Lilla megfejti a titkos álmokat

Megmutatják a jövőt az álmok és sugallatok – mondja Lilla King, aki a saját életére vonatkozóan is gyakran megérez előre dolgokat. Nemrég például azt a sugallatot kapta: orrpolip, kórház, műtét. Pedig akkor még nem tudhatta, hogy egy vizsgálaton orrpolipot találnak nála, és műtétet javasolnak. Álmok és sugallatok mindenkinek jönnek, csak a legtöbben nem tudják értelmezni azokat. Lilla azonban segít ebben.
Egyik vendégének például az a látomása volt, hogy felrobban a munkahelye, egy másik álmában pedig az irodájában járt, de ott csupa idegen dolgozott, akiket hiába akart elzavarni. 


– Figyelmeztettem, hogy nem tud majd dolgozni, nem hagyják – emlékszik Lilla. – Jobb időben felkészülni a várható nehézségekre. Később valóban minden úgy történt, ahogyan előre láttam.
Egy másik vendége elmondta: harmadik házasságában él, és a férjével még a kapcsolatuk hajnalán közösen vettek egy polcot, ami így a szerelmük jelképe lett. Azt álmodta, hogy a polc leesett, millió darabra összetört, és hiába kéri a férjét, ő nem akarja összerakni.


– Bármennyire nem akart harmadszor is válni, megmondtam neki, hogy ennek a kapcsolatnak vége, nem érdemes megalázkodnia vagy könyörögnie. Minél előbb lezárja és továbblép, annál nagyobb esélye van arra, hogy később ismét boldog legyen – vélekedik Lilla. A házasság valóban tönkrement, de megkönnyítette az asszony helyzetét, hogy tudta, mire számíthat.
Egy férfi azzal kereste fel a híres látót, hogy rengeteg rossz dolog történik vele. Először úgy gondolta, csak véletlenül, de aztán nem hagyta nyugodni a kérdés: hogyan lehetséges, hogy minden elromlik körülötte? Mindaddig nem hitt a láthatatlan erőkben.


– A felesége életében megjelent egy régi szerető, munkahelyi problémái adódtak, és sajnálatos módon elgázolt egy biciklist – idézi fel az esetet Lilla. – Láttam, hogy rontás van rajta, amit levettünk. Ezután rendeződni kezdtek a dolgai. Legutóbb azzal búcsúzott, hogy nem várja meg, amíg ilyen súlyos esetek történnek vele, rendszeresen kérni fogja a segítségemet.
Egy asszony építési területet vásárolt és építkezett is, de a régi tulajdonos rontást tett a helyre. A vevővel borzasztó dolgok történtek: meghalt a férje, a lánya csaknem elveszítette a munkahelyét, az unokájával pedig baleset történt. Ezután kereste fel Lillát.


– Levettük a rontást, és pozitív változást kértünk a szellemvilágtól – idézi fel a történteket a jósnő. – Azóta rendbe jöttek a dolgok a lánya munkahelyén, az unoka pedig szépen gyógyul, és nem történt több rossz dolog velük.
Néha mágiára van szükség a jó változás előmozdításához. Lilla rúnamágiát alkalmazott, amikor egy bírói tévedés áldozata fordult hozzá. Csak annyit kért a szellemvilágtól: derüljön ki az igazság, s most úgy tűnik, a fellebbezés eredményes lesz. Más esetben a házasságot sikerült megmentenie.


– Lillának köszönhetem, hogy a férjemmel rendeződött a kapcsolatunk – meséli Marika. – Már hat éve külön szobában aludtunk, úgy éreztem, semmi értelme a házasságomnak, de még szerettem a férjemet. Lilla azt tanácsolta, hódítsam vissza őt, azt mondta, semmivel sem leszek kevesebb, ha én közeledem hozzá, én teszem meg az első lépést. Felbátorított, és rúnamágiával is segített. Ami velünk ezután történt, az valóságos csoda! A férjem jobban becsül és szeret, mint valaha, és ismét egy ágyban alszunk.


Gyöngyinek megjósolta Lilla, hogy élete nagy szerelme, akivel összeveszett és szakított, vissza fog térni hozzá. Gyöngyi ezt nagyon szerette volna, de nem hitt a jósnőnek, úgyhogy igencsak meglepte, amikor két és fél hónappal később a szerelme megjelent. Azóta jobban vigyáznak egymásra.


– Én csak az igazságért és a jobbítás szándékával avatkozom a világ dolgaiba, rossz szándékkal hozzám senki ne jöjjön – jelenti ki a látóasszony. – Nagyon kell egymást szeretnünk, amíg itt lehetünk ezen a földön, és el kell fogadnunk egymás hibáit is. Egyikünk sem tökéletes. Túl rövid az élet ahhoz, hogy siránkozással töltsük. Örülök, hogy segíthetek az embereknek abban, hogy életük jobb, szebb legyen, ez az én küldetésem.

Z. Sz.

 

 

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vissza a címlapra