Lilla segít a bajok megoldásában

Rendkívül nehéz év van mögöttünk, és ami ránk vár, az sem lesz könnyű. A gazdasági világválságot az emberek a mindennapjaikban is megérzik: kevés a munkahely, nagy a hitel, nehéz beosztani a pénzt, és az emberi kapcsolatokat is megterhelik a gondok, az idegeskedés. Lilla King látó, aki összeköttetésben áll a szellemvilággal, tudását csakis jóra használja fel: segít azoknak, akik hozzá fordulnak, eligazítja őket dolgaikban, tanácsaival hozzájárul a jó döntésekhez. Számtalan példa igazolja, hogy amit mond, az beteljesedik, s aki megfogadja a tanácsát, elkerülhet néhány buktatót az életben. Arra kértük, mondjon néhány konkrét példát.

- Azt kérdezte tőlem egy ember, mit tegyen, mert rosszul érzi magát a munkahelyén – kezdi Lilla. - Egyértelműen azt láttam, hogy el kell onnan jönnie, de azt tanácsoltam, csöndben keressen másik állást, és amikor talált, csak akkor lépjen ki. Sajnos nem fogadta meg a tanácsomat, és amikor kapott egy másik állásajánlatot, nem lépett. Így két szék között a pad alá esett. Hibás döntés volt, de nem hagytam cserben: rúnamágiával segítettünk, hogy legyen új munkahelye, és lett is!
Egy hírességnek azt jósolta meg Lilla, hogy a párja nagy bajba kerül, bántani is fogják, úgyhogy vigyázzon magára, figyelmeztette. Sajnos a jóslat beteljesedett: a fiút megverték.

Egy fiatal anyuka azzal kereste meg őt, hogy a kisbabája tíz hónapja csak sír, de a gyerekorvos nem találja ennek okát. Lilla úgy látta: rontás van a kisfiún, azt levette, s már másnap telefonált az anyuka: csodák csodája, a gyermek mosolygós, jól alszik.


- Nincs ebben semmi csoda – vélekedik Lilla. - Lehet nem hinni a rontásban, az attól még megkeseríti az ember életét! A szülőn lévő átok kihat a gyerekre.


Én rosszat senkinek nem teszek, de a rossztól megszabadítom, ha lehet, és persze ha kéri. Mert kérés nélkül senkinek az életébe nem szabad beavatkozni. De én látom, amit látok, már az orvosom is furcsállja, hogy amikor megyek hozzá, előre megmondom, mi a bajom, és a szakvizsgálatok azt mindig igazolják. Általában mások baját is látom, meg tudom mondani, hol kell keresni a betegség, fájdalom okát, habár én magam nem gyógyítok, az az orvosok dolga. De amikor a barátnőm kérdezte, állapotos-e, mondtam neki, hogy az, és valóban az is volt. 


Nemrég egy fiatal pár járt Lillánál, akik régóta szeretnének gyermeket, és ennek semmiféle biológiai akadálya nincs, mégsem sikerül. Lilla beavatkozott a fehér mágiával.


Ha az égiek megengedik, hamarosan megfogan a fiatalasszony – bizakodik.
Bűnöst a büntetéstől Lilla nem ment meg, de az már többször előfordult, hogy ártatlan kérte a segítségét, mert megvádolták.


- Mágiával kérem a szellemvilágot, hogy minden titokra derüljön fény– mondja Lilla. - Már olyan is volt, akit másodfokon mentettek fel ezután. De akire valamelyik családtagja gyanakszik vagy a szomszédjai hiszik bűnösnek, az is kérheti, hogy napvilágra kerüljön az igazság.


Nemrég egy olyan asszony járt Lillánál, akit nem vádoltak, rontás sem volt rajta, mégis nagyon rosszul alakultak a dolgai, amióta válság van. Lilla rúnamágiával segített, és az asszony végre elindult kifelé a gödörből.


- Sokan kérik a tanácsomat hitelügyletekben. Pedig ehhez mágia sem kell, csak papír-ceruza, aztán számoljunk! - tanácsolja Lilla. - Gyakran meg másképp alakulnak a dolgok, mint azt a hitel felvevője számítja, s én látom előre. Attilát is kértem, ne vegye meg azt az autót részletre, amit kinézett. Nem fogadta meg a tanácsom, s most nincs elég munkája, nem bírja fizetni a törlesztőrészletet. Közben a párkapcsolatával is gondja volt, támogatást kértünk ahhoz, hogy társat találjon. Azóta megnősült, szerencsére a felesége jól keres, tudja fizetni az albérletüket, s Attilát is szépen sínre tesszük, de könnyebb dolga lett volna, ha hallgat rám.


Titokzatos betegség, párkapcsolati problémák, pénzügyi döntések, örökös balszerencse, munkahelyi gondok, a gyerekkel összefüggő aggodalmak – az élet minden területén érdemes megkérdezni az égiek véleményét Lilla által. S aztán persze érdemes meg is fogadni, amit mond!

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra