, hiszen éppen ezért jönnek hozzám! – mosolyog Lilla. – Előre jön gondolatban, amit ki fogok mondani, az égiek sugallata ez, és ezt a képességemet semmiért el nem cserélném.
A bulvársajtó egyik kedvence, Molnár Anikó is csak nevetett, amikor Lilla azt jósolta neki, hogy utazni fog, külföldön kap lehetőséget.


– Azt mondta, dehogy utazik ő, nem megy sehová, most mégis Amerikában dolgozik egy három hónapos szerződéssel, de én már most megmondom, hogy azt meg is fogja hosszabbítani – jósolja Lilla. – Azt is mondtam neki, hogy talál majd kint egy férfit, aki egyengeti a karrierjét, és amikor legutóbb beszéltünk telefonon, be is számolt a férfiről. Ő is mindig azt kérdezi: honnan tudtam, hogy így lesz? Hát onnan, hogy nekem is megmondják, hogyan segíthessek másokon.


Ez nagyon fontos: Lilla csakis jó dolgokra használja a képességeit, ártó szándékkal senkihez nem közelít, fekete mágiára nem hajlandó. De aki boldogulni szeretne, az jó helyen jár.


– Mostanában sajnos sokan jönnek amiatt, hogy elveszítették az állásukat, nem tudják fizetni a törlesztőrészleteiket – számol be Lilla. – Sokféle mágiával be tudunk avatkozni, hogy az illető élete jobbra forduljon, több lehetőséget kapjon, de ez nem azt jelenti, hogy ő üldögélhet a babérjain, mert neki is tennie kell azért, hogy kikászálódjon a bajból. Egy asszonynak például abban segítettem, hogy ő maga adhassa el a házát, ne árverezzék, és így neki is maradt egy kis pénzecskéje. A másik esetben abban segítettem, hogy az illető elnyerje a megpályázott állást. Egy barátom a mágia ellenére nem kapta meg az első állást, csak a másodikat, de egy hónap után kiderült: az első helyen nem is fizették volna ki. Szóval nem mindig az a jó, amit mi annak hiszünk, az égiek jobban tudják, mi kell nekünk.


Editkének lottóüzlete volt, és azért kereste meg Lillát, hogy segítsen a mágiával bérlőt találni. Lilla mondta neki: ki fogja venni valaki az üzletet, de két hónap múlva felmond. Editke azonban ne legyen megijedve, mert jön egy újabb bérlő, aki viszont meg is vásárolja a kis üzletet! Hitte is, nem is Editke, amit hallott, de szóról szóra úgy lett minden, ahogyan Lilla megjósolta.


Egy másik hölgyet arra intett a híres jósnő, hogy ne barátkozzon azzal a férfival, aki csapja neki a szelet, mert az börtönben fog kikötni. A hölgy nem fogadott szót, s most bánhatja, mert a párját valóban először felfüggesztett, másodjára letöltendő börtönbüntetésre ítélték, s már szabadulni sem tud tőle olyan könnyen, mert őt is fenyegeti.


– Én azt mondom, amit látok, aztán van, aki megfogadja, van, aki nem, de még eddig mindig az járt jól, aki megfogadta – szögezi le Lilla. Mint az a férfi például, aki állította magáról, hogy tökéletesen egészséges, de Lilla látta: baj van az egyik térdével. A férfi megvizsgáltatta magát, ahogyan Lilla tanácsolta, s így idejében megkezdhették a kezelését.


Emesének azt mondta meg előre, hogy áldott állapotba került, egy nagymamának pedig azt, hogy furcsán viselkedő kisunokája valójában autista.


– Örülök, amikor jó hírt közölhetek, de nem hallgathatom el a rosszat sem, mert a rossz ismerete egyben lehetőség a változtatásra, a továbblépésre – fogalmaz Lilla. – Most például örömben van részem nekem is: hamarosan meglátogat egy fiatalasszony, akinek megjósoltam a terhességét, azt is, mikor születik majd a kisbaba, és minden úgy volt, ahogyan azt előre láttam. Most elhozza megmutatni a babát.


Lilla úgy tartja, az égieken múlik, hogyan alakul a sorsunk, de az, hogy megtesszük-e adott helyzetben, amit kell, az a mi felelősségünk. Legyen bár szó egy katasztrófa elhárításáról, gyermekáldásról, párválasztásról, új munkahely kereséséről vagy egy vállalkozás beindításáról, egy ingatlan megvételéről vagy eladásáról, érdemes kikérni és megfogadni a szellemvilág tanácsát, érdemes mágiával elősegíteni a dolgok jobbra fordulását. Ez az, amiben Lilla King mindenkinek segít, aki kéri, a bajbajutottakkal pedig nagylelkű.



Z. Sz.

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra